Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sen merak etme güzelim...orada listeyi tuttuğum için biraz vaktimi alıyo ama burası ilk göz ağrım..unutmam:)
temme canim ,hadi oyle olsun ,bak iyi biliyosun burasi ilk gozagrin,onemli olan kilo vermen ,insallah verirsin
liste cok güzel olmuş sempatik ellerine sağlıkk

ay canim benim saol liste guzelde hele kilo verilince daha guzel oluyo
sizler saysinde liste guzel ,siz olmasaniz, veya kilo vermeseniz, listenin yuzune bakilmaz
simdi pastalari hazirlicamcokacimcoook

11-18 mayis arası zayıflama yarışmasınin 1.2. ve 3 su

1-hcr35.............................1.5 kilo vermis:hooray:
tatlibrownie.jpg

1-bilgen35.........................1.5 kilo vermis:hooray:
tatlitiramisu.jpg

2-whitehall.........................1.4 kilo vermis:sm_cool:
tatl11.jpg

3-sympathique....................1 kilo vermis:teytey:
4829visnelihelva1.jpg

arkadaslar tebrik ederim a.s.,cok guzel kilo verdiniz, bu pastalarda benden size armagan olsuncokacimcoook
insallah bu haftada boyle olur ,yine benden guzel pastalari alirsiniz:1hug:

inşallahh sempatikciğim inşallah...

oy oyyy kızlar afiyet olsun tatlılara bak yaa tebrikler tekrar valla....

afiyet olsun kazanan hanimlar
aslinda simdi polkek yaptim cok guzel oldu,onu cekip koycaktimda daha dilimlemedim
dilimleyince kendime koyarim artik bi dilim :) :)

tarifinide ver canım ne kadar yapmaya vaktim olmasada alıyorum notlarımı gün gelir yaparız bir vakit :))

kizlar zaten tarifini burdan aldim
oraya resim eklicem dur burayada ekleyim
gorun bakim super bisi oldu simdi yiyorum bile
artik aksam yemem ,yada spor yapcam

slm kızlar sempatik pasta için çok tşklr gün boyu yediklerimi pardon içtiklerimi yazayım 2 lt su 2 bardak meyva suyu sayıyısın unuttuğum çoğu şekersiz çaylar biraz sonra koca bir tabak çorba hazır olanından sonra 2 lt su daha gece boyunca bide çay:bbo::bbo:

ayyy anacığım bu nee yaa nekadar muhteşem birşeye benziyor azz 5 dak ben seyredip doyuyorum kızlar sonra gelirim

bilgen canim patatesli evet cok hfif ck guzel oluyo esiyinde begnmesine sevindim
mooncum ,canim bak iste evlenince boyle guzel seyler yaparsin
bunun yarisini yedim hafif sicakti tekrr dolab koydum sogusun kalani yicem
bide aksama kisir yapcaz azcikta ondan yerim tamma bugun zaten

eline sağlık sempatikciğim çok güzeldi yemiş kadar oldum, zaten evlenirsem senin ve libyananın tarifleri en büyük yardımcım olacak. ben şimdi çıkıyorum kızlar , 19 mayıs dolayısıyla konserler ve eğlenceler var demiştim yaa dün akşam kaldığım yerden bu akşam devam edeceğim,bağıra bağıra şarkı söyleyip eğleneceğim inşallah :))

18-25 mayis arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................56

moonserose0…………………....58

princess of rain…………….…....67.5

whitehall...................................72.4

Hatice27...................................67

bilgen35....................................83

hcr35........................................64.5

nihulik.......................................81.2 ......belli degil

karbeyaz_84..............................56.........belli degil

akrep33.....................................71

topraksuu..................................59.5

cimcime81................................101.5

narin_nazenin............................82.1

not: arkadaslar bu yeni uygulama 2 hafta ust uste kilo alanlar diger hafta listeden cikarilcak ,belki boyle kendimize geliriz, buna bende dahilima.s

lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve yeni gelen arkadaslarimizi yanliz birakmayalim,burada devamli kalmalarini saglayalimki ,bizden memnun olsunlara.s.

eline sağlık sempatikciğim çok güzeldi yemiş kadar oldum, zaten evlenirsem senin ve libyananın tarifleri en büyük yardımcım olacak. ben şimdi çıkıyorum kızlar , 19 mayıs dolayısıyla konserler ve eğlenceler var demiştim yaa dün akşam kaldığım yerden bu akşam devam edeceğim,bağıra bağıra şarkı söyleyip eğleneceğim inşallah :))

konser kimin kiz, benim yerimede bagir cagir:sm_cool::sm_cool:
ah su 19 mayis ,bi zamnlar bizde yapiyoduk ,simdi seyredemiyoz bile herseyden mahrumuz
iyi eglen canima.s.

Back