Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

prensesciğim bizde dua ederiz senin için ama öncelikle senin kendi kendine destek olman gerek,ALLAH yardımcın olsun canım,umarım kötü tahminlerinde yanılırsın
kızz sempatik yine döktürmüşsün ayyyy , eline sağlık çok güzel görünüyor.senin tariflerine vbaktımda çoğunu denemek istiyorum ama vakit yok :((

slm arkadaşlar daha yeni girebildim sabahın sekizinden beri doktor doktor dolaşıyorum mide ve bağırsak problemim vardı onun için gastroenterolojiye gittim perşembe günü genel anesteziyle endoskopi ve kolonoskopi yaptırıcam ordan kadın doğumcumma gittim ay çok tatlı bi adam bu ay rahim büyütücü ilacı bıraktık benim yumoşları büyütücez bakalım yeniden çocuk tedavisine başlıyorum:lepi:hihoyyyt

prenses moralini sakın bozma bak beterin beteri var yani ben varım bi yerim değil her yerim arıza moralini çok yüksek tut eminim herşey çok güzel olucak.biz ne yaparsak yapalım o bebişin gelişinin bi vakti saati var

sagol moonserosecum ya allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin.evet haklisin canim kendimi iyi hissetmem lazim yine girdigim su stresden hemen cikmam lazim yoksa herseyin basi stress herseyi o yapiyor zaten.

bu arada sabahtan beri birşey yemedim şuan bir bardak neskafe içiyorum yürümekten ayaklarım şişti

sagol bilgencim haklisin canim allah sanada kolaylik versin rabbim hepi,izin yar ve yardimcisi olsun bende biliyorum herseyin bir zamani oldugunu ama iste gelde bunu gonlume anlat.

sagol sempatim canim arkadasim ya destegine cok ihtiyacim vardi allah razi olsun evet cok sukur ediyorum yani en azindan dedigin gibi esimde bir sorun yok insallah bendede olmazda hersey yolunda gider allah senin de yardimcin olsun be gulum ne diyeyim dua etmekten baska yapabilecegim birsey yok rabbim isteyen herkese versin ama iste birden bire icime darallar geldi allahim insallah hepimiz icin hersey yolunda gider amin

amin canim ya insallah isteyen herkese versin ve allahim sabir dilesin tedavide olan herkese
sen ne kadar sanslisinki sonuclarin normal
daha ben coktandir hic iyi haber iyi bi sonuc almadi herseferinde dahada sonuclar kotu cikti,insan ilk zamanlari cok kotu oluyo ama iste bak zamanla alisiyo, ben suan rahat konusuyorum ,alisiyorum kotu sonuclara
,bence sen sevin sonucun iyi ,hemde buyuk testler bunlar ,digerlerindede insallah sorun yoktur, varsada az bi tedaviyle halledilir
tamam canim SIKMA canini ,hersey hallolur

haftaya pazartesi salı çarşamba ve perşembe katı gıda kesinlikle yasak mış bana sadece çay meyva suyu çorba ayran su onları içicem offffffff

sagol moonserosecum ya allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin.evet haklisin canim kendimi iyi hissetmem lazim yine girdigim su stresden hemen cikmam lazim yoksa herseyin basi stress herseyi o yapiyor zaten.

haklısın canım herşeyin sebebi stres genelde, ben mesela geçen hafta kendimi çok mutsuz,değersiz hissediyordum resmen depresyondaydım ama bunu iş stresinin tetiklediğini biliyorum ve şimdi daha iyiyim.

sanada kolaylıklar dilerim bilgenciğim :1hug:

prensesciğim bizde dua ederiz senin için ama öncelikle senin kendi kendine destek olman gerek,ALLAH yardımcın olsun canım,umarım kötü tahminlerinde yanılırsın
kızz sempatik yine döktürmüşsün ayyyy , eline sağlık çok güzel görünüyor.senin tariflerine vbaktımda çoğunu denemek istiyorum ama vakit yok :((

saol canim ya bende baksana 45 tane tarif var ,ah iste benimde senin gibi vaktim yok yapmaya ,vakit olsa ,yiyecek olsa ,ve bide recimde olmasak daha neler var
seninde aklinda bulunsun gun gelir yaparsin
ozellikle evleninca
ha bu arada senin evlilik durumun neyim yokmu anacim

slm arkadaşlar daha yeni girebildim sabahın sekizinden beri doktor doktor dolaşıyorum mide ve bağırsak problemim vardı onun için gastroenterolojiye gittim perşembe günü genel anesteziyle endoskopi ve kolonoskopi yaptırıcam ordan kadın doğumcumma gittim ay çok tatlı bi adam bu ay rahim büyütücü ilacı bıraktık benim yumoşları büyütücez bakalım yeniden çocuk tedavisine başlıyorum:lepi:hihoyyyt

canim benim ya sanada gecmis olsun bu ne bun herkes doktor islerinde
sende cocuk icinmi basliyosun tedaviye
peki hangi tedaviyle baslicaksinz

sempatikçim klomene başlıyoruz yeniden yumurta geliştirici sonrada pregnyl çatlama iğnesi yaptırıyorum 14 günde sonra gün aşırı ilişki ya tutarsa diye :utangac:

klomen hap oluyo dimi
bende yumurta uyarici igne vuruldum sonrada catlatma ignesi aynen dedigin gibi iliskiden sonra belli oluyo
tabi bizimki tutmadi megerse sorun esimdeymis oyuzdenmis
hadi canim insallah sizinki tutar
bu ilk tedavinmi peki

bizimde burda felaket bir haftadir ic durmaksizin yagmus var
sanki gokyuzu delinmis gibi acayip yagiyo gece gunduz
artik biktik yagmus gormekten
esim kaliyo her sabah yinemi yagmur diyo
sizin oralar baya sicak olur
bizimmalup avrupa havasi bir hafta iyi olunca ikinci hafta mutlaka yagmur baslar

benim ilk tedavim değil sempatikçim bu kaçıncı sayısını ben bile unuttum 7 aydır ara vermiştim düşüktü ameliyattı falan şimdi yeniden bakalım

anladim canim ,hadi hayirlisi insallah bunda tutar ,ara vermen iyi olmus tedavi baya yoruyo insani
bide dusuk yapmisin cok zor durum ,insallah bunda olur dua et

Back