Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

e ablacim desene daha onumde 13 senem var ,ozamana kadarda sabir tasi catlamazsa iyi tabi
ozamanda artik aliskanlik yapiyo onsuz yapamiyodurda oyuzden kiymet biliyodur
valla ah keske elimde olsada hep gondersem
ianin gece gunduz hic durmaksizin ,1 hafta boyunca boyle seller gidecek sekilde, turkiye olsaydi simdiye heryeri sel almisti ,burasi iyi yine
sennde bize biraz gunes gonder

iyi pazarlar kizlarrrrrrrr nasilsiniz bugun
benim yine en nefret ettigim gun geldi,hele bide yava yagmurlu,
bu hafta gece gundur hic durmaksizin yagmur yagdi
sanki gok delinmis gibi,heralde bu yazida ,kotu gecircez burda

burda süper havalar canım sizede hepinize iyi pazarlar.bende sabah 2 saat yürüdüm sonra diyet kahvaltımı yaptım.1 lıtre suyumu aralıklı içtim.ama canımı alt kattaki komşu sıktı.yıllardır bı rahat vermedi ya.bızımde onunda kendı evı.kıpırdatmıo resmen.başından ne bişey çırparız ne bişey dökeriz yinede çemkirir.hanı yapsak dıcemkı haklı yahu.bıde evde annemle ben varım.2 bayanın ne gürültüsü olur arkadaşlar ya.Annem çamaşır asıyodu anneme söylenınce artık dayanamadım bende ağzının payını verdim.ohhh be.

e ablacim desene daha onumde 13 senem var ,ozamana kadarda sabir tasi catlamazsa iyi tabi
ozamanda artik aliskanlik yapiyo onsuz yapamiyodurda oyuzden kiymet biliyodur
valla ah keske elimde olsada hep gondersem
ianin gece gunduz hic durmaksizin ,1 hafta boyunca boyle seller gidecek sekilde, turkiye olsaydi simdiye heryeri sel almisti ,burasi iyi yine
sennde bize biraz gunes gonder

evet canım aynen öyle alışkanlık olsa gerek ama güzel bir alışkanlık -tatlicadiarzu-
hemen gönderim canım bari bizde biraz serinleriz :roflol::roflol:
hadi canım by ben kaçtım iyi pazarlar :1hug: herşey gönlünce olsun a.s.

aman kuzum hangi erkek kıymet versede belli etmeyi sevio.belli etse bile bi zaman sora ödün verdim sanıo haydı bıda umursamıo falan takmıcaksın.sen olmadan ne yapabılıo düşün ben dimmi hiç.arkadaşımdan biliom odun gibi bı eşi var kabamı kaba ama arkadaşım olmadan bi çorap bile alıp gıyemıo bı yemek ısıtıp yıyemıo anla yanı

topraksucuummm sana kolay gelsin bende düğün temizliği yapıcam eşyalarım evden çıksın hele.şuan yün yatak yaptık bı boy temızledım evı cam falan sildim.ama koltuk kapı falan benımde duruo.bız bayanların işi bitmiyor valla.

BENDE BUGÜN GÜNE GİDİCEM İLK KAÇAMAK GÜNÜM KIZLAR AMA YINEDE BİŞEY YİYEBİLECEĞİMİ SANMIYORUM.

slm kızlar dün fırsatım olmadı girmeye dün sabah klasik kahvaltı ettim akşam 8 gibi sempatiğin patatesli tarifinden yapıp yedim 3 lt su içtim ve spor yaptım

aman kuzum hangi erkek kıymet versede belli etmeyi sevio.belli etse bile bi zaman sora ödün verdim sanıo haydı bıda umursamıo falan takmıcaksın.sen olmadan ne yapabılıo düşün ben dimmi hiç.arkadaşımdan biliom odun gibi bı eşi var kabamı kaba ama arkadaşım olmadan bi çorap bile alıp gıyemıo bı yemek ısıtıp yıyemıo anla yanı

iste insan bi kendi kocasini zannediyo, ama bakiyoki herkesin sorunu ayni
benimki cok sinirli herseye kizar eder of iste anlatilmaz yasanir hesabi:utangac:
benim koca bensiz yapar canim okadar degilde iste bazi huylar ,var cekilmez ama iste alistik artik

herkese meraba,ben kilo bildirimimi bugunden yapayim yarin cok yogunum zamanim olmayacak.ayni kilodayim veremedim malesef.sympatiquecim beni listeden cikar,cunku ben bu isi beceremedim.gelecek haftada misafirim gelecek zaten, 3 gun kalacaklar simdi onlarin yaninda rejim yapamam.sonrasinda kendi basima devam etmeye caliscam,kilo verebilirsem arada yazarim.sizi yalniz birakmam yaptiklarinizi takip ederim.bebek içinde gelisme olursa yazarim buraya,sizinle paylasmak için.hadi kendinize iyi bakin,iyi zayiflamalar.

haticecim tamma canim yarin kilonu yazarim ,sonra silerim seni
kimseyi zorla tutamayiz,beceremiyosan cikman dogrusu, insallah ciktin diye geri almazsin ,hele misadirler varsa hic yapamazsin diyet falan

en doğrusu yapıyorsun ablacığım, bende aynı şeyi anneme diyorum ama nafile,diyet yapmaya başladık beraberde spor yapamıyor,yapmıyor.kardeşimin doğumunda bitkisel hayata girdi ve biranda ilaçların etkisiyle şişdi.3 sene öncede bel fıtığından ameliyat olduğu için spor yapmaya bile korkuyor şimdi.neyse abla sen ne yap et zayıfla yinede

canım anneciğine geçmiş olsun öncelikle bendede boyun ve bel fıtığı var ağır egzersizler yapamam bende korkuyorum ama fırsat buldukça yürüşümü aksatmamaya çalışırım anneciğininde en azından düzenli yürüyüş yapması konusunda iknaya çalış beraber başlayabilirsiniz mesela yüreklenmesi açısından canım benim kendinede anneciğinede iyi bak a.s.

