• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın hatunlar nasılsınız? ben iyi ve mutsuzum çünkü bu haftada kilo verememişim ...

günaydın hatunlar nasılsınız? ben iyi ve mutsuzum çünkü bu haftada kilo verememişim ...

günaydın canım.ben 20 günde bir doktor kontrolünde tartılıyorum o nedenle verdim veremedim die 29 unda yazıcam.ama bayağı incelme var.hem moralini bozma vücut bazen duraklamaya girer ama sen devam et canım sonra bi bakmışın kilo kaybı olmuş yeniden.
Ayyy bende bugün camları silcemmm öyle küçük camlarda değil.Kahvaltımı yapar yapmaz silicemkiii enerjim varken hepsi bitsin yoksa elim kalkmazzz.sabah akşam yürü bide diyet yap insanın bazen takatı kalmıo sanki ama şuan gayet enerjiğim.

kıslar günaydın hemen bildirimimi yapayım yeni haftaya regli ile başladım ondanmı bilmem ama 73,8 görünüyor kilom cok üzgünüm cook

slm arkadaşlar sizinle uzun uzun dertleşmeye ihtiyacım var ama çok yoğunum ben 300 gr vermişim 84.500 kilom sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynir yedim fırsat bulursam tekrar yazıcam senağlamasenağlama

günaydın canım.ben 20 günde bir doktor kontrolünde tartılıyorum o nedenle verdim veremedim die 29 unda yazıcam.ama bayağı incelme var.hem moralini bozma vücut bazen duraklamaya girer ama sen devam et canım sonra bi bakmışın kilo kaybı olmuş yeniden.
Ayyy bende bugün camları silcemmm öyle küçük camlarda değil.Kahvaltımı yapar yapmaz silicemkiii enerjim varken hepsi bitsin yoksa elim kalkmazzz.sabah akşam yürü bide diyet yap insanın bazen takatı kalmıo sanki ama şuan gayet enerjiğim.

devam tabii herşeye devam edeceğim canım,umarım dediğin gibi olur...

gunaydin kizlar hafta sonu ben girmemistim siteye gecmisi okudum baya yazisma olmus ne guzel keske hergun boyle olsa ama hafta ici yogunluktan kimse giremiyorki ben okadar spor yapmama ragmen vere vere 500 gramcik vermisim rezillik valla yaaa ooff ne yapsak ya gitmiyor bu kilolar 68-67.5 kilom bakalim bu hafta ne etcez

herkese iyi gunler.ya ben bu hafta kilo almisim, belliydi zaten boyle olacagi.67 kilo olmusum.500 gr almisim yani.of ya:kızgın:
bu hafta daha dikkatli olcam artikin.

gunaydin kizlar ben galiba gittikce fazlasiyla kilolarimi aliyorum aslinda sporumuda yapiyorum ama iste aksam yedik bu hafta yine bana 1 kiloya maal oldu bu hafta 1 kilo alarak 57 oldum ,eger bu haftada dikkat etmezsemlisteden cikicam cunku aliyorum bu yarisma verme yarismasi alma degil ,bu haftadan sonra belli olcak ,yine cok mutsuzum uzgunum of cabalarimbosuna gidiyo, niye beceremiyorum ,ama bu hafta kesin vercem baska caresi yok yada listeden cikicam

4-11 mayis arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................56...............57...................1 kilo almis:mymeka:

moonserose0………………….....58................58...................kilo verememis:çok üzgünüm:

princess of rain…………….…..…68...............67.5................500 gr vermis:teytey:

whitehall...................................72.6.............73.8...............1.2 kilo almis:mymeka:

Hatice27...................................66.5...............67...................500 gr almis:oklava:

bilgen35.....................................84.8..............84.5...............300 ge vermisa.s

kilo veren arkadaslari tebrik ederim ,fazla vermeselerde bizlere bakarak iyia.s
arkadaslar bende olmak uzere lutfen kedimize gelelim ,egerki yapamicaksak birakalim ,bu hafta ne yapip edip kilo vercez hadi hepinizi gorum buna bende dahilim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

4-11 mayis arası zayıflama yarışmasınin 1.ve2.si

1-princess of rain…………….…..…500 gr vermis:hooray:

2-bilgen35....................................300 gr vermis:sm_cool:

arkadaslar ikinizide tebrik ederim aslinda iyi bi kilo verme degil ama listede en iyi siz vermis durumdasiniz
bu hafta pasta falan yok ,cunku pasta alcak kadar hakermdik ,insallah haftaya kilo verenlere pastalar benden

ya cogumuz kilo almaya basladik.gercekten ciddiye almaliyiz bu isi.yoksa burasi zayiflamak isteyenlerin degil kilo alanlarin paylasim alani olacak.

11-18 mayis arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique.............................57

moonserose0………………….....58

princess of rain…………….…..…67.5

whitehall...................................73.8

Hatice27....................................67

bilgen35....................................84.5

hcr35........................................66

nihulik.......................................81.2

karbeyaz_84..............................56

not: arkadaslar bu yeni uygulama 2 hafta ust uste kilo alanlar diger hafta listeden cikarilcak ,belki boyle kendimize geliriz, buna bende dahilim
lutfen arada girip paylasimda bulunalim ,biraz kendimize gelelim lutfen:oklava:

Son düzenleme:
arkadaslar hepinizi bu hafta spora davet ediyorum ,yuruyus ,kosma spor, iste bu hafta gunluk yapcaksiniz az veya cok
ve gunluk buraya bildirceksiiz tamammi
bi onlem almam gerekli
ve herkes gunde en az 1,5-2 litre su icecek
mide problemleri olmayanlar elma sirkeli su icsin, sabah veya aksam yatmadan once
icmek isteyenler yesil cay icsin
hadi kizlar bende dahil gorum size, kesin haftaya kilo vercez tamami
bide sartim gunluk buraya rapor verceksiniz zaten surda kac kisi kaldik

tamam canim,ben ilk raporumu vereyim,sabahleyin 40gr diyet keloks yedim.simdi temizlik yapiyorum bitince spor yapcam,ya disarda bisiklet yada evde stepere yapcam,neyse ben simdi isimin basina donuyorum gelince yazarim neler yaptigimi.

tamam canim hadi kolay gelsin
bende sabah kahvalti yapmaistim
dun prensesin yaptigi kilis tavasi vardi odan yaptim ,az ondan biraz bulgur pilavi yaninda az yogurt yedim ,bol bol su icicem sporda aksam yatmadan once 1 saat yaparim

herkese kolay gelsin aranizi benide alirmisiniz masallah turkiyede sistimde geldim nasil gideek bu kilolar bilmiyom valla senağlama

Şeniz allahim ya hayirdir kiz sasirdim biranda sen nerden geldin
ne kadar aldin turkiyede oh ya seni gorunce evindim
ee listeye alimmi seni
kactin kac oldun kac olmak istiyosun
gerci simdi bile benden zayifsin sen

Back