Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kıslar merhaba ben 0.800 gr almışım bu hafta sempatiğim beni listeden çıkarırsan sevinirim canım
ileride tekrar görüşürüz kıslar kendinize iyi bakın

Günaayyydıın kızlarrr!......
Herkese geçmiş olsunnnnn!.......Acil şifalar arkadaşlar.

Sabah beri ev topluyorum.Sıkıldım bıraktım.Birazdan da büyük kızı kurstan alacağım.Of yaa bu sene bu SBS'di Özel okullar sınavıydı dersaneydi bana fenalık geldi.İki hafta daha var.Sonra HEEEPSİ evdeee-tatlicadiarzu-delikafadulden Ay ben ne yapacağım.Evde bir türlüler,okulda başka türlüler.Zaten ev üstüme üstüme geliyor.Geçen haftadan beri dolap boşaltıp ihtiyacı olanlara eşya dağıtmaktan bir hoş oldum.Ama inanın evde verdiğimin iki katı verilecek eşya var.
Saolsun çocuklar küçükler ve peş peşe oldukları için kıyafetleri de birbirlerine kalıyor.alınınca çifter çifter alınıyor.DAAA atılmaya gelince atılamıyor.Oyuncaklar kitaplar.Bizim aldıklarımız yetmiyor bir de hediye gelenler.Bizde arsısız ucuz görünce yokmuş gibi alıyoruz.Evv dolmuş taşıyooor.
Çıkmam lazım döndüğümde yazmaya devam ederim.Kızı alacağım kurstan.Görüşmek üzere....

Ben bu haftaki listede yokum.Ama başlayayım belki gaza gelip hırslanıp kilo vermeye devam ederim çünkü 17 nisandan bu yana 2-3 kilo vermişim.Şuanda 71 kiloyum.
Buarada akşam yemek yememe olayına bende katılmak istiyorum.Bende varııım.Geççç kaldım.Görüşmek üzere.

gunaydin kizlar, bende ayni kilodayim kilo veremedim
malesef kimse veremedi yine, saldik kendimizi ne yapcaksak boyle
artik aksam yememeye devam etcaz, ben az yiyodum insllah hic yememeye dikkat etcem

günaydın hatunlar,nasılsınız bugün? teşekkür ederim topraksuu ablacığım geçen sene bende kuzenim düğününde senin gibi olmuştum , nazar değmiş sana demişlerdi sende öyle olabilir okutsaydın hemen kendini :)) geçmiş olsun tekrar sempatikciğim iyi bak kendine canım sen hem kendine hemde bize lazımsın :))

dünki yediklerim;
sabah; klasik kahvaltı
ara; 1 avuç erik
öğle: davette olduğum için 4-5 kaşık kısır,1 dilim börek yedim
ara; meyve salatası
akşam;1 tas sebze çorbası

2,5 lt den fazla su içtim, 3 saate yakında tempolu yürüyüş yaptım.

herkese kolaylıklar dilerim

bu arada kilom aynı bir değişiklik yok :((

mooncum canim saol benimki alerji oldugu icin kotu oluyo hatta bu duzelmis hali,
hergun guzel spor ypiyodum ,3 gundur yapamadim hastaydim dunde yine bahceye gittik yorgundum oyle kaldi bugun tekrardan baslicam, su icmeyi bu hafta cok yapmadim hep unuttum simdi iciyorum ona basladim
kac haftadir kilo veremiyorum aslinda listeden cikarim ama ciksam buranin halini dusunemiyorum ,en azindan ben topalamaya calisiyorum
zaten gelengiden yok aceba yarismayimi biraksak
sanki zorla oluyomus gibime geliyo

sende verememisin ,ama senin az kaldiya oyuzden durulmustur
haftaya kesin verirsin insallah

Günaayyydıın kızlarrr!......
Herkese geçmiş olsunnnnn!.......Acil şifalar arkadaşlar.

