Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sempatikçim senin yaptığın kek daha bi havalı duruyor resimden yani sen ne kattın canım içine tarifin direk aynısımı

günaydın hatunlar,sağol sempatikciğim dediğin gibi bolbol eğlendim.bizim üniversiteden bir grup vardı , havai fişek gösterileri,mehter takımı,jandarma bandosu .... 19 mayıs samsunda doğal olarak bir başka kutlanıyor anlayacağın

dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
ara:5-6 adet kuru üzüm
öğlen: 6 adet kara lahana sarması
1 tas yoğurtlu semizotu salatası
ara: 1 avuç erik
akşam:1 tas şehriye çorbası
ara : dondurma

dondurmayı kafaya koyduğum için akşam yemeğinde çorba içtim sadece :)) gün içerisinde 2,5 lt su içtim,bolbol yeşilçay+biberiye tükettim

herkese kolaylıklar dilerim

gunaydin kizlar nasilsiniz ben cok uzgunum gectigimz hafta hic kilo veremedim ama bu hafta kilo vercem insallah birazdan kahvaltimi yapcam belki ondan once biraz spor yaparim bakalim uyusuklugumu uzerimden atabilirsem

kızlar sabah 2 saat yürüdüm yürüyüşe çıkmadan 2 bardak ılık suyu içtim geldim bir daha 2 bardak su içtim bırazdan 10 bucuk cıvarı hafıf bır kahvaltıda yaparım.
şu anki kilom 80 ve 2 kilo daha verdim.
sempatikçim yazarsın oldumu canım.

gunaydin kizlarr nasilsiniz, ben biraz gec kaldim cunku yemek kursum vardi ordan geldim ,tavuklu bi yemek pisirdik ,tada tadina bakmadim birazdan bakicam, afrika yemegi bu
neysem
mooncum,canim eglenmene sevindim ,benim yerimede eglendin dimi, aksam iyiki az yemisin ,dondurma yiyecegini bildigin icin ,aferin sana kendini iyi franliyosun
prensescim ,hadi baklim gorelim senibu hafta ,insallah kilo verirsin,devam et boyle, at su uzerinden uyusuklugu
nihulik canim ,biz pazartesileri kilo bildirimi yapiyoruz, eger dun yazmis olsaydin kilonu, 1.olcaktin ve benden guzel bi pasta alcaktin ,ama bugun yazdin simdi duzeltirim yeni kilonu,bidakine unutma yada bana onceden soyle ok
geinlige bayildim, simdi benimde yeniden evlenesim geldide, artik imkansiz bikerem evlendimkaydirigubbakcemile3,gercekten cok guzel ya uzerindeki bolerosu arkadan gorunusu falan,
insallah guzel gundegiyeceksin ,gelinlik diyince insanin aklina en guzel gunu geliyoŞeniz
whitehall hadi bakalim canim insallah bu hfta guzel verirsin

dun ben spor yapamadim hatta 2 gundur yapamiyorum desem iyi, olur,aksam esim bahce kiralamis oraya gittik,biraz capa falan yaptimkaydirigubbakcemile3acayip yoruldum,eve gelincede kaynimin fransiz sevgilisi var bi baktik kapida bekliyo, kaynim pazrtesi gunu evi terketmis gitmis, esyalarini falan almis, bizede geldi klan esyalri aldi, simdi kayip ariyoruz yok ,ona moral bozuldu, allhim fransiz kizi gorseniz titriyo, neoldu biseymi oldu diye, tabi bizim oglan kim bilir kimlerle gitti
neysem bosverin

iste simdi evdeyim sat 3 de randovum doktorda fransizcm iyi degil yanima bi tercuman bulamadim esimde calisiyo, yanliz gitcem, yarim yamalak anlaticam biseyler,yada esimi ararim konusur
of ya ne kotu oluyo dil bilmemek:çok üzgünüm:
sonra ise gitcem,aksam gelcez bahceye gitcez4aksamda yorgun olmazsam vaktim olursa sporumu yapabilirim insallah

