- 17 Mart 2008
- 1.927
- 13
- 158
- 43
- Konu Sahibi lightcola fun
- #6.621
sempatikçim senin yaptığın kek daha bi havalı duruyor resimden yani sen ne kattın canım içine tarifin direk aynısımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende baktım canım harika bir model
gunaydin kizlarr nasilsiniz, ben biraz gec kaldim cunku yemek kursum vardi ordan geldim ,tavuklu bi yemek pisirdik ,tada tadina bakmadim birazdan bakicam, afrika yemegi bu
neysem
mooncum,canim eglenmene sevindim ,benim yerimede eglendin dimi, aksam iyiki az yemisin ,dondurma yiyecegini bildigin icin ,aferin sana kendini iyi franliyosun
prensescim ,hadi baklim gorelim senibu hafta ,insallah kilo verirsin,devam et boyle, at su uzerinden uyusuklugu
nihulik canim ,biz pazartesileri kilo bildirimi yapiyoruz, eger dun yazmis olsaydin kilonu, 1.olcaktin ve benden guzel bi pasta alcaktin ,ama bugun yazdin simdi duzeltirim yeni kilonu,bidakine unutma yada bana onceden soyle ok
geinlige bayildim, simdi benimde yeniden evlenesim geldide, artik imkansiz bikerem evlendimkaydirigubbakcemile3,gercekten cok guzel ya uzerindeki bolerosu arkadan gorunusu falan,insallah guzel gundegiyeceksin ,gelinlik diyince insanin aklina en guzel gunu geliyoŞeniz
whitehall hadi bakalim canim insallah bu hfta guzel verirsin
dun ben spor yapamadim hatta 2 gundur yapamiyorum desem iyi, olur,aksam esim bahce kiralamis oraya gittik,biraz capa falan yaptimkaydirigubbakcemile3acayip yoruldum,eve gelincede kaynimin fransiz sevgilisi var bi baktik kapida bekliyo, kaynim pazrtesi gunu evi terketmis gitmis, esyalarini falan almis, bizede geldi klan esyalri aldi, simdi kayip ariyoruz yok ,ona moral bozuldu, allhim fransiz kizi gorseniz titriyo, neoldu biseymi oldu diye, tabi bizim oglan kim bilir kimlerle gitti
neysem bosverin
iste simdi evdeyim sat 3 de randovum doktorda fransizcm iyi degil yanima bi tercuman bulamadim esimde calisiyo, yanliz gitcem, yarim yamalak anlaticam biseyler,yada esimi ararim konusur
of ya ne kotu oluyo dil bilmemek:çok üzgünüm:
sonra ise gitcem,aksam gelcez bahceye gitcez4aksamda yorgun olmazsam vaktim olursa sporumu yapabilirim insallah
of kizlar ya ben ne yapcam simdi
sabah kursta yemek yaptik afrika yemegi yemek guzel ama, onlarin ozel kimyona benzer sari renkli baharati var ondan attilar bolca ozelligi oymus
cok kokuyo tavugu severim ama yiyemiyorum kokusundan ,esimde yemez
kayinvalidem tavugu hic sevmez bayada var yemek ,ben ne yapcam simdi copemi dokcem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
acaba alt katta afrikali siyah komsumuz var onami versemki, biz yemedik diye, simdi ayip olmasinmi:çok üzgünüm: