• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mooncum rakibem hosgeldin kiz, sende vremedin dimi kilo, of ben yine aldim yazdiklarimi oku, gerci sen zaten gunluk spor yapip raporuu veriyosun suyunud iciyosunda sen niye bu hafta veremedinki

amaaann bilmiyorum valla sempatikciğim çok mutsuzum şuan, yaptıklarımı rapor veriyorum ben zaten biliyorsun,adım şarapçıya bile çıktı yanii , ama yinede gr bile verememişim , çok üzgünüm çok :((

ah o mutsuzlugu banami soruyosun sen ,ben aldim sen yine yerinde sayiyosun ,allahim bugun cildirdim iyice, canim dilkursuna gitmek istemdi yinede gittim
bu hafta hergun sen spor yaptinmi peki
canim bide sen aksamlari bzen bir tabak yiyosunya bence bunu birazdaha aza dusur yemeden once bol su ic, aksamlari gereckten cok etki yapiyo
ben artik aksamlari bikac kasik yerim oda acikmicak kadr

amaaann bilmiyorum valla sempatikciğim çok mutsuzum şuan, yaptıklarımı rapor veriyorum ben zaten biliyorsun,adım şarapçıya bile çıktı yanii , ama yinede gr bile verememişim , çok üzgünüm çok :((

uzulme canim ya azimin elinden ne kurtulmuski bu kilolar kurtulsun ins hep beraber kurtulacagiz bu kilolardan sakin kendini birakma pes etmekyok

karbeyazcim nladim canim sende benim gibi kahvalti yapmaisin ,aksam bi tas corba ic yaninda az salaya ye belki sadece corbaaciktirir sen cunku yeni basliyosun, hani ben olsam aliskinum tabi kendin bilirsin

4-11 mayis arası zayıflama yarışmasınin 1.ve2.si

1-princess of rain…………….…..…500 gr vermis:hooray:

2-bilgen35....................................300 gr vermis:sm_cool:

arkadaslar ikinizide tebrik ederim aslinda iyi bi kilo verme degil ama listede en iyi siz vermis durumdasiniz
bu hafta pasta falan yok ,cunku pasta alcak kadar hakermdik ,insallah haftaya kilo verenlere pastalar benden

vay be inanilir gibi degil ben kendimi cok basarisiz gorurken birinci olmusum bu hafta ay bir hafta boyunca spor yaptim yediklerime dikkat ettim ve 500 gr verdim ne yapim anam ben ya hepimizin hali duman ben diyeyim size silkelenip kendimize gelmemiz lazim ben sabah kahvalti yapmadim canim istemiyor erken saatte simdi 1 kase kisir ve 2 tane sigara boregi yedim ama kizartilmamis firinda pismis yani ve cay bukadar acikirsam ara ogunde yogurt meyve gibi atistircam biseyler biktim artik ya sisko olmak istemiyorummmmmmmmmmmm.

prensescim tabloyu goruyosun senin kiloda cok begenilir bisey degilde iste biim yanimizda super duruyo, en azindan vermissin
bak bu hafta hergun gelip paylasimda buluncan spor yapcaksin tememmi

kizlar ben simdi disari cikiyom az yuruyus yapam gelince yazarim size ya bu arada bu gobekler nolacak kilo gitse bile onlar gitmiyo siz napiyonuz onun icin

kiz ben zaten gecen haftadan basladim spora sen ne diyorsun bacuuukaydirigubbakcemile2 geliyom vallaha ben her sabah burdayim emme siz yoksunuz naberlaelaelaelaelae he valla az verdim yine o kadar depinmeme ragmen yaziklar ossun bagaaaa:mymeka:

kizlar 3 nevsehirli kaldik burda
hadi bak benim sayemde topik doluyo valla

karbeyazcim canim ,gobek icin bnde mekik yapiyorum ,hemde 600 kere yapiyorum degisik seillerde yani ,istersen nasip yaptigimda anlatirim sonra, hadi canm sana kolay gelsin iyi yuzu emi

kiz prenses ,bende napim anam girmeye calisiyorumda bugundensonra herkese soyluyorum,senin girdigini bizde biliyok yani
hadi bakalim burayi biraz senlendirelim degilmi ,boyle kos kos olmucak eskiden ne guzeldi burasi

spor hareketlerihihoyyythihoyyyt

lvback48xi8ag5e.gif

motosikletegzersiz.gif

slm arkdaşlar öğlen birşey yemedim çünkü akşam hemşireler günü yemeği var orda yerim diye düşündüm.

Back