Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

listeye alırsan mutlu olurum kolay verebileceğimi zannetmiyorum listede olursam daha bir sorumluluk hissedip dikkatli olurum diye düşünüyorum fisfisfis

yok canim ya daha iki tahlilin sonucuda gelmedi bugun esim ariyyacakti bakalim ogrenebilcekmi off co merak ediyorum valla neyse ben cikiyorum anacim bulasiklari yikayip okula gitcem optum gelince gorusuruz

tamma canim hdi sana kolay gelsin
okuldada basarilar
sonuclar belliolunca zaten bana yazarsin dimi
bende optummmmmŞeniz

himmmm anladim canim , demek bu kullancagin son kutu hadi bakalim insallah genislemistir, doktorunda dedigi gibi belki bu 3.de olcaktir,
rahim dar veya genis olmasi filmdemi belli oluyo bende cekindim sancili geciyo baya allaha sukur bende hic bi sorun cikmadi ,iste enimde sorun esimde
bu arada bu topigi zayiflamadan jinekolaga donusturdukkaydirigubbakcemile3

listeye alırsan mutlu olurum kolay verebileceğimi zannetmiyorum listede olursam daha bir sorumluluk hissedip dikkatli olurum diye düşünüyorum fisfisfis

aslinda biz listemizi pazartesiden pazartesiye duzenliyoruz, ama sen ogunden beri diyetteyse bugun alabilirim seni degilse yeni baslayan ve gelenleri diger hafta aliyorum
tam olrak suanki kilon kac peki

11-18 mayis arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................57

moonserose0…………………....58

princess of rain…………….…....67.5

whitehall...................................73.8

Hatice27...................................67

bilgen35....................................84.5

hcr35........................................66

nihulik.......................................81.2

karbeyaz_84..............................56

akrep33.....................................70.9

topraksuu..................................60

not: arkadaslar bu yeni uygulama 2 hafta ust uste kilo alanlar diger hafta listeden cikarilcak ,belki boyle kendimize geliriz, buna bende dahilim
lutfen arada girip paylasimda bulunalim ,biraz kendimize gelelim lutfen klava:
ve yeni gelen arkadaslarimizi yanliz birakmayalim,burada devamli kalmalarini saglayalimki ,bizden memnun olsunlar:lepi:

merhaba kızlar,sanırım dediğin gibi bende de havalardan topraksucuğum,burda da hava yağmurlu ve soğuk ya genelde ondan benimde içim kararmıştır :))

evet canım biliyorum çok temiz bir havası varmış kardeşim orda askerliğini yaptı bafrada çocuk 65 kilo gitti 90 kilo geldi kapıdan girişinde tanıyamadık neyse çok şükür kısa sürede normale döndü orayı anlata anlata bitiremedi

kızlar slm kolay gelsin nasılsınız bakem
mooncum benimde canım sıkılıyo bgn nedenini bilmiyom
sempatiğim fıstığım iyimisin canım arkadaşım
toraksu msjn için teşkr

çok haklı anlata anlata bitirememekde canım bafranın havası merkezden daha temizdir birde orası ova olduğu için daha düzlük ve yeşillik buradan.gelim buyrun beklerim bir tatilinizde samsuna memnuniyetle ağırlarım sizi,karadenizin her ili gibi samsunda görülmeye değer doğaya sahiptir

myocean76 iyim canim ya iste bugun reglim biliyosun karnim agriyo
sen nasilsin dunden bugune
bende simdi kaneime tarhana corbasi yapiyodum onu icicem sicak sicak iyi oluyo karnim icin
2 tas icerim kesin

bende simdi kaneime tarhana corbasi yapiyodum onu icicem sicak sicak iyi oluyo karnim icin
2 tas icerim kesin

yarasın şekerime bende buralarda geziniyom açım banada göndersene çorbandan bişi yiyemiyom zaten herşeyden tiksinir oldum
sıcak tut kendini geçer ağrın
ikinci kase benim yerime yemiş ol kilosu banna gelsin sen incecik ol ok
mucccckkkkkkkkkkkkssssss a.s.

çok teşekkür ederim moonserosecim çok saol canım eşimin emekliliğinde bir karadeniz turu istiyorum zaten bende çok merak ediyorum oraları ama kaç yıl sonra olur bilmiyorum bu birazda çocukların eğitim durumlarına bağlı o imkanı bulabilecekmiyiz bakalım şimdilik böyle düşünüyoruz Haktan hayırlısı olsun hepimiz için çok saol canım çok ince düşüncelisin Şeniz

2 tas icerim kesin

geçmiş olsun canım çorba iyi fikir afiyet olsun yarasın alkisalkisalkis bide regli ağrısına sıcak su torbası varsa kasıklarına koy çok iyi geliyor a.s

ay ay ben simdi bi kaseyi senin icin ictim,bak buda onceden ekledigim resmi

sende hicmi bisey yiyemiyosun ,corayi faln dahimi cikariyosun hep
geçmiş olsun canım çorba iyi fikir afiyet olsun yarasın alkisalkisalkis bide regli ağrısına sıcak su torbası varsa kasıklarına koy çok iyi geliyor a.s

yok canim ya yaramasin ,iyi gelsin :)
ben regl gunumu ogle aksam corbayla geciririm yada caylarla, cunku sicak olunca karin agrim iyi oluyo
so torbasinda yatarken koyuyorum gercekten o acayip iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…