Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anam ne güzel camlar silinmiş benim duruyor cam kapı koltuk..
anca halı yıkadım kışlıkların kalanlarını kaldırdım..yorgan battaniye yıkandı..uuff ne zor yaaa..
koltuk örtülerinin yalıklarla değiştim..
birde üstüne kızım ateşlendi..boğazım ağrıyor diyor yazık..şurup içirdim uyuyor şimdi aklım onda

camları sıldım ama halı yıkancak koltukları sıldım ama yıne sılıncek kapılar var oyyy oyyy düğüne yakın evdeb cehız gıdınce ev boşalınca genel bı temızlık yapcam hazıran sonunda benım işim bitermi kızlar

merhaba arkadaşlar konuyu yeni gördüm ve bende size katılmak istiyorum.benim hikayem de şöyle evlenmeden önce 57 evlendim 1 sene içinde 65 oldum ve hamile kaldım şimdi doğum yapalı 4 ay oldu sanırım 70 oldum tartılmaya cesaretim yok:(emziriyorum nasıl kilo vericem bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki hiç zayıflayamıcakmışım gibi:(((geliyo böyle kalmak istemiyorum ama iştahımda acayip arttı iştah kesen bişey varsa bana da söyleyin lütfen.bu arada bügün bende cam sildim çok yoruldum iştahhım daha da arttı:(((

canım ama sen şuan emzirme dönemindesin bebeğin ne tatlıdır sıkma canını hele bı bebişin güzel güzel içsin sütünü.anne sütü içemeyen bebeklerde var.hem her kadın doğumdan sonra ılla ıyı kötü bebekle uğraşırken verıyor.bı kaç ay sora güzel ve sağlıklı bır dıyete başlayabılırsın ve bebek bakmakta senı yorar bı nevı spor sayılır verırsın.acele etme moralinide bozma.iştahın çoksa ye ama az ye nefsını zorlama.ben bu sayfaya diyet listesi koymuştum ona bakabılırsın istersen gayet ıyıydı.bol bol su iç hem süt yapar.hemde iştahını bastırırır.

sempatiğim döndüm ben güzelim artıkın:)))yalnız azıcık kilo alarak döndüm malesef ilaçlar yüzünden..olsun veririm gene...yaz bacım 101,5

günaydın şekerler..
benim kilom 71
hafta sonlarını sevmiyorum yaaaa
hafta sonu alıyorum hafta içi vermeye çabalıyorum uffff

camları sıldım ama halı yıkancak koltukları sıldım ama yıne sılıncek kapılar var oyyy oyyy düğüne yakın evdeb cehız gıdınce ev boşalınca genel bı temızlık yapcam hazıran sonunda benım işim bitermi kızlar

biter canım biter sen sadece sabırlı ol
sana kolay gelsin şekeeer

herkese günaydın arkadaşlar ben bu hafta kilo verebilmişim yada regl şişliğim gitti olsun yeni kilom 72,4
yaniiiii 1,4 kilo vermişim çok mutluyum çoook
bu hafta detoks yapıcam bakalım sonuç ne olacak

canım cevap yazmıştım ama ulaşmadı sanırım
nivea body cd.sini kk'dan indiriyorduk ama artık paylaşımı yasak
internete yükleyen kişi, güncellemediği için artık nivea body cd.sini indiremiyoruz

sempatiğim döndüm ben güzelim artıkın:)))yalnız azıcık kilo alarak döndüm malesef ilaçlar yüzünden..olsun veririm gene...yaz bacım 101,5

canım hoş geldin ve geçmiş olsun sen hastamı oldun :1hug: şimdi nasılsın geçtimi hastalığın kilo almışım diyosun ama acıcık be olsun güzelim sen verirsin yeterki iyileş bak burda birlikte zayıflıyacağız :teytey::teytey:

herkese günaydın arkadaşlar ben bu hafta kilo verebilmişim yada regl şişliğim gitti olsun yeni kilom 72,4
yaniiiii 1,4 kilo vermişim çok mutluyum çoook
bu hafta detoks yapıcam bakalım sonuç ne olacak

tebrik ederim a.s. çok sevindim darısı herkese olsun

teşekkürler toprakcım
kıss cimcime hani 2 basamaklılara inmiştin sen almışsın benim gibi olsun arkadasım veririz gel listeye gir gene özledim valla seni yaaa

günaydın hanımlar nasılsınız a.s.
ben bugün çok yorgun ve regliyim felaket ağrılarım var senağlamasenağlama bacaklarım bile çok ağırıyor ilaç aldım inşallah geçecek

akrepcim kızın nasıl oldu canım ateşlenmesi geçtimi inşallah daha iyidir

sempatikcim ben regliye rağmen yarım kilocuk vermişim kilom: 59.5 kg
regli kilomu pek etkilemiyor içtiğim yeşilçaydan herhalde fazla suyu attığından ödem oluşmuyor

teşekkür ederim hacercim a.s. ağrı kesici aldım biberiye bende yok canım
ama iyi geliyorsa diğer zamanlar için temin edim bari
saol canım :1hug:

kızlar slm hafta sonu pek giremedim yeni kilomu söyleyim bende 83 kg off çok ama yavaş yavaş değilmi

Back