Sabah beri ev topluyorum.Sıkıldım bıraktım.Birazdan da büyük kızı kurstan alacağım.Of yaa bu sene bu SBS'di Özel okullar sınavıydı dersaneydi bana fenalık geldi.İki hafta daha var.Sonra HEEEPSİ evdeee-tatlicadiarzu-delikafadulden Ay ben ne yapacağım.Evde bir türlüler,okulda başka türlüler.Zaten ev üstüme üstüme geliyor.Geçen haftadan beri dolap boşaltıp ihtiyacı olanlara eşya dağıtmaktan bir hoş oldum.Ama inanın evde verdiğimin iki katı verilecek eşya var.
Saolsun çocuklar küçükler ve peş peşe oldukları için kıyafetleri de birbirlerine kalıyor.alınınca çifter çifter alınıyor.DAAA atılmaya gelince atılamıyor.Oyuncaklar kitaplar.Bizim aldıklarımız yetmiyor bir de hediye gelenler.Bizde arsısız ucuz görünce yokmuş gibi alıyoruz.Evv dolmuş taşıyooor.
Çıkmam lazım döndüğümde yazmaya devam ederim.Kızı alacağım kurstan.Görüşmek üzere....
ay canim ya telasina bak ,allahim ne guzel cocuk vermis guzel telas icindesin ,insallah banada nasip eder ,ben sevesevekosustururum
canim sende kac cocuk var kac yaslarindalar,sen diyosunki benbiktim ,o cocuklar ne yapsin birsuru sinav su bu diye, onlarda artik hakettiler tatili, ne yapsin anneleri,
kiyafet almaya gelince benim ocuk yok ama bende ucuz bisey gorup hemen alirim dolap hep dolu,bizim malesef burda birilerine veemek gibi biseyimiz olmuyo, turkiyde okadr fakir insan varki keske goturebilsekte versek ,goturmek icinde kilo sorunu var, bizde burda inalar arasinda yardim yeri var oraya atariz aylik gelip toplarlar ,ihtiyaci olan insanlara goturler
gozumuz hic doymuyo valla
Ben bu haftaki listede yokum.Ama başlayayım belki gaza gelip hırslanıp kilo vermeye devam ederim çünkü 17 nisandan bu yana 2-3 kilo vermişim.Şuanda 71 kiloyum.
Buarada akşam yemek yememe olayına bende katılmak istiyorum.Bende varııım.Geççç kaldım.Görüşmek üzere.

gecen hafta az geldin gittin ,gel canim hep birlikte verelim ,bizde vereiyorum hele ben bu ay hic veremedim diyebilirim
hep birlikte el ele verirsek belki veririz
tamam seni ekleyim bugun ,aksam yememe olayina gelince gel sende yap biz topraksuyla yapiyoruz insallah faydasi olur

selam kıslar nasılsınız
kıslar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
düğün çok güzel oldu yiğenimde tam bir kuğu :nazar::nazar:
ama ben eğlenemedim olsun yinede çok mutluyum
moonserosecim herhalde banada nazar değdi geçen pazarda çeyizini götürüp yerleştirmiştik o zaman herkes bana genç kıs gibi olmuşsun diye aslında öyle deilim ama hani derlerya komşunun tavuğu komşuya kaz görünür diye benide öyle gördüler herhalde veeee sonuç ortada
sempatikciğim evet canım eğlenceye katılamasamda orada bulunmam ablama ve yiğenime güç verdi ablam zaten baştan beri dokunsan ağlayacak gibiydi neyse kendini düğünün sonuna kadar tutabildi tabi bizlerde
ya kıslar neden böyle oluyor aslında çok mutlu bir olay düğün ama nedense kıs tarafı olunca biraz buruk geçiyor işte
neyse fazla uzattım Allahım bütün bekarlara böyle teliyle duvağıyla evlenmeyi nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
okuduğum kadarıyla bu hafta kimse kilo verememiş artık yapacak bişe yok
ama kıslar bizler lütfen neden burda olduğumuzu unutmayalım toparlanalım hedefimize ulaşmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışalım
daha az yemek daha çok spor
bu akşamdan itibaren akşamları sadece ya çorba yada salata yiyecem
oburcuğum hadi bakalım bu akşamdan başlıyoruz
kıslaaaaaaaar bu hafta hepinizden en az 1 kg vermenizi bekliyorum
sempatiğin çok genç olduğu için sizlere kıyamıyor ama ben :oklava: ları kafanızda kırarım kötükedihüsokötükedihüso ona göre ben veremezsem aynı şekilde sizde bana
hadi başlıyoooooooruz gazamız mübarek olsun kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

