• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

:ecrin_bebek:ya evet sempatinin ruyasini yeni okudum bende cok goruyorum oyle allahim bebeklerim okadar tatli ve sevimli oluyorki ama uyaninca hersey cok kotu oluyorsenağlama gercek saniyorsun ben birgunde kendimi dogum yaparken gordum acisini bile hissettim tovbe yarabbikaydirigubbakcemile3 haticenin dedigi gibi hergun her an aklimizdada ondan bu ruyalari goruyoruz rabbim isteyen herkese versin bebis:emir_bebek: kimseye yoklgunu gostermesin amin

gunaydin kizlar
gunaydin rakibem ya ,nasilsin bakalmim ,evet kilo verememisn sbebi oymus hatta almamis sebebi diyim ,bugun vermis durumdayim

bilgen canim gercekten evinde kosu bandi olmasindan cok sanslisin keske bendede olsa cok istiyorum ,hem cok pahali burda hemde evde yer yok
bence sen gunluk uzerinde spor yap ben olsam bos vaktimi ond geciririm

benimde dunku yediklerim
sabah:kucuk cikolatali ekmek,neskafe
oglen:karisik salata(ton balik,misir,domates, avakado,yesillik)
ara:bir dilim brovni gibi bademli kek
aksam:bir tabaktan az kabak ymegi 3 kasik yogurt
ara:2 bardak cay, bir avuc kabak cekirdegi

reglimden dolayi spor yapamadim ,2 litreden fazla su ictim aralarda
bugun spor yapabilirmisyim bilmiyorum

:ecrin_bebek:ya evet sempatinin ruyasini yeni okudum bende cok goruyorum oyle allahim bebeklerim okadar tatli ve sevimli oluyorki ama uyaninca hersey cok kotu oluyorsenağlama gercek saniyorsun ben birgunde kendimi dogum yaparken gordum acisini bile hissettim tovbe yarabbikaydirigubbakcemile3 haticenin dedigi gibi hergun her an aklimizdada ondan bu ruyalari goruyoruz rabbim isteyen herkese versin bebis:emir_bebek: kimseye yoklgunu gostermesin amin

prensesim sende mi bebek istiyosun?
Allah hepimize nasip eder insallah.

herkese meraba,dun giremedim foruma,arkadasima kahfaltiya gitmistim,kahfaltidan sonrada disari ciktik aksama kadar gezdik.aksamda esimden bana dusmedi bilgisayar.dunku yediklerim3 buyuk dilim ekmek,peynirli yumurta,iki dilim peynir,3 tane zeytin,4 bardak cay.aksamuzeride bir dilim pizza. bir elma,bu sabah tartildim kilo almamisim 100gr ekseik geldim,cok korkmustum kilo alirim diye,hiç dunku kadar kahfaltiyi cok yememistim.aksam yatmadan oncede steperede 600 adim attim.

sympatiquecim bende senin gibi butur ruyalari cok görürüm,hep aklimizda oldugu için boyle ruyalar görüyoruz iste.aç tavuk kendini dari ambarinda görürmüs derler ya iste bizde surekli bebek hasretiyle yandigimiz için bu tur ruyalar görmemiz normal.bende senin gibi bazen cok etkileniyorum.
dun arkadasimda turk kahfesi içtim,falima bakti,(ben fala asla inanmam) hamile kadin sekilleri vardi,bana hamile kalacaksin dedi,inanmadim ama yinede sevindirdi beni.insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bizde bebeklerimize kavusuruz canim.

moonserosecum sende cok iyi gidiyosun masallah.

canim sabah kahvaltisind fazla kacirmn cok onmli degil ,yani onmli olan ogle ve ozellikle aksamlari kcirmamn ,ve bi gunluktenbisey olmaz, hemen belli etmez kiloda, onemli olanbnun devamini getirmemek ,getirince hmen kilo almaya maal oluyo
olsun yinede sporunu yapmisin ,arkads arasinda oluyo cnim yenmemezlikte yailmuyoki

ruya icin haklisin canim ,ben umutlanmadim ama sedeceetkiledim ,cok guzel bebekti, gozumun icine bakiyodu, o gozumun onunden gitmedi:çok üzgünüm: dun cok etkileendimde ugun okadr degilim
insallah dedigin gibi bizde kalcaz bigun
sun burda bebeksahibi olmak iteyen uc kisiyiz bide prensesimiz var insallah oda biran oncekalir
fal isine gelince fala inanma falsiz klma denilir ama, gercekten bazen dokru cikyo, ben sadece lisedeyken bir kez baktirdim dogru cikmisti, normalde bende fazla inanmayan biriyim
herseyin hayirlisi canim ,insallah allahim emeklerimizi bosuna cikarmaz

gunaydin aslinda tunaydin demem lazim bu hafta cok uyuzlastim bugun cok gec kalktim daha yeni kalktim ya ve kahvaltimi yapiyorum spor yapamicam sabahtan ama aksam yapicam kesinlikle

dunku yediklerim

sabah klasik kahvalti
1 litre su
okulda 3 adet biskuvi kepekli ve portakal suyu
aksam 1 kase corba 1 tabak cok dolu dolu degil taze fasulye ve princ pilavi yogurt ve salata
ardindanda 1 fincan sutlu nescafe
yatarken tibetin genclik hareketlerini yapip yattim
kiz bende bugn gec kalktim tabi 9.30 du cunku regl oldu karnim kotu agriyodu, ozellikle benim kin agrilarim gece baslar hic uyuyamam,baya uyuyamadim sabah 7de felket agridi, artik kalktim ilac aldim ,zaten esim kalkmisti, ben yttim dedm ben bugun ise gelmem diye oda tamam yat sen dedi, artik 9.30 a kadar yapmisimdasen bayagec kalkmisi, aan yat canim ,aslinda bende yatardimda icerde kaynanam kalkmis kahvalti hazirlamis yiyodu artik mecbur kalkmak zorunda kladim,simdi ilactan karin agrim iyi

