gunaydin kizlarr ben geldim gec gelmisim ,,e kahvalti yap ev temizle et derken ancak oldu
sizler nasilsiniz bakim bugun ,hadi hepiniz guzel gidiyosunuz, pazartesi gorum sizi tabi kendimide, hepimiz aza olsa vermis olcaz tamami canikolaraim
simcikkkk
akrep33 canim aynen devam ediyoruz insallah dedigin gibi bu hafta super olcak
mooncum ,rakibem ,benim dikkat ediyorum ,onceki haftalara bakarak bu hafta birazdaha azalttin ,ve hergun sporunu yapip suyunu iciyosun insallah bu hafta vermis olcaksin azda olsa ha gayret canim
prensescim oh ne guzel suyunu icmisin y ben her sabah icmeyi unutuyorum dogrudan kahvaltiya oturuyorum
sen kahvaltini gec yapiyosun bide spor yaptiktan sonra yersen bya yersin gibime geliyo
whitehall sanada gunaydin canim bizim diyetlerimiz iyi gidiyo ,ben burdakilerine bol gaz veryorum hadi sunu yapin edin gunluk paylasimda bulunun hergun spor yapip su icin diye, suan herkes oyle yapiyo
ama sen buraya fazla gelmiyosun ,ve fazla motive olmayip yiyosundiur bazen ,ve bu durumda tabi iyi gitmez,
dikkat et almmaya bak ,artik bundan sonra 2 hafta ust uste kilo alanlari listeden cikarcam haberin olsun listenin altina yazdim bilmem gordunmu
gel hergun sende buraya ozaman olur insallah
nihulikoh canim ya masallah hadi gorum seni bu ne hiz boyle ,ozaman sen pazartesiye 2 kilo vermis olursun bu hizla
tabi diyetisyen sayesinde kendi basina yapmi olsaydin becerebilirmiydin peki bukadar guzel kilo vermeyi
biliyosun senin sayende suya basladim ogunden belli 2 litre iciyorum ,tabi sporda yapiyorum ,hadi insallah hep birlikte vercez kilolari
sen suan yeni basladin oyuzden hizli veriyosun ,bazi zamanlar duraklam olabilir canim
bilgen35 afiyet olsun canimda ne kadar 1 tabakmi yedin semiz otunu, guzel spr falanda su tatli birazcik isi bozmus keske 1 tane yemis olsaydin ve bunu spordan oncemi sonrami yedin once yemis olsaydin sporla birlikte eritirdin en azindan diyorum
bambaskaben canim sen zaten bu diyet isini fzla beceremedin birak yasin kucuk ,cok fazla kilon yok ,sen bolgesel vermek istiyosun bunun icinde spor gerekli ,zaten 19 mayistan dolayi baya yorgunsun spor yapiyosundur
ah gunler ne guzeldi ,bizamanlar bende 19 mayisa hazirlanirken oyleydim
ve kizlar dunku yediklerimi yazim size
sabah:3 dilim kepek ekmek,bal, kaymak tereyag,peynir:asigim:
oglen:2 tas tarhana corbasi ,azcik salata
ara:bir avuc misir
aksam:1 tas kisir,3dilim patatesli yogurtli bisey hafif yani
ara:1 bardak cay,accik cekirdek
spor yapmicaktim reglimden dolayi ama yinede ben raht edemedim 30 dk spor yaptim
tabi gun boyunca 2 ltreden fazla su ictim