topraksu ablam hosgeldinvereliniortak eee dugun bitti ,guzel gecti demek ,edugun olurda guzel olmazmihihoyyyt
ya yiyeninin resmini bi koyda geri kaldir tabi elinizde resim varsa
hani kugu gibi pek merak ettim ,ben gelilere bayilirim nasil olmuslar diyeopuyorumnanaktan, ne merakliyim delikafadulden

evet ya ben kiyamiyorum ,aslinda kiyarimda kendimde veremiyorumya oyuzden yuzum yok oklavaya, aslinda tam oklavalik benim du kendime vurum bari:oklava::mymeka:

gecen hafta cok yapamadik aksam yememe olayini,bu hafta kesin yapiyoruz tamam
bundan sonra hergun ne yedigimi yazicam
su icmeyi unutuyodum bugun tekrardan yeniden basladim
her pazartesi boyle gaza geliyoruz, cumadan sonra benim gazim kalmiyokaydirigubbakcemile3 gidiyo
ama bu hafta oyle olmucak, bu gidisle alcam galiba ben:çok üzgünüm:

ooo topraksu ablam coşmuş,sempatikde ona katılmışken benim boş durmam olmaz. bende varım varım yola devam hazırım ...!

mooncum sende varmisin kiz aksam yememeye
anam sen calisiyosun ,dayanabilirmisin
ben ne olursa varim ,bana iyi bi gaz gerekiyo

akşam hiç yememek bence doğru değil hayatım akşam yememeye yokum ama zaten az yiyorum ben yine öyle devam ederim neyapayım hem çalışıyorum hem de kanım ve tansiyonum çok düşük normalde ölürüm valla kaydirigubbakcemile3 akşamları bir çorba içerim bende olur mu mafoldumben

hoş buldum canım vereliniortak
bu günden başlıyoruz artık zemuszemus
artık bu işe bir nokta koymanın zamanı geldide geçti bile
yediklerimizi - içtiklerimizi kesinlikle yazacağızki hatalarımızı görelim
ve eleştirilerimizi yorumlarımızı çekinmeden yapalım
ben artık çok sıkıldım bu zayıflama işinden
kendime en son gün olarak hedefim için haziran sonu diyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ooo topraksu ablam coşmuş,sempatikde ona katılmışken benim boş durmam olmaz. bende varım varım yola devam hazırım ...!

gel canım gel çok mutlu oluruz opuyorumnanaktan

mooncum sende varmisin kiz aksam yememeye
anam sen calisiyosun ,dayanabilirmisin
ben ne olursa varim ,bana iyi bi gaz gerekiyo

canım akşam tamamen aç kalmıyacağız
ekmek yemeden ya çorba yada salata
tabii miktarını fazla abartmadan yoksa oda çozüm olmaz zemuszemus

oooooo sorma bende cok SIKILDIMDa
iste boyle birbirimizi gaza getirsek hepimiz cekiliyoruz kosemize
valla iyi geldin bugun
kesin baslyorum
temem canim bundan sonra gune gun yediklerimizi ictiklerimizi yazicaz
fazla kasirmisam hic cekinmeden indirin oklavayi kafama, kendime gelirim ozaman
ben belirli bi hedef vermiyorum ,belki belirli bi zamanda durulabilir
insalla bende hazirana kadar verebilirim ,umud ediyorm ,ama haftada az cok kilo vercem insallah
senin vermen gereken kilo daha az

şekerler kilom 68,3

şekerler şaşırmayın akşam yemeden verilen kilolar ço çbuk geri geliyor ben tecrübe ettim bunu..
yiyerek daha güzel giiyor kilolar tabii ne yediğini iyi bilmek lazım..
hem akşam yemeği yemeyenler çok çabuk ihtiyarlıyor.....ve bu peygamber efendimizin(s.a.s.)hadisi

eeee bende öyle yapıyorum zaten şekerler
ekleyin anacıım ben de listeye aç kalmadan çook hafif geçiriyoruz akşamı

Back