evet canim dogrusun hep aklimizda oldugu icin gormemiz normal, bende ayni senin gibi bigun dogum yaparken gordum ,sen acisini hisetmisinya, bende benden cikarken ,o cikisini hissetmistim
simdi gelde etkilenme dimi, allahim hayirlisini versin herseyin ,isteyen herkesin olsun insallah

canim ben 7 senelik evliyim ama 3 senedir cocuk istiyoduk ,gerciu basindan beri itesekte olmazis,sorun esimde, iste ugrasiyoruz olsun diye
senin cocuk varmi

ben 8 yıllık evliyim 2004 yılında bide 2008 ekimde hamile kaldım ikiside düşük -kürtajla sonlandı.çocuğum yok benimde.mart ayında ameliyat oldum biliyorsunuz yazmıştım.rahimde darlık varmış bebek durmuyormuş ilaç kullanıyorum şimdi genişletmek için.allah isteyen herkese nasip eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

prensesim sende mi bebek istiyosun?
Allah hepimize nasip eder insallah.

evet canim bizde cok istiyoruz:ecrin_bebek: tabi insallah rabbim nasip ederse o guzel duyguyu bize:emir_bebek: 3 kisimiyiz burda cocuk isteyen sempatigin dedigi gibi sende istiyorsun deilmi hatice ne zamandan beri evlisin ve cocuk sahibi olmak istiyorsun bana 3 yil olcak bir yildir bebek icin calisiyoruzkaydirigubbakcemile2 ama yok hala doktora gittik tahlillerin sonuclarini bekliyorum rabbim insallah kotu bisey cikmaz

ben 8 yıllık evliyim 2004 yılında bide 2008 ekimde hamile kaldım ikiside düşük -kürtajla sonlandı.çocuğum yok benimde.mart ayında ameliyat oldum biliyorsunuz yazmıştım.rahimde darlık varmış bebek durmuyormuş ilaç kullanıyorum şimdi genişletmek için.allah isteyen herkese nasip eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

dusmesinin sebebi darlik oldugundan dolayimiymis demekki, bak ben hic duymmistim bunu, iste herkesin degisik hastaligi var ama derdimiz sonucta ayni cocuk ,desene sende aramizda 4. sun canim
peki ilaci nekadr urece kullancan ,ilacla genislemesi kesinmiymis, ondan sonra normal yollahamile kalabilirsin heralde
ozaman suan korunuyosundur sne

evet canim bizde cok istiyoruz:ecrin_bebek: tabi insallah rabbim nasip ederse o guzel duyguyu bize:emir_bebek: 3 kisimiyiz burda cocuk isteyen sempatigin dedigi gibi sende istiyorsun deilmi hatice ne zamandan beri evlisin ve cocuk sahibi olmak istiyorsun bana 3 yil olcak bir yildir bebek icin calisiyoruzkaydirigubbakcemile2 ama yok hala doktora gittik tahlillerin sonuclarini bekliyorum rabbim insallah kotu bisey cikmaz

daha sonuclar belli degilmi ,ne zamn belli olcak o bellimi peki

afiyet olsun topraksucuğum.
sempatikciğim hem kilo verememek hemde hayatımın monotonluğu,iş stresi filan derken çok bunaldım ve mutsuz hissediyorum kendimi....
haklısın canım fala rüyaya inanmayalım etkilenmeyelim diyoruz ama insanız işde ister istemez etkileniyoruz

teşekkür ederim canım kendini mutsuz hissetmen havalardan sanırım ben dahil birçok insanda aynı durum var inşallah çabuucak atlatırsın :teselli:

inanmıyorum nasıl bişe bu yarabbim rüyanda doğum yaptığını görüpte acısını hissetmek güzel Allahım hepinize versin inşallah :Saruboceq:

hoş buldum canım a.s.

daha sonuclar belli degilmi ,ne zamn belli olcak o bellimi peki

yok canim ya daha iki tahlilin sonucuda gelmedi bugun esim ariyyacakti bakalim ogrenebilcekmi off co merak ediyorum valla neyse ben cikiyorum anacim bulasiklari yikayip okula gitcem optum gelince gorusuruz

Alıntı:
princess of rain kullanıcısından alıntı

inanmıyorum nasıl bişe bu yarabbim rüyanda doğum yaptığını görüpte acısını hissetmek güzel Allahım hepinize versin inşallah :Saruboceq:

amin canim amin hayirlisiyla insallah ya iste okadar bilinc altimizda yasatiyoruz ki bu istegi bazen boyle seyler yasiyoruz rabbim insallah hepmizin gonlundeki guzellikleri verir hepimize

dusmesinin sebebi darlik oldugundan dolayimiymis demekki, bak ben hic duymmistim bunu, iste herkesin degisik hastaligi var ama derdimiz sonucta ayni cocuk ,desene sende aramizda 4. sun canim
peki ilaci nekadr urece kullancan ,ilacla genislemesi kesinmiymis, ondan sonra normal yollahamile kalabilirsin heralde
ozaman suan korunuyosundur sne

ilacı 3 ay kullanmamı söylediler 2. kutu bitti pazartesi 3. kutuya başlıycam sonra tekrar rahim filmi çekilecek sonuca göre bilmiyorum artık doktor bu ilacı kullanırken hamile kalabilirsin dedi ama bende tık yok diğer hamileliklerim lomen ve pregnyl ile oldu teşhisim sebebi belirlenemeyen inffertilitekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Back