Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kizlar nasilsiniz, ben bugun giremdim
ddunde doktora gitcem demistimya, ayagimda nsir vardi onun icin gittim kadin yaktim allahim nasil agridi yuruyemicek kadr, iyiki arabasi olan biriyle gittim ,ordan ise gitcektim gidemedim eve geldim yattim ,buraya yazamadim,2 gundurde ise gidemedim isler cogaldi
sabah erkenden ise gittim ,acil isleri yaptim ,bide bu hafta cuma kina culartesi dugun var, 4 tane gece kiyafetinin isleri vardi onlari yaptim ,nete girmeye hic vaktim olmadi
dun ne ydim aklimda bile degil ,ama spor yapamiyorum ayagimdan dolayi
gunde en az 2.5 liytre su iciyorum insallah bunun faydasi olur, bu hafta heralde spor yapmam insallah kilo verebilirim
neysem yarin burda tatil evdyim yine buro olurum
gorusuruz kizlarrrr
optum hepicinizi

merhaba hatunlar , geçmiş olsun sempatikciğim ve ALLAH kolaylık versin sanada bende bugün çok yoğunum

dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: 4 adet ızgara köfte
salata
ara: bir avuç erik
akşam: 3 kaşık patlıcan musakka
ara : 2 adet diyet bisküvi

2 lt su içtim, 40 dak spor yaptım

herkese kolaylıklar dilerim

herkese günaydın a.s. Geçmişi okuyamadım inşallah herşey yolundadır
işler yüzünden giremiyorum şimdi fırsatını buldum raporumu verip çıkacam
yürüyüşümü yapamıyorum zaten yapacak gücümde yok
dünkü yediklerim cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı klasik
1 avuç leblebi
öğle 1 tüm ananas
akşam kanadın but tarafı 3 parça,domates,3 kaşık pilav
az şekerli çay
hepinize kolay gelsin iyi zayıflamalar diliyorum a.s.a.s.

herşey yolunda canım.bu arada senin diyetine bakıyorumda tıpkı benım gıbı uyguluyosun gayet düzenli ve ölçülü ve sporda yapıosun.çok iyi gidiyorsun.bu en sağlıklı kılo verme biçimidir.bol bolda su iç tatlım.ben diyetisyene gitmiştim.o demişti.tuzu kes yağı azalt yemeklerde bol su iç 3 lt ve yuru demıştı.fark barız bellı oldu.kotlarım bır beden bol gelıo artık.

gene kimse yooooooook:çok üzgünüm:

canım herzaman olamıyoruz ama sen yaz hepımız okuyoruz.yalnız değilsin tamammı.

mrb whitehall, benımde acıl kılo vermem gerek gecen salı dıyete basladım ılk defa bır haftada 1.5 kg verdım cunku normalde cok yavas verırım..bunu da lahana cayına borcluyum sanırsam,sızler neler yapıosunzu extra?

hoşgeldın ikinci nihalll yani sende bendensin.benim adım nihal bende çooook yaaavaaaş kilo veririm.ama inan spor yapıp dıyet yapınca kılo senle ınatlaşamıo.günde 4 saat yuruyorum.sabah ve akşam.yeşilçay iç canım şekersiz kahvaltıda.çok iyi gelıo.suyuna elma sirkesi kat azcık.

[ı]slm kizlar nasilsiniz, ben bugun giremdim
ddunde doktora gitcem demistimya, ayagimda nsir vardi onun icin gittim kadin yaktim allahim nasil agridi yuruyemicek kadr, iyiki arabasi olan biriyle gittim ,ordan ise gitcektim gidemedim eve geldim yattim ,buraya yazamadim,2 gundurde ise gidemedim isler cogaldi
sabah erkenden ise gittim ,acil isleri yaptim ,bide bu hafta cuma kina culartesi dugun var, 4 tane gece kiyafetinin isleri vardi onlari yaptim ,nete girmeye hic vaktim olmadi
dun ne ydim aklimda bile degil ,ama spor yapamiyorum ayagimdan dolayi
gunde en az 2.5 liytre su iciyorum insallah bunun faydasi olur, bu hafta heralde spor yapmam insallah kilo verebilirim
neysem yarin burda tatil evdyim yine buro olurum
gorusuruz kizlarrrr
optum hepicinizi
[/ı]

yahu sen kılolu değilsin be resmine baktımda halla halla fıstık gıbısın.artı geçmiş olsun tatlım.bilirim onun ağrısını.işlerindede kolay gelsin.suyun faydası elbette olur.dolaşımı hızlandırır iştah kapatır.sağlıklı bişey sonuçta.böbreğin iyi çalışır bu sayede karaciğer sağlıklı çalışır ve yağa dönüştürmez aldığın besınlerı.zaten dıkkat edıosun.

