Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlaaar geldim.
Sabah sporumu yaptım.Halen Duş alamadım.Biraz oturayım dedim.Siteye daldım ve çıkamadım.Saçımıda boyamam lazım.Ya nasıl üşeniyorum.ınsan bu kadar mı üşenir.Karnım acıktı öğlen olmuş.Vallaha ne yiyeceğim diye yerimden bile kalakamıyorum.Kalksam iş bitmeyecek.
bir heves spor salonuna gittim.Hoca gelmemiş aletlerle çalışacaksınız dediler.Gıcıkllaaar yaaa ben aerobik yapmak istiyordum.Vallaha ortaya karışık bisikletle başladım,biraz step ,biraz kalça ve bacak hareketleri en sonda belimi ve göbbeeğimi çalıştırdım.Hiç yapmamaktan iyidir.DE şimdi yerimden kalakasım yok.

kilo veren arkadaşları çok tbr ederim darısı bana inşallah sabah kahvaltı etmedim öğlen bir kase mercimek çorbası içtim akşama bilmiyorum ne yerim

biz akşam çorba yada salata yemeyi tercih ediyoruz ekmeksiz olarak
çoğunluk kilonun sebebini akşam yemeği olarak görünce böyle bir karar aldık sende katıl istersen vereliniortak

kalkarsam oturamam işin bitesi yok.Oy oy oy neyse size doyum olmuyor.ış beni bekliyor.Zati akşam üstü sırayla kızlar da gelmeye başladımı ben hepten iptalim.

hoş geldin oburcuğum
yemek olarak yoğurdun içine elma doğra ye acayip doyuruyor ve tok tutuyor banyodan çıkıncada mis gibi yeşilçayını demle diyet bisküviyle ye az kalori almış olursun akşamda biliyosun zaten

kizlarrr bugun dogum gunum ,kilo veremedim malesef ama:çok üzgünüm:
simdiye kadr kimse kutlamadi :delphin:
neysem ben kendi kendiminkini kutlayim bariiyerimseniben
iyiki dogdumopuyorumnanaktan
buda benim pastam yine kendi kendime hediye ettim
yemesemde gozum doysun baricokacimcoook
porsvisnelitiramisu.jpg

Canım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUN!..........Allah herşeyi gönlüne göre versin.Sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar dilerim.Hayatım senin doğum günün unutmadım.Ama sana doğum günü pastası arıyordum.Buldum sonunda!...Umarım hepimiz bööööleee soyuna döküne güneşlenecek kadar zayıflayabiliriz.
Hayatım sana bu 3. kez doğum günü kutlama mesajı yazışım.Ama ne hikmetse bir aksiliktir gidiyor.Her seferinde sayfa açılmıyor.Ya da pastanı ekleyemedim.Ama galiba sonunda becerebildim.Hadi bakalım ...........

Eklentiler

• $1uo7va2.jpg
    $1uo7va2.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 25
selam kızlar ben giremiyorum bu aralar doktora git gel yapıyorum benim kanım çok düşüktü kan serumu kullandım dün doktora gittim tekrar kullanacakmışım kollarım delik deşik oldu valla kızlar.Bu serumlarda kilo aldırırmı acaba aman neyse saglık daha önemli . Birde bugun eczaneden acı cehre aldım işe yararmı bilmiyorum ama deneyecegim ne diyorsunuz? SEMPATİK ciğim d.günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara kaç oldun alkisalkisalkis hanımlara sorulmaz ama bizbizeyiz öpüyorum canım. ya bu haftaki yarışmaya geçmi kaldım beni ekleyemezmisin kilom 75.

günaydın hatunlar ,nasılsınız?

ayy benim sempatikciğimin doğum günüymüş dün ben bilmiyordum canım yaa bilsem hayatta unutmazdım.nice mutlu,huzurlu yıllar yaşamanı dilerim canım benim opuyorumnanaktan ALLAH hayırlı bir ömür verir sana inşallah Şeniz
evet canim dun dogum guumde, gecen haftadan soyledim ama sen gormemistin ,olsun be sani neolcak normal bi gun ,okadar onemlkli degil canim, soylemen yeter
gunaydin kizlar masallah masallah diyetler son gaz gidiyor bende ikinci olmusum vaybe neysem bunada sukur ama hic inemicem galiba 65 bir gorsem diyorum ama biraz zor galiba, oburcum

sempatim gulum iyiki dogdun canim arkadasim kac yasina girdin kiz yas sorulmaz emme ben sorarimkaydirigubbakcemile3 allah sana mutlu hayirli bir omur nasip etsin canim.

bende yeni kahvalti yaptim 1 dilim sume beyaz peynirli ekmek 1 tane muffin kek 1 domates ve 1 fincan cay okula gitmedende 1 kase corba icicem.:delphin:

prensesim canim cok tesekkur ederim ,insallah hepimi ice yillara, yasimi sorarsan 24 girdim yaslandik anam fisfisfis
günaydın canım nasılsın.bende bilmiyordum sayende şimdi öğrendim du bende kutlayayım.

geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım.nasılsın.her zaman giremiyorum.ama kılolarla aram ıyı.

merci bitanem
evt fzla giremiyosunda
kilon kac tabloda suan 77 olrak gorunuyo ,hani sen pazartesileri pek bi_ldirim yapmiyosun ya oyuzden

slm kızlar yine döndüm ben 1 kilo almış olarak ne kadar kötü değilmi 2 haftada verdiğimi 1 haftada geri alıyorum aşırı bir yemek yeme isteğim var sizdede oluyormu bilmiyorum sıkıntılı olduğumda yemeğe saldırıyorum.sanırım yaşadıklarım üst üste geldi.çok kötü bir dönemden geçiyorum sanki herşey üstüme geliyor

bilgencim canim seni listeden cikarmistim bilmem tekrar girmek istiyomusun
dikkat et be canim ,hemencik aliniyo ,valla bizde oun cezasini cekiyoruz
bu hfta toparliyoruz insallah

Canım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUN!..........Allah herşeyi gönlüne göre versin.Sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar dilerim.Hayatım senin doğum günün unutmadım.Ama sana doğum günü pastası arıyordum.Buldum sonunda!...Umarım hepimiz bööööleee soyuna döküne güneşlenecek kadar zayıflayabiliriz.
Hayatım sana bu 3. kez doğum günü kutlama mesajı yazışım.Ama ne hikmetse bir aksiliktir gidiyor.Her seferinde sayfa açılmıyor.Ya da pastanı ekleyemedim.Ama galiba sonunda becerebildim.Hadi bakalım ...........

oburcum canim benimya ne dusuncelisin cok tesekur ettim ,dusunmen yeter benim icin
kiz anam bu nasil pasta ,ben bunu nasil yicem karri yatip duruyo orda:roflol::roflol:
terbiyesiz kadin nasilda yatmis oyle cibildak pastanin ustunekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ha bide incecik kariymis ,bana mahsus gonderdin dimi bu pastayi
bu kadini gorde yeme bu pastayi diyesırnaşık şeysırnaşık şey
neysem bitanem tekrar merci

selam kızlar ben giremiyorum bu aralar doktora git gel yapıyorum benim kanım çok düşüktü kan serumu kullandım dün doktora gittim tekrar kullanacakmışım kollarım delik deşik oldu valla kızlar.Bu serumlarda kilo aldırırmı acaba aman neyse saglık daha önemli . Birde bugun eczaneden acı cehre aldım işe yararmı bilmiyorum ama deneyecegim ne diyorsunuz? SEMPATİK ciğim d.günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara kaç oldun alkisalkisalkis hanımlara sorulmaz ama bizbizeyiz öpüyorum canım. ya bu haftaki yarışmaya geçmi kaldım beni ekleyemezmisin kilom 75.

