Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

pes yani kayninada sempatikcim of be neler yapmis yasina basina coluguna cocuguna bakmadan ne diyeyim allah akil fikir versin kaynananda uzulmustur simdi teselli et bacim ay saka kiz allah sabir versin valla zor bu isler ay daha cok sey yazardim emme okula gidecem hepinizi optum mucux

aynen canim ,artik kendisi bilir ,kendi istedigini yapiyo
buralarimi terketti ne haber yok daha ne yaparsa artik ,allah islah etsin baska bisey dimeyim
hadi canim sen okuluna ,biliyosun dilin onemli oldugunu
ha azonce komsumuz aradi ona soyledim ,doktora gitcegi
oda benim yanina esini gondercek ,hani su dugunu olanlar, artik komsumuzlagitcem adam babam yasinda zaten sorun ayagimda ozel bisey degil

TÜRK yıldızları şuan samsun semalarında gösteri yapıyor , müthiş bir enerji yaa sesi bile yetiyor coşmaya , azcıkda gördüm jetleri ,ne mutlu türküm diyene diye haykırasım geldi şimdi :))

merhaba arkadaşlar...İnternette vakit geçirirken bu siteyi buldum.Benim de 5 kilo kadarcık bi fazlam var.:( Banada bir diyet önerirseniz çok sevinirim lütfen...:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

hosgeldin canim aramiza, vermen gerekken kilo cok degilmis, verirsin insallah ,bizlerin yaptigi ozel bi diyet yok ,yediklerimize dikkat ederek saglikli besleniyoruz
spor yapiyoruz, bl su
su bu derkenyavas yavas veriyoruz,insallah sende istedigin kiloya ulasirsin

TÜRK yıldızları şuan samsun semalarında gösteri yapıyor , müthiş bir enerji yaa sesi bile yetiyor coşmaya , azcıkda gördüm jetleri ,ne mutlu türküm diyene diye haykırasım geldi şimdi :))

ay valla ben heyecan yaptim burda ,ne guzel bi duygu dimi, hele bizim icin daha bi guzel duygu, herseyden mahrumuz buralarda
bi istiklal marsinin bile azcik sesini duysak buralarda tuylerimiz urperiyo
du ben haykirimm

NE MUTLUU TURKUMM DIYENEEEEEEEEEEhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam kızlar ..bugün giremedim nete eşim evdeydi...o evdeyken yediklerime de çok dikkat edemiyorum..ama yarın sabah spora başlıyorum kısmetse...

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun sempatik iyi yapmissin canim en azindan yaninda tanidik biri varmis kayinvalidendemi bilmiyor dil benimkide bilmiyor ancak carsi pazari yapacak kadar iste ayagina ne dedi tohtor sen onu tr yakmamismiydin tekrarladi demekki benim heruftede vardi burada birsey ciktilar geciverdi artik neydi bilmiyorum onlan gecmis olsun canim bende yeni kalktim 2-3 bardak su ictim birazdanda kahvalti yaparim oyle iste bu aralar bol bol sinav yapiyorum bakalim ne olcak.

cimcime bende geldim emme daha kimsecikler yok herke uyuyor kanimca hehe

günaydın hatunlar nasılsınız? ben iyiyim çok şükür.dün o kadar zıplamışımki ayaklarımın altı acıyor hala :))
dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı çavdar ekmekli
öğlen: 2 çatal makarna
1 tabak yeşillik salatası
ara:5 adet fındık
akşam:1 tas tel şehriye çorbası
ara: 1 avuç erik
1 avuç çekirdek+fıstık

2,5 lt ye yakın su içtim, spor yapamadım ama konserde 3,5 saat boyunca tepindim :))

SELAM YURTDIŞINDA VE TÜRKİYEDE YAŞAYAN TÜM TÜRK ARKADAŞLARIMA.DAMARLARIMIZDA BU ASİL KAN DOLAŞTIKÇA İSTER AFRİKADA OLALIM İSTER JAMEYİKADA İSTER BOLUDA OLALIM İSTER ANKARADA O BAYRAK DALGALANDIKÇA BİZ BİR BÜTÜNÜZ.

NE MUTLU BİZEKİ BİZ DİL DİN IRK AYRIMI YAPMAYAN BİR ÜMMETİN SOYUYUZ VE ATATÜRKÜN KURDUĞU CUMHURİYETİN LAİK ÇOCUKLARIYIZ.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!

herkese günaydın a.s. geçmişi okuyamadım inşallah herşey yolundadır
işler yüzünden giremiyorum şimdi fırsatını buldum raporumu verip çıkacam
yürüyüşümü yapamıyorum zaten yapacak gücümde yok
dünkü yediklerim cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı klasik
1 avuç leblebi
öğle 1 tüm ananas
akşam kanadın but tarafı 3 parça,domates,3 kaşık pilav
az şekerli çay
hepinize kolay gelsin iyi zayıflamalar diliyorum a.s.a.s.

mrb whitehall, benımde acıl kılo vermem gerek gecen salı dıyete basladım ılk defa bır haftada 1.5 kg verdım cunku normalde cok yavas verırım..bunu da lahana cayına borcluyum sanırsam,sızler neler yapıosunzu extra?

canım ben bu hafta 3 günlük detoks yapıyorum niyetim toksinlerden arınmak malum yaz geldi ödemleri atayım istedim ama kiloda verirsem mutlu olurum onun dışında yediklerimize dikkat ediyoruz

ya sana da sorayım kımseden bır turlu cvp alamadım..bazı arkadaslar nıvea body dınamık sabahlar cd sını temın etmıs onu yapıyorlar spor alarak ,hangı sıteden ındırmıs arkadslar acaba bır bılıgn var mı?

ya sana da sorayım kımseden bır turlu cvp alamadım..bazı arkadaslar nıvea body dınamık sabahlar cd sını temın etmıs onu yapıyorlar spor alarak ,hangı sıteden ındırmıs arkadslar acaba bır bılıgn var mı?

ben bizim siteden bir topikden indirmiştim ama ben indirdikden sonra yasaklandı artık indiremiyoruz. bir arkadaşda nivea body yi arayıp istemiş ve yollamışlar.sende bir araştır şansını dene istersen

slm kızlar dünkü yediklerimi söyleyim hemen sabah 1 bardak elma suyu,3 fincan çay öğle 3 fincan çay iki dilim kazandibi arada 1 bardak kayısı suyu akşam 2 fincan çay 4 lt su gün boyu 1 saat yürüyüş

Back