• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim bogazimdan gitse ac kalmamda kapanmis iyice yediklerim gitmiyoki sehirdede isim vardi yuruyerek gittim oda spor olmus oldu , bu arda ruyani okudum ayy canimm ya ins gerceklesir ruyan dualarim hep seninle reglinde gecikmis allah byuktur bellimi olur belki hamile kalirsin bizde kutlariz burda

sempatik tatlım gzl bi haber alcan 1 hafta geçmiş neden test yapmıyonki
allah büyüktür hiç ummadığın bir anda veriyo
hadi haberini bekliyom test yap benim için canım
benim bulantılarımm feci mahvetti beni

canim bogazimdan gitse ac kalmamda kapanmis iyice yediklerim gitmiyoki sehirdede isim vardi yuruyerek gittim oda spor olmus oldu , bu arda ruyani okudum ayy canimm ya ins gerceklesir ruyan dualarim hep seninle reglinde gecikmis allah byuktur bellimi olur belki hamile kalirsin bizde kutlariz burda
olsun canim sende sivi seyler yemeye bak zaten bogazin agriyosa kati yiyemezsin
insallah canim ama umutlanmak istemiyorum regl olcam galiba belirtileri baslad:çok üzgünüm:
sempatik tatlım gzl bi haber alcan 1 hafta geçmiş neden test yapmıyonki
allah büyüktür hiç ummadığın bir anda veriyo
hadi haberini bekliyom test yap benim için canım
benim bulantılarımm feci mahvetti beni
canim ya umutlanmak istemiyorum bu hafta oluruml heralde belirtileri var
diyorumya kalmam imkansiztabi allahimin isi keske olsaya degilimdir ya

yok sempatikciğim acıkmadım birde mutsuz hissediyorum kendimi bu aralar iştahım yok zaten

sempatikcim hoş buldum canım çok teşekkür ederim a.s.
rüyandan bende etkilendim canım ne deyim Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

bende şu ana kadar yediklerimi yazayım

:içelim: yeşil çayla birlikte klasik kahvaltı
bol bol sıcak su (yeni başladım faydalıymış )
4 kaşık zeytinyağlı barbunya ekmek yok
şimdide sade nescafemi içiyorum:içelim:

canım rakibem,sempatikciğim ALLAH ım gönlüne göre versin senide tez elden evlat sahibi yapsın inşallah...! evlat özlemi çektiğin için rüyalarına giriyor şekerim rüyalara çok takılmamak gerek iyi düşünki ALLAHımda sana iyi olanı versin canım benim

yok sempatikciğim acıkmadım birde mutsuz hissediyorum kendimi bu aralar iştahım yok zaten
mutsuzlugun sebebi kilo veremedim diyemi, ah onu bana sorsan benim cok mutsuz olcak seyim var
hadi canim insallak bu hafta hep birlikte kilo veririz, ama regl olcam bilmiorum
canım rakibem,sempatikciğim ALLAH ım gönlüne göre versin senide tez elden evlat sahibi yapsın inşallah...! evlat özlemi çektiğin için rüyalarına giriyor şekerim rüyalara çok takılmamak gerek iyi düşünki ALLAHımda sana iyi olanı versin canım benim

evet canim ya dun arkadaslarla baya konustuk bide reglim gec oldu, ozlem dersen hep var zaten oda ruyama girmis, oyle takmadim aman olcakmi falan diye ama sonucta insan etkisinde kaliyo
bebek gozumun icine bakiyodu insan nasil etkilenmezki valla:çok üzgünüm:

sempatikcim hoş buldum canım çok teşekkür ederim a.s.
rüyandan bende etkilendim canım ne deyim Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:
amin canim insallah
allahim hepimizin gonlune gore verir insllah
bende şu ana kadar yediklerimi yazayım

