Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

prensescim moralini yüksek tut bu kadar panik yapma rahat ol canım hepimiz duacıyız :Saruboceq: bilgen ,sempatik ve istiyen herkese inşallah tez zamanda meleklerine kavuşurlar :Saruboceq::Saruboceq:
sempatikcim sende yumurtular madem yeterince büyüyor canım aşılatma denedinmi hiç
benim canım ablam çocuğu 7 yıl olmadı tam dr.lar ümidi kesip ve bunuda ablamın yüzüne söyledikleri ayda ablam erken menopoza gidiğini düşündüğü ayda meğer hamileymiş dr.lar ümüdini kesti ama kurban olduğum Allah ümidimizi kesmedi işte
Allah sizlerede istiyen herkese o sevinci yaşatsın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

canim bnim yumurtaliklar buyor sorun olmuyor bende ama
o tedaviden sonra esime test yapildi bakildiki sorun esimde ,sperm 0 cikti yani ic yoktu 1 tane olsa hemen tup bebek yapilcakti, ama malesef benimki oyuzden tutmuyomus
ameiatla esimin sperm buluncakti
pariste bi tup ebbek merkezine gittik ,ordaki urolog doktor esim ben senin ameliyatini yapam senin yumurtaliklar gelismeis diyince ,tamamen kotu olduk umut klamdi
ordanda oylece donduk suan bi tedavi gormuyoruz, bi urologdan randovu alcaz kac gundur ariyoruz cikmiyo ,zaten ciksana en az 2 ay sonraya verirler
anlicagin canim asilama gibi tedaviler suan bizimkinin yaninda hafif kaliyo
insallah deign gibi isteyen herkesin olur
ablan icin sevindim
bu tur mucizeler cok canim ,

toraksuu canim senin yas kacti benden yasca buyuksun heralde ,az once moon abla demistide merak ettim
bide kizlarim yemek yapcak falan diyince sorum dedim

arkadaslar gerı döndüm almanyadan..
maglum annemın yemeklerı felan derken cok kacırdım ıkı hafta bol bol yedım
ama kılomda bı degısıklık olmadı 73kıloyum :)

canım ben sizden epey büyüğüm moonserosecim biliyor ben kısımı gelin etsem anneanne olacak yaştayım yaşım 43 canım benim bütün çabamda menopoz öncesi birkaç kilo verip ve onları korumaya çalışmak şu anda çok kilolu deilim ama korkularımın başıma gelmemesi için vermek istiyorum

hoş geldin canım a.s.
yediklerin hemen tartıya yansımıyor zaten bundan sonrası için dikkat et hafif geçiştir spor yapki yerleşmesin a.s

selam kizlar ya ben dunde bugunde pek paylasim yapamadim bugun sporda yapamadim doktora gitmistik sempatik aldim sonuclari canim esimin sperm sayilari normal anormal bir durumu yok yani benim kan testindede tiroid hormonunu felan olcmusler zaten tiroidim ya nasil diye bir daha bakmislar oda normal cikti.bundan sonra hastaneye gitcez iste 4 hafta felan surer hastaneye gitmemiz ve orada rahim filmi cekcekler yumurtaliklara bakcaklar cok korkuyorum ya ne yapcam ben allahim yumurtaliklarimda demekki sorun eger sorun olmasaydi simdiye kadar hamile kalirdim belkide allahim insallah kotu birsey olmaz belkide zamani var daha bana dua edin arkadaslar ne olursunuz cok kotuyum ya

canımcım hemen moralini bozma herseyin bir zamanı vardır korkma bence sonuçların iyi çıkar inş ve sende hayırlısıyla bebişine kavuşursun dualarım seninlekaydirigubbakcemile3

canım ben sizden epey büyüğüm moonserosecim biliyor ben kısımı gelin etsem anneanne olacak yaştayım yaşım 43 canım benim bütün çabamda menopoz öncesi birkaç kilo verip ve onları korumaya çalışmak şu anda çok kilolu deilim ama korkularımın başıma gelmemesi için vermek istiyorum

en doğrusu yapıyorsun ablacığım, bende aynı şeyi anneme diyorum ama nafile,diyet yapmaya başladık beraberde spor yapamıyor,yapmıyor.kardeşimin doğumunda bitkisel hayata girdi ve biranda ilaçların etkisiyle şişdi.3 sene öncede bel fıtığından ameliyat olduğu için spor yapmaya bile korkuyor şimdi.neyse abla sen ne yap et zayıfla yinede

merhaba kızlar bende asabah akşam yürümeye devam ediyorum.ve size yazdığı diyet listesine uyuyorum.açlık sorunum yok.bol bol su içiyorum.dar gelen kıyafetlerim bolardı çoktan.ve herkes zayıflamışsın diyor.
sempatikcim arka arkaya alıntı alınıp nasıl cevap verılıo bana yazar mısın ben sadece bi alıntıyı alıp cvp yazabiliyorum da.bide resim atıcam k.b düşük yapıom resim küçük oluo yada zip ile sıkıştırıom onu kabul etmio siz nasıl resim yolluyorsunuzki bana yazar mısınız

