- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.441
sagol sempatim canim arkadasim ya destegine cok ihtiyacim vardi allah razi olsun evet cok sukur ediyorum yani en azindan dedigin gibi esimde bir sorun yok insallah bendede olmazda hersey yolunda gider allah senin de yardimcin olsun be gulum ne diyeyim dua etmekten baska yapabilecegim birsey yok rabbim isteyen herkese versin ama iste birden bire icime darallar geldi allahim insallah hepimiz icin hersey yolunda gider amin
sagol moonserosecum ya allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin.evet haklisin canim kendimi iyi hissetmem lazim yine girdigim su stresden hemen cikmam lazim yoksa herseyin basi stress herseyi o yapiyor zaten.
prensesciğim bizde dua ederiz senin için ama öncelikle senin kendi kendine destek olman gerek,ALLAH yardımcın olsun canım,umarım kötü tahminlerinde yanılırsın
kızz sempatik yine döktürmüşsün ayyyy , eline sağlık çok güzel görünüyor.senin tariflerine vbaktımda çoğunu denemek istiyorum ama vakit yok(
slm arkadaşlar daha yeni girebildim sabahın sekizinden beri doktor doktor dolaşıyorum mide ve bağırsak problemim vardı onun için gastroenterolojiye gittim perşembe günü genel anesteziyle endoskopi ve kolonoskopi yaptırıcam ordan kadın doğumcumma gittim ay çok tatlı bi adam bu ay rahim büyütücü ilacı bıraktık benim yumoşları büyütücez bakalım yeniden çocuk tedavisine başlıyorum:lepi:hihoyyyt
sempatik yaptığın yemek harika gözüküyor bugün yapmayı düşünüyorum ellerine sağlık
yap canim ya afiyet olsun insallah sende begenirsin
kiz cek resminide koy oraya bakim bi nasil gozel olmusmukaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?