• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim vermen gereken kilo cok az yani benimde okadar var bence derimki saglikli beslen biraz sabret
o urunlere bende cok karsiyim sende karsiymisin ama demekki fayda ediyo diye icin isindi birden belki bende oyle olurum
ama belkide sonradan zarari gosterebilir, ne bileyim hic bi doktor onermiyo, doktorlar sadece bol su spor, saglikli beslenme saglikli yasam diyolar
yinede sen bilirsin kullanmak icinpeki kilo vermen oldumu hic

bu hafta ben nerler yaparim ozelikle bol su icerim gee yatmadan once sirkel suyumu icerim
insallah vaktim oldukca spor yapcam ,bazen yapmiyorum esim bahce kiraladi of bi gorsn orda acyip yoruluyorum islerde oda spor yerine geciyo
ve aksamlari cok azcik yemeye dikkat etcem degilse aksam ysem veremiyorum
eeee sen ne etcen peki

bu ürüne zararlı diyen doktor yok.aksine diyetisyen ve bir doktor tarafından bir arkadaşa ek destek ürün olarak tavsiye etmiş.bu zayıflama ilacı değil yani ilaç değil.elma sirkesi ekstratı.aynı şeyi elma sirkesi ballı su içerek de yapabilirsiniz.annem bu şekilde kilo verdi.ben çok yiyen biri değilim zaten.heleki ekmek hiç yemiyorum.kilo almamın sebebi işim değişri günde sadece iki öğün yerken bu 3 öğüne çıktı birden aldım oturdu veremiyorumtüm tahlillerim yapıldı sağlık sorunum yok.

canım ben abur cuburu azaltıp kesmeye çalışacağım o yeter zaten
akşamları nivea cd.sini yapmaya başlayacağım yine
sirkeli suyu içiyorum zaten ona devam ederim
yediklerime de dikkat ettim mi benden iyisi yok

o urun hakkinda hic bilgim yok diyebilirim hani zarari faydasi onerilri, ben avrupada oldugum icin ,nail olsa alma gibi biseyim olmaz oyuzden arastirmadimda,
elma sikeli balli su iciyorum ben bana cok bi etkisi olmuyo ama aslinda devamli hic durmadan kullansan olurdur
ben bazen unutuyorum icmeyi

canım ben abur cuburu azaltıp kesmeye çalışacağım o yeter zaten
akşamları nivea cd.sini yapmaya başlayacağım yine
sirkeli suyu içiyorum zaten ona devam ederim
yediklerime de dikkat ettim mi benden iyisi yok

eeeee iste bak sozde yapabiliyoruz oh ne guzel de iste sende bende haftaya gorcez uygulackmiyiz bakalim dediklerimizi
hadi bakalim onumuzde 1 hafta varalkisalkisalkis

hacercim hani sen bana avene urunleri sor dedinya ,bizim is yerimiz magaza icinde oraya baktim yoktu, daha buyuk magaza var orayada gitmedik ,gidine aklimda
ama internetten baktim sanirim 8-10 euro civarinda gibi
turkiyede ne kadarki fiyati

senin aradigin urunlerin resimlerini koy bakim bende ona gore
yada google .fr den ara resimli veya normal sen bak yani bende sonucta hangi urun bilmiyorum ,tabi magazaya bakari bulursam

Yaa sempatiğim bir sitede çok ucuza buldum.
Toplam 6 ürünü 52 $'a satıyorlar ki çok ucuz.
Ama site güvenilir mi bilemiyorum
Ayy süper ucuz ama ya o kadar para çöpe giderse :delphin:

anneler_gunu_kart.jpg

herkese meraba,butun annelerin anneler gunu kutlu olsun.burasi hareketlenmis masallah,butun mesajlari okudum,yeni gelen arkadaslar olmus,hosgeldiniz.
dun kayinvalidemlere gittik,aksamda misafirlige gittik.
bugunde bahcetede mangal yaptik,ben bu hafta veremedim galiba,yarin belli olur.insallah almamisimdir.zaten reglimde geldi bu hafta.ya hepiniz cikolatadan bahsetmissiniz,canimi