- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.521
iyi pazarlar kizlarrrrrrrr nasilsiniz bugun
benim yine en nefret ettigim gun geldi,hele bide yava yagmurlu,
bu hafta gece gundur hic durmaksizin yagmur yagdi
sanki gok delinmis gibi,heralde bu yazida ,kotu gecircez burda
e ablacim desene daha onumde 13 senem var ,ozamana kadarda sabir tasi catlamazsa iyi tabi
ozamanda artik aliskanlik yapiyo onsuz yapamiyodurda oyuzden kiymet biliyodur
valla ah keske elimde olsada hep gondersem
ianin gece gunduz hic durmaksizin ,1 hafta boyunca boyle seller gidecek sekilde, turkiye olsaydi simdiye heryeri sel almisti ,burasi iyi yine
sennde bize biraz gunes gonder
aman kuzum hangi erkek kıymet versede belli etmeyi sevio.belli etse bile bi zaman sora ödün verdim sanıo haydı bıda umursamıo falan takmıcaksın.sen olmadan ne yapabılıo düşün ben dimmi hiç.arkadaşımdan biliom odun gibi bı eşi var kabamı kaba ama arkadaşım olmadan bi çorap bile alıp gıyemıo bı yemek ısıtıp yıyemıo anla yanı
en doğrusu yapıyorsun ablacığım, bende aynı şeyi anneme diyorum ama nafile,diyet yapmaya başladık beraberde spor yapamıyor,yapmıyor.kardeşimin doğumunda bitkisel hayata girdi ve biranda ilaçların etkisiyle şişdi.3 sene öncede bel fıtığından ameliyat olduğu için spor yapmaya bile korkuyor şimdi.neyse abla sen ne yap et zayıfla yinede
benim annemle yasitmisin yani, kizin kac yasindaki ,olarda ben yaslarindalardir belki
kilo icin en iyisi yapiyosun ,menofoza girsen zor verirsin ,dedigin gibi simdi ver ozamanlar korursun ,bu arada boyun kacti senin
benim annem simdi zayif ayni kilodaydik ben biraz rejim yaparak biraz dustum annem simdi 59-60 falan ,o almaaya dikat eder 60 gecsin hemen rejime baslar
canım ordulumusun sen ben orduluyumda..
topraksucuummm sana kolay gelsin bende düğün temizliği yapıcam eşyalarım evden çıksın hele.şuan yün yatak yaptık bı boy temızledım evı cam falan sildim.ama koltuk kapı falan benımde duruo.bız bayanların işi bitmiyor valla.
BENDE BUGÜN GÜNE GİDİCEM İLK KAÇAMAK GÜNÜM KIZLAR AMA YINEDE BİŞEY YİYEBİLECEĞİMİ SANMIYORUM.
teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin
canım sen evllilik hazırlığımı yapıyosun hayırlı olsun tebrik ederim
sende baya yoruluyosundur tabi tatlı yorgunluk bunlar Allah yardımcın olsun düğün ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?