benim annemle yasitmisin yani, kizin kac yasindaki ,olarda ben yaslarindalardir belki
kilo icin en iyisi yapiyosun ,menofoza girsen zor verirsin ,dedigin gibi simdi ver ozamanlar korursun ,bu arada boyun kacti senin
benim annem simdi zayif ayni kilodaydik ben biraz rejim yaparak biraz dustum annem simdi 59-60 falan ,o almaaya dikat eder 60 gecsin hemen rejime baslar

siz annkız berabermi rejim yapıyosunuz ne güzel anneciğin azmine bayıldım canım bende aynen kilo almaktan çok korkuyorum rahatsızda olduğum için aldığım 1 kilonun bile vucuduma çok fazla ağırlığı var
canım benim boyum 1.60 kızımda 19 yaşında benim kıs bana çekmemiş boy 1.74 kilosu 56 tam bir iskelet sırnaşık şeysırnaşık şey

ben bugün yediklerimide yazayım bir tek çay içmem kaldı zateno da final olacak a.s

kahvaltı diyet bisküviyle şekersiz çay ,
2 bardakta az şekerli çay (az şekerli çayı özlemişimde :utangac:)
akşama kadar aralarla 3 tane salatalık
çocuklar lahmacun yediler ben bir lokma bile almadım senağlamasenağlama
1 çay bardağı bulgurla bol yeşillikli-ekşili-acılı çok az yağlı bir kısır yaptım acele tarafından
bide güzel olduki değmeyin keyfime sositosositosositososito onu yedim afiyetle cokacimcoook
yatana kadarda sadece çay içerim belki oda yapan olursa okadar yorgunumki mirmirmirmir

sempatikcim kilo bildirimi pazartesi saat kaça kadar gün içinde belli bir saati yoksa sabah tartılırım ama bildirimi fırsat bulunca yapim oldumu :1hug:

topraksucuummm sana kolay gelsin bende düğün temizliği yapıcam eşyalarım evden çıksın hele.şuan yün yatak yaptık bı boy temızledım evı cam falan sildim.ama koltuk kapı falan benımde duruo.bız bayanların işi bitmiyor valla.

BENDE BUGÜN GÜNE GİDİCEM İLK KAÇAMAK GÜNÜM KIZLAR AMA YINEDE BİŞEY YİYEBİLECEĞİMİ SANMIYORUM.

teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin
canım sen evllilik hazırlığımı yapıyosun hayırlı olsun tebrik ederim
sende baya yoruluyosundur tabi tatlı yorgunluk bunlar Allah yardımcın olsun düğün ne zaman ?

anam ne güzel camlar silinmiş benim duruyor cam kapı koltuk..
anca halı yıkadım kışlıkların kalanlarını kaldırdım..yorgan battaniye yıkandı..uuff ne zor yaaa..
koltuk örtülerinin yalıklarla değiştim..
birde üstüne kızım ateşlendi..boğazım ağrıyor diyor yazık..şurup içirdim uyuyor şimdi aklım onda

akrepcim kızına geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum :Saruboceq::Saruboceq:
bende yorgan-yatak işini bide kışlık-yazlık çamaşır değişimini yaptım
hhhhhhalıları yıkanmıyacakları yıkama makinesiyle yıkayıp kaldıracam
yıkanacaklarıda görevlimizin hanımı gelip yıkıyacak
camı kapılarıda o halledecek iki günde onun işi olur
ondan sonra birkaçgün rahat ederim inşallah
eskiden bütün işimi ben yapıyodum hiç kimse insanın kendisi gibi temizliyemiyor ne yapalım mecbur oluncada temizlenmiş diyoruz işte yerimseniben Allah başka dert vermesin:Saruboceq::Saruboceq:

evet doğru diyosun canım..
ama benim ev bugün daha toparlanmış duruyor ve daha temiz..
insana moral oluyor temizlendikçe..hafta içi de artık fırsat buldukça tamamlarım gerisini

merhaba arkadaşlar konuyu yeni gördüm ve bende size katılmak istiyorum.benim hikayem de şöyle evlenmeden önce 57 evlendim 1 sene içinde 65 oldum ve hamile kaldım şimdi doğum yapalı 4 ay oldu sanırım 70 oldum tartılmaya cesaretim yok:(emziriyorum nasıl kilo vericem bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki hiç zayıflayamıcakmışım gibi:(((geliyo böyle kalmak istemiyorum ama iştahımda acayip arttı iştah kesen bişey varsa bana da söyleyin lütfen.bu arada bügün bende cam sildim çok yoruldum iştahhım daha da arttı:(((

teşekkür ederim canım sanada kolay gelsin
canım sen evllilik hazırlığımı yapıyosun hayırlı olsun tebrik ederim
sende baya yoruluyosundur tabi tatlı yorgunluk bunlar Allah yardımcın olsun düğün ne zaman ?

canım temmuz 24 de allah izin verırse evet yorucu oluyor bayağı ama ınsan sevınçle yapıyor herşeyını

Back