:içelim: yeşil çayla birlikte klasik kahvaltı
bol bol sıcak su (yeni başladım faydalıymış )
4 kaşık zeytinyağlı barbunya ekmek yok
şimdide sade nescafemi içiyorum:içelim:

oh canim afiyet olsun guzel gidiyosun hadi devam
aksamlari dikkat et ok
bide senide alalimmi listeye yada gerek yok ,benim vermem gereken kilo az aranizda olurummu diyosun

afiyet olsun topraksucuğum.
sempatikciğim hem kilo verememek hemde hayatımın monotonluğu,iş stresi filan derken çok bunaldım ve mutsuz hissediyorum kendimi....
haklısın canım fala rüyaya inanmayalım etkilenmeyelim diyoruz ama insanız işde ister istemez etkileniyoruz

iyi akşamlar arkadaşlar öğlen 4 çatal yumurtalı çiğ köfte ve bol bol yeşillik yedim şimdiye kadar 1.5 lt su içtim akşam eşim evde yok yemek yemiycem şekersiz çay içiyorum

günaydın hatunlar,sempatikciğim sen regl den dolayı kilo verememişsin bak şimdi kanıtlandı
bilgenciğim normalde spor yapmıyor musun hiç ?
dünki yediklerim;
sabah klasik kahvaltı
öğlen:1 tas köfteli yoğurt çorbası
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
ara: 1 avuç leblebi
akşam:1 tabak kıymalı türlü
4-5 kaşık bizim holiya dediğimiz lahana yemeği
ara:5-6 adet fındık

2 lt den fazla su içtim,yatmadan öncede stepperle 750 adım attım
herkese kolaylıklar dilerim

evde koşu bandım var günde yarım saat yürüyüş yapıyorum ve egzersiz yapıyorum güne regli ile başladım sabah klasik kahvaltımı yaptım

evde koşu bandım var günde yarım saat yürüyüş yapıyorum ve egzersiz yapıyorum güne regli ile başladım sabah klasik kahvaltımı yaptım

çok avantajlısın o zaman koşu bandı bence süper bir spor aleti ama yarım saat az bence günden güne arttırmanı tavsiye ederim

herkese meraba,dun giremedim foruma,arkadasima kahfaltiya gitmistim,kahfaltidan sonrada disari ciktik aksama kadar gezdik.aksamda esimden bana dusmedi bilgisayar.dunku yediklerim3 buyuk dilim ekmek,peynirli yumurta,iki dilim peynir,3 tane zeytin,4 bardak cay.aksamuzeride bir dilim pizza. bir elma,bu sabah tartildim kilo almamisim 100gr ekseik geldim,cok korkmustum kilo alirim diye,hiç dunku kadar kahfaltiyi cok yememistim.aksam yatmadan oncede steperede 600 adim attim.

sympatiquecim bende senin gibi butur ruyalari cok görürüm,hep aklimizda oldugu için boyle ruyalar görüyoruz iste.aç tavuk kendini dari ambarinda görürmüs derler ya iste bizde surekli bebek hasretiyle yandigimiz için bu tur ruyalar görmemiz normal.bende senin gibi bazen cok etkileniyorum.
dun arkadasimda turk kahfesi içtim,falima bakti,(ben fala asla inanmam) hamile kadin sekilleri vardi,bana hamile kalacaksin dedi,inanmadim ama yinede sevindirdi beni.insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bizde bebeklerimize kavusuruz canim.

moonserosecum sende cok iyi gidiyosun masallah.

gunaydin aslinda tunaydin demem lazim bu hafta cok uyuzlastim bugun cok gec kalktim daha yeni kalktim ya ve kahvaltimi yapiyorum spor yapamicam sabahtan ama aksam yapicam kesinlikle

dunku yediklerim

sabah klasik kahvalti
1 litre su
okulda 3 adet biskuvi kepekli ve portakal suyu
aksam 1 kase corba 1 tabak cok dolu dolu degil taze fasulye ve princ pilavi yogurt ve salata
ardindanda 1 fincan sutlu nescafe
yatarken tibetin genclik hareketlerini yapip yattim

Back