atarim insallah uyuslugumu anamda ne oldu giii fransiz kiz kapiyami dayandi kaydirigubbakcemile3
allah iyilini versin kayninin kizi yuz ustumu birakti ah bu erkekler ahklava:ay neguzel kiz capa mapa yapmissin bende osledim nan capa yapmayi ah benimde bir bahcem olsa neler yaparim emme yokkifisfisfisdil konusu vala aynen canim doktora bende yalniz gidemiyorum tercumanda hic getirtmedim simdiye kadar hep esim isden izin alip geliyor buda benim zoruma gidiyor amma yapacak baska bir durum yokdil ogrenmekten baska off icim karardi yine:çok üzgünüm:dil ogrenmek ne kadar zor biseymis yasenağlama

ya canim benim kaynim artik kafayi yedi bi anlatma o ne dersin
esinden bosandi 2 cocugu var, sonra italyan birisyle yasadi 2 sene kadr sonra ondan ayrildi bize geldi, bizde bikac ay durdu,bu fransiz kadini buldu, neysem bizden esyalarin birazini topladi bu kiza gitti,bununlada iyilerdi evlenecm falan diyo
du, pazar gunu bize geldi kalan esyalari topladi ,ben cocuklari gormeye gidiyorum dedi, fransiz kadinada oyle demis, kadin gidis o gidis diyo, benden habersiz gelmis esyalari toplamis gitmsi haberim yok aramizda bisey gecmedi iyiydik,falan diyo, yazik dun merak etmis, ta bizim evi aramis bulmus rtrenle gelmis, bizde bahcedeydik, esim bi gordu bu burda ne geziyo dedi, bende kaynanamla ilk gordum kizi, artik eve cikardi ben kahve falan yaptim yazik titriyo ,neoldu biseymi oldu niye boyle yapti diye, bizimde haberimiz yok, oglan gitmis nereye gittiyse
ve dun ogrendikki, bu manyak onceki italyan sevggilisiyle evlenmis, biz daha aksam ogrendik, allahim akil fikir versin 30 yasini gecmis, bu yastan sonra elin gevur karilariyla geziyo
ne diyim ,salak ,annesi dunden beri aglayip duruyo nereye gitti diye

dil konusuna gelince bi arkadasi aradim oda ben eltimin cocuguna bakacam dedi, bi gorumcem var dil bilen ,once onla giderdim ,biliyosun artik onlada konusmuyorum ,esimde is yerini kapatamaz, artik gidim, daha bide ilk gitcem ,artik esimi ararim ordan napim, of ya valla ne kadr kotu dimi, kucuk bebekten farkimiz yok, hadi onlar aglarlar derdini belli edeller biz onuda beceremiyoruz, gozlerinde salak gibi oluyoruz ne sinir bisey

gelinlik çok güzelmiş bayıldım....

sempatikcim canım benin öğrenirsin merak etme birgün gelir de bu günler aklına gelir gülersin..
kaynına da çok şaşırdım..allahım akıl fikir versin

yok be ben dikmedim hazir
e dikeriz dediysek bu kadarda degil aslinda dikerimde onun islemesi makina okadarda yapam
bende bayiliyorum ona, gecen yazin icine giremiyodum patliyodu ustumde, iyi simdi rahat giriyorum icine :)

sana bakmak istemez miyim hiç canım istedim,bakdım,beğendim :)) ALLAH nazardan korusun maşallah sana,buluzunda çok yakışmış bu arada :))

of kizlar ya ben ne yapcam simdi
sabah kursta yemek yaptik afrika yemegi yemek guzel ama, onlarin ozel kimyona benzer sari renkli baharati var ondan attilar bolca ozelligi oymus
cok kokuyo tavugu severim ama yiyemiyorum kokusundan ,esimde yemez
kayinvalidem tavugu hic sevmez bayada var yemek ,ben ne yapcam simdi copemi dokcem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
acaba alt katta afrikali siyah komsumuz var onami versemki, biz yemedik diye, simdi ayip olmasinmi:çok üzgünüm:

aa bak canım sen cevabını bulmuşsun yemeğin çoğunu komşuna ikram et ve beğenecekmisiniz ben ilk defa denedim filan de süsle püsle :jeyyar: eminim çok mutlu olurlar ama biz yemedik yiyemedik filan deme işde o zaman ayıp olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…