herkese meraba,dun giremedim foruma,arkadasima kahfaltiya gitmistim,kahfaltidan sonrada disari ciktik aksama kadar gezdik.aksamda esimden bana dusmedi bilgisayar.dunku yediklerim3 buyuk dilim ekmek,peynirli yumurta,iki dilim peynir,3 tane zeytin,4 bardak cay.aksamuzeride bir dilim pizza. bir elma,bu sabah tartildim kilo almamisim 100gr ekseik geldim,cok korkmustum kilo alirim diye,hiç dunku kadar kahfaltiyi cok yememistim.aksam yatmadan oncede steperede 600 adim attim.
sympatiquecim bende senin gibi butur ruyalari cok görürüm,hep aklimizda oldugu için boyle ruyalar görüyoruz iste.aç tavuk kendini dari ambarinda görürmüs derler ya iste bizde surekli bebek hasretiyle yandigimiz için bu tur ruyalar görmemiz normal.bende senin gibi bazen cok etkileniyorum.
dun arkadasimda turk kahfesi içtim,falima bakti,(ben fala asla inanmam) hamile kadin sekilleri vardi,bana hamile kalacaksin dedi,inanmadim ama yinede sevindirdi beni.insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bizde bebeklerimize kavusuruz canim.
moonserosecum sende cok iyi gidiyosun masallah.