gunaydin kizlar bugun nasilsiniz,bizim bugun tatil ,dun kaynanmlar yaprak toplamis bikac pisirimli var ,onu sariop dolaba koycaz, onunla ugrasiriz
mooncum ,saol canim insallah gecer,ne guzel sporunu ypabiliyosun ben yapamiyorum
nihulik evet canim ya sorma cok zor oluyo, ben daha once kucuk bi opersyinla aldirttim turkiyede, bury gelince kenardan takrar kok saldi, fazla agrimiyo diyo hemen gitmedim doktora,sonra iyice sertlesti agridi,aile doktorumuza gittik ,oda ilac verdi surup sabaha kadr yatiyosun ,oda orayi yakti ,derim baya klin soyunldu, ama nasir baya derinde oldugu icin yine fayda etmedi, artik dermatologie gittim ,oda baya buyumus bu dedi yakti, 3 hafta sonraya randovu verdi bakalim insallah duzelir, bide tamtopugumda yuruyemiyorumda
resime gelince, simdi kilolu deilim ama zayifta degilim vermem gerekn kilom cok daa, farkedersen bnim altta degil ustte kilom ,gobek ,bacak, kalca falan iyide gogus, buyuk omuzlar genis olunca kilolu duruyorum
sppor yapmiyorum gunluk litre su iciyorum o faydali olur insallah
senin nasil geciyo ,yine vrdinmi kilo

slm kıslar a.s.
sempatik geçmiş olsun canım
moonserosecim 19 mayıs günü dolu dolu yaşamışsın ne güzel kıskandım valla ama senin adına çok sevindim resmi törenlerde bende çok duygulanırım
nihulik canım bu günlerde pek dikkat edemiyorum işler yüzünden salıya bitiyor inşallah
aklıma geldikçe suyumu içiyorum tuzu ve yağı azaltalı yıllar oldu siyah çayıda az şekerli içiyorum birtek lüksüm o şekersiz içemiyorum

dünkü yediklerim cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı klasik
öğle 2 kase yoğurtlu döğme çorbası (buz gibi çok iyi geldi)
1 kase çilek
akşam yine kahvaltı (yemek yapamadımda)

bugün yediklerim
kahvaltı klasik
1elma
1 kase yoğurtlu çorba
akşam 1 kase mercimek çorbası,4 kaşık ıspanak,1 dilim çavdar ekmeği

slm arkadaşlar sabah 7 de bir bardak meyve suyu içtim.akşama kadar 3 lt su saat 7 de akşam yemeyi yedim 2 diyil ekmek peynir domates hazır satılan döner dilimleri varya dondurulmuş birazda ondan 3 fincan çay içtim

11-18 mayis arası zayıflama yarışmasınin 1.2. ve 3 su

1-hcr35.............................1.5 kilo vermis:hooray:
tatlibrownie.jpg

1-bilgen35.........................1.5 kilo vermis:hooray:
tatlitiramisu.jpg

2-whitehall.........................1.4 kilo vermis:sm_cool:
tatl11.jpg

3-sympathique....................1 kilo vermis:teytey:
4829visnelihelva1.jpg

arkadaslar tebrik ederim a.s.,cok guzel kilo verdiniz, bu pastalarda benden size armagan olsuncokacimcoook
insallah bu haftada boyle olur ,yine benden guzel pastalari alirsiniz:1hug:

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy çikolatalı hem deeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

kizlar ben geldim biraz ara verdim kusura bakmayin ama pes etmedim tabi aynen devam ben hastaydim o yuzden ne yedin diye sormayin midele pek bise gitmedi zaten 3 kilo gitmis 53 olmusum iste bu kiloyu korumaya ugrasiyorum simdi almamaya ozen gosteriyorum sizler naptiniz

18-25 mayis arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................56

moonserose0…………………....58

princess of rain…………….…....67.5

whitehall...................................72.4

Hatice27...................................67

bilgen35....................................83

hcr35........................................64.5

nihulik.......................................80

karbeyaz_84..............................53

akrep33.....................................71

topraksuu..................................59.5

cimcime81................................101.5

narin_nazenin............................82.1

not: arkadaslar bu yeni uygulama 2 hafta ust uste kilo alanlar diger hafta listeden cikarilcak ,belki boyle kendimize geliriz, buna bende dahilim

lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve yeni gelen arkadaslarimizi yanliz birakmayalim,burada devamli kalmalarini saglayalimki ,bizden memnun olsunlar

günaydın hatunlar nasılsınzı bugün? ben iyiyim çok şükür .benimle aynı duyguları paylaşacağına eminim topraksu ablacığım cidden banada manevi olarak çok iyi geldi. dün akşam işden sonra sahilde koşmayı planlıyorsum ama hava şartlarından ötürü yapamadım :(

dünki yediklerim;
sabah;klasik kahvaltı çavdar ekmekli
öğlen: 4 kaşık patlıcan musakka
salata
ara: bir avuç erik
akşam; 1 tas mercimek çorbası
1 tabak sebzeli hamsi güveci
ara: bir küçük kase kiraz

2,5 lt su içtim,bitki çaylarımı içmeye hergün zevkle devam ediyorum.40 dak.spor yaptım
herkese kolaylıklar dilerim

kiz bukadr hasta olduggunu bilmiydum
bu ne boyle 3 kilo vermisin ,baya kotusn sen ozaman ,gecmis olsun ,bende merak ettim bu kiz nerelerde diye

sagol canim simdi duzeldim iste biraz tek korkum tkr almak o kilolari cokta stersliyim bu aralar kilomu korumaya calisiyorum sende regl olmussun :( senin o fazla gordugun kilolarin nedenide anlasildi boylece herseyin hayirlisi bitanem optumm kocaman a.s.

Back