canim sen turkiyedeydin heralde dimi, yanlis hatirlamiyosam ,sadece 2 haftaliginami gittin
bende aynen almanyaya annemin yanina gittigimde kilo aliyorum ,gerci annem calisiyo ,yemgi ben yapiyorum bazen ama iste insanin kafa rahat oluyo, rejim falan dusunmuyo insan anne yanindayken ,oyuzden aliyo
aslinda bu aralar bende gitme istiyorumda hem gidince kilo alcam diye gitmiyorum hemde dil kursunda sinav var birazdaha beklicem anlicagin
sen iyi kilo almamisin sanslisin ,ben 2 kilo alirdim kesin
benim annemle yasitmisin yani, kizin kac yasindaki ,olarda ben yaslarindalardir belki
kilo icin en iyisi yapiyosun ,menofoza girsen zor verirsin ,dedigin gibi simdi ver ozamanlar korursun ,bu arada boyun kacti senin
benim annem simdi zayif ayni kilodaydik ben biraz rejim yaparak biraz dustum annem simdi 59-60 falan ,o almaaya dikat eder 60 gecsin hemen rejime baslar
en doğrusu yapıyorsun ablacığım, bende aynı şeyi anneme diyorum ama nafile,diyet yapmaya başladık beraberde spor yapamıyor,yapmıyor.kardeşimin doğumunda bitkisel hayata girdi ve biranda ilaçların etkisiyle şişdi.3 sene öncede bel fıtığından ameliyat olduğu için spor yapmaya bile korkuyor şimdi.neyse abla sen ne yap et zayıfla yinede

e canim normal spor yapmamsi ,benim annemdede bel fitigi fitigi var fazla hareket yapamiyor, zaten calisinca ona hareket oluyo,ama kilo alsa ancak yediklerine dikkat edebiliyo, annede ancak yediklerine dikkat etsin ,veya birlikte yuruyus yapin ,ikiniz icinde spr olur

merhaba kızlar bende asabah akşam yürümeye devam ediyorum.ve size yazdığı diyet listesine uyuyorum.açlık sorunum yok.bol bol su içiyorum.dar gelen kıyafetlerim bolardı çoktan.ve herkes zayıflamışsın diyor.
sempatikcim arka arkaya alıntı alınıp nasıl cevap verılıo bana yazar mısın ben sadece bi alıntıyı alıp cvp yazabiliyorum da.bide resim atıcam k.b düşük yapıom resim küçük oluo yada zip ile sıkıştırıom onu kabul etmio siz nasıl resim yolluyorsunuzki bana yazar mısınız

bak canim coklu alinti yapcagin zaman ,kiminkini alinti yapmak istiyosan ,hani altta alinti yap varya onun yaninda no yazar ilk yapacagin kisiyeona bas 2.3. kac kisininkini alinti yapcaksan no ya bas, en son alinti yapcaginki,alinti yapa bas hepsi gelir ,anlicagin ilklere no ya bas en son yapicagina alintiya bas

resim eklemeye gelince simdi resim buyuk kucultmekmi istiyosun ,yoksa kucukte butmekmi istiyosun
resim buyukse, zaten imageshackerde ,dosyadan resim bul altta ayarlar var yani boyutlari ,mesela normal istiyosan 400 luk olani isaretle,ok de
sen tam olrak bi anlat bana
bu arada sevindim demk kiyafetler bolaldi, simdi nekadr seviniyosundur, daha dur vermen gereken kilon var ozman daha fazla mutlu olursun

bak canim coklu alinti yapcagin zaman ,kiminkini alinti yapmak istiyosan ,hani altta alinti yap varya onun yaninda no yazar ilk yapacagin kisiyeona bas 2.3. kac kisininkini alinti yapcaksan no ya bas, en son alinti yapcaginki,alinti yapa bas hepsi gelir ,anlicagin ilklere no ya bas en son yapicagina alintiya bas

resim eklemeye gelince simdi resim buyuk kucultmekmi istiyosun ,yoksa kucukte butmekmi istiyosun
resim buyukse, zaten imageshackerde ,dosyadan resim bul altta ayarlar var yani boyutlari ,mesela normal istiyosan 400 luk olani isaretle,ok de
sen tam olrak bi anlat bana
bu arada sevindim demk kiyafetler bolaldi, simdi nekadr seviniyosundur, daha dur vermen gereken kilon var ozman daha fazla mutlu olursun

canım pc olan bir resmi forma koymak istiyorum kb yüksek olduğu için atamıyorum.

bak imageshack gir ,orda bilgisayardan resim yukse ,senin resimlerinin boyutu cok buyuk oldugu icin ,kucuk cikar,resim yuklyince alt tarafta secenekler var boyutlari ,onu 640-480 isaretle
resimi yukle orasi otamatik olrak kucultyo resimleri, ins anlamisindir

haticecim, topraksuu ve diger sevgili arkadaslarim verdiginiz moral destekle tekrar geri dondun cok tesekkur ederim hepinize yemegimi yedim sporumu yaptim azda olsa birde yatmadan once yaparim biraz daha suyumuda ictim bugunluk benim icin gun bitti sonra yersem biraz meyve belki cay icerim

aksam yediklerim

1 kaseden az sebze corbasi
1 tabak makarna ama doldurmadim tabagi tam yanina salata ve yogurt uzerinede pirtakal suyu

Back