canim ya cok gecmis olsun ,ne oyle kanmi aliyolar, kolun delik desik olcak kadr,
serumlar kilo ldiriyo diye biliyorum ama ne kadr dogru bilmem ben hic serum almadim simdiye kadr,tbiki canim aldirsa bile senin sagligin daha onelmi
tesekkur ettim canim 24 yasina girdim yaslaniyoruz artik
bu haftaki listeye seni eklerim ama hasta falansan biraz birak bisey falan olmasin yada kendin bilirsin ekleyebilirim

çok geçmiş olsun canım Allah başka dert vermesin:1rolleyes:
canım ben ilaç kullanımını pek sağlıklı bulmuyorum her ne kadar bitkisel yada yan etkisi yok densede ben inanmıyorum geneli için düşüncem bu
bir yandan sağlık diyosun diğer yandan yaptığına bakarmısın bazen çaresiz kaldığını düşünüpte böyle çare arayan çok ama sen umutsuz deilsinki bak bizler varız burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz daha çok paylaşımda bulun yediğini - içtiğini yaz mutlaka yanıt veren olacaktır
hadi canım kolay gelsin güzel güzel sağlıklı zayıflamayı aklına koy diyet + spor +bol su bence formül bu opuyorumnanaktan

topraksu ablam hosgeldin ne bakinip duruyon ordankaydirigubbakcemile3
ne yaptin bugun nasilsin ,nasil gidiyo diyetler
ben oglen yarim doner yedim yaninda yaz patates kizartma
aksam yemem acikirsamda azicik bisey alirim ,suyumu iciyorum
aksamda sporumu yaparim
oglenki doneri yakarim
sen ne yaptin

sende hoş geldin canım
iyi günü öyle kapatırsan hiç fena deil yani
bende sabah yeşilçayla diet biküvi yedim aralarda bol bol su
öğle haşlanmış yarım tavuk göğsü derisiz haşladım tabi yanında maden suyu tavuğu yutabilmek için yutarken ahada gözlerim böyle açılıyordu :1shok:
bol bol su
şimdiye kadar bunlardı akşam bişe yemeyi düşünmüyorum hala çok tokum a.s

şekerlerim ben yazarken gecikebiliyorum kusuruma bakmayın tek parmak yazıyorum
eeeeee 40 yaşından sonra bilgisayarla tanışırsan böyle oluyor idare edin artık :utangac:

masallh iyi gecikiyosun ha ,baksana ben senden gec yaziyorum
nette bi tarife bakiyodum gerci benimki oyuzden
evetyaa guu oyle kapatcam
kayinvalidem patatesli kofte yapmis aksama yemicem, doner kalorili zaten ,iste cay icerim
bide o tarifi yaparsam azcik tadina bakairim,oda kirmizi meyvali bisey

tavugu tek yemeseydin valla insanin bogazina felaket duruyo
salata yapsaydin
veya yogurtla falan katip yeseydin daha guzel oluyo oyle

bende normalde salatayla yerim ama bu sefer üşendim yapmaya evde kimse yoktu bir kendimede yapmadım yoğurt aklıma geldi onun yerinede maden suyunu tercih ettim tansiyon düşüklüğüne iyi geliyor

sempatik ben bugün süzülmeye başladığımı hissediyorum bu hafta çok umutluyum 1 kg gider inşallah yürüyüş yapsam daha kolay gidecek ama henüz iyileşmedim tam haftaya inşallah :lepi:

hemen farkettinmi
dur bakalim ben ancak 3-4 gun sonra farkederim
iyi ozaman valla iyi ,hadi gorelim seni verebilcenmi 1 kilo
yuruyuse cikamicak kadr kotumusn ,aslinda senin icinde iyi olur temiz hava iyi gelir
ben yuruyus yapamiyorum burda, ancak evde spor yapabiliyorum
oda ancak aksam yatmadan once
gecen hafta 4 gun spor yaptim hic bi etkisini gormedim ama vucudu forma sokuyo
gerci devalli yapilsa kesinlikle faydasi var tabiki

Back