- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.361
amin canim insallah
allahim hepimizin gonlune gore verir insllah
inşallah canım aminn :Saruboceq:
oh canim afiyet olsun guzel gidiyosun hadi devam
aksamlari dikkat et ok
bide senide alalimmi listeye yada gerek yok ,benim vermem gereken kilo az aranizda olurummu diyosun
yok canim ya daha iki tahlilin sonucuda gelmedi bugun esim ariyyacakti bakalim ogrenebilcekmi off co merak ediyorum valla neyse ben cikiyorum anacim bulasiklari yikayip okula gitcem optum gelince gorusuruz
ilacı 3 ay kullanmamı söylediler 2. kutu bitti pazartesi 3. kutuya başlıycam sonra tekrar rahim filmi çekilecek sonuca göre bilmiyorum artık doktor bu ilacı kullanırken hamile kalabilirsin dedi ama bende tık yok diğer hamileliklerim lomen ve pregnyl ile oldu teşhisim sebebi belirlenemeyen inffertilitekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
listeye alırsan mutlu olurum kolay verebileceğimi zannetmiyorum listede olursam daha bir sorumluluk hissedip dikkatli olurum diye düşünüyorum fisfisfis
kilom 60 canım
pazartesiden beri diyetteyim listeye alabilirsin çizelgemide yaptım
evet canım biliyorum çok temiz bir havası varmış kardeşim orda askerliğini yaptı bafrada çocuk 65 kilo gitti 90 kilo geldi kapıdan girişinde tanıyamadık neyse çok şükür kısa sürede normale döndü orayı anlata anlata bitiremedi
myocean76 iyim canim ya iste bugun reglim biliyosun karnim agriyo
sen nasilsin dunden bugune
bende simdi kaneime tarhana corbasi yapiyodum onu icicem sicak sicak iyi oluyo karnim icin
2 tas icerim kesin
çok haklı anlata anlata bitirememekde canım bafranın havası merkezden daha temizdir birde orası ova olduğu için daha düzlük ve yeşillik buradan.gelim buyrun beklerim bir tatilinizde samsuna memnuniyetle ağırlarım sizi,karadenizin her ili gibi samsunda görülmeye değer doğaya sahiptir
myocean76 iyim canim ya iste bugun reglim biliyosun karnim agriyo
sen nasilsin dunden bugune
bende simdi kaneime tarhana corbasi yapiyodum onu icicem sicak sicak iyi oluyo karnim icin
2 tas icerim kesin
ay ay ben simdi bi kaseyi senin icin ictim,bak buda onceden ekledigim resmiyarasın şekerime bende buralarda geziniyom açım banada göndersene çorbandan bişi yiyemiyom zaten herşeyden tiksinir oldum
sıcak tut kendini geçer ağrın
ikinci kase benim yerime yemiş ol kilosu banna gelsin sen incecik ol ok
mucccckkkkkkkkkkkkssssss a.s.
geçmiş olsun canım çorba iyi fikir afiyet olsun yarasın alkisalkisalkis bide regli ağrısına sıcak su torbası varsa kasıklarına koy çok iyi geliyor a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?