Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

senin adına çok sevindim ben hiç o kiloyu göremiycem galiba ama benim de iyi gidiyor su hafta inşallah pazartesi günü güzel olucak ve sempatik bana pasta ısmarlıycakkaydirigubbakcemile5

eeee hadi 1. ol guzel bi pasta
tabi ilk 3e girersende yine biseyler var
gorum seni bakalim kim alcak benden pastayicokacimcoook

akşama iki çatal makarna bol salata yedim..
az öncede bir salatalık çok açım yaaaa
bana noluyor bilmiyorum yarın trtı gnü ve ben yemek istiyorumm ufff

günaydın hatunlar nasılsınız?
eeee sempatikciğim dünki listende yediğin o muhteşem bademli keki göremedim niye yazmadın yine canımız çeker diyemi :))

dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen:1 tas yoğurtlu mısır çorbası
ara: bir avuç yeşil erik
akşam: 1 adet ızgara balık
ara:5-6 adet fındık

1000 adım stepperle çalıştım,twesterimde 30 dak çalıştım,2,5 lt su içtim

herkese kolaylıklar dilerim

gunaydin kizlar bugun nasilsiniz,ben iyim azldim kilyu veriyorum ,gerci o yerlesmemisti vermem kolay oluyo,tabi dikkat edince oluyo ,dikkat etmezsen uzerine daha fazla aliyosun

dunku yedikleri

sabah :3 kepek ekmekli kahvalti
oglen:4 dilim yogurtlu kiymali patates, azcik ekmek, bikac kasik kabak yemegi
aksam,bir kepceden az fazla sehriye corbasi, 2 kepcede, yoresel bi yemek imini bilmiyorum :) hafif yani otlu neyli
ara bir bardak cay

gun boyunda 2.5 lt den fazla su ictim
yatmadan once 1 saat 10 dk spor yaptim cok hareketli
ve sirkeli suyumu icip yattim

dun degil ben sali gunu yedim hatta yazdim bi dilim browni gibi kek dedim canim
tabi ozman tarifi gormemistiniz :)

topraksuu canim sanada gunaydin naislsin bugun
mooncum bak bugun vaktim olursa yogurtlu kiymali patates yazdimya onun tarifini eklicem hafif bi aparatif oluyo
eklersem link gonderirim yine :)

çok tesekkür ederim toprakcım 2 haptan sonra diner gibi oldu ama zonklamam geçmedi oda geçerse günüm süper demektir
sempatiğim foto yorumuna tesekkürler alt tarafı görmene gerek yok canım benim her yerim üst yarım gibi

iyiyim sempatikciğim saol yeşilçayla kahvaltımı yaptım
şu andada elimde kocaman bir bardak sıcak suyumu içiyorum (ikinci bardak )
bu sabah üşendim yürüyüşe çıkmadım akşama doğru çıkacam
sen neler yaptın nasılsın canım

moonserosecim çok güzel besleniyosun kararında ve hafif takipteyim

geçmiş olsun whitallciğim,
kızz görmemişim ben o browniyi özür dilerim sempatikciğim,patates tarifinide merakla bekliyorum :))
teşşekkür ederim topraksuu abllacığım,sıcak su gayet güzel bir seçim

iyi ozaman gormus gibi oldumkaydirigubbakcemile3
hayirdir basin neden agriyo gecmis olsun caim*ù!:bc
oh canim afiyet olsun ,gun icinde bi sekilde yaparsin yuruyusunu
bende napim kahvaltimi yaptim evi temizledim biraz oturup ise gitcem

zaten gorsende anlmazdin ,cunku bademli falan yazsam bilmezler browni dersem daha iyi olur diye yazdim
simdi eklicem canim tarifi bakalim begencekmisin

selam kizlar ya ben dunde bugunde pek paylasim yapamadim bugun sporda yapamadim doktora gitmistik sempatik aldim sonuclari canim esimin sperm sayilari normal anormal bir durumu yok yani benim kan testindede tiroid hormonunu felan olcmusler zaten tiroidim ya nasil diye bir daha bakmislar oda normal cikti.bundan sonra hastaneye gitcez iste 4 hafta felan surer hastaneye gitmemiz ve orada rahim filmi cekcekler yumurtaliklara bakcaklar cok korkuyorum ya ne yapcam ben allahim yumurtaliklarimda demekki sorun eger sorun olmasaydi simdiye kadar hamile kalirdim belkide allahim insallah kotu birsey olmaz belkide zamani var daha bana dua edin arkadaslar ne olursunuz cok kotuyum ya

prensescim canim benim hemen panikleme bak ne guzel ikinizinde sonuclari guzel cikmis,onemli olan esindi,
bunan sonra sana rahim filmi cekip tuplerin acikmi degilmi ona bakcaklar ,insallah aciktir ondada bi sorun yoktur, zaten tupler aciksa ,icine ilac gonderiyolar bakiyolarya ,belki ondan sonrada hamile kalabilirsin
yumurtaiklara gelince, benimde yumurtaliklarda sorun var kendi basima yumurtlayamiyorum ,ama tedaviyle iste igne vuruldugum zamn yumurtluyorum cokta buyuyo ,bunda sorun olmuyo
senin yumurtaliklarda oyleyse ,sorun ufak bi az bi tedaviyle olur insallah ,tabi bazende tutmayabiliyo ,dua et canim herseyinnormal ciksin ,suan onemi sonuclar iyi
okadar kotu olma tamam , baka bana caresiz bekliyoruz, keske bizdede sadece sorun bende olsaydi esimde olmasaydi eslerde olunca u daha zor oluyo
canim dualarimiz seninle insallah seninde hersey normal olcak bak gor

sagol sempatim canim arkadasim ya destegine cok ihtiyacim vardi allah razi olsun evet cok sukur ediyorum yani en azindan dedigin gibi esimde bir sorun yok insallah bendede olmazda hersey yolunda gider allah senin de yardimcin olsun be gulum ne diyeyim dua etmekten baska yapabilecegim birsey yok rabbim isteyen herkese versin ama iste birden bire icime darallar geldi allahim insallah hepimiz icin hersey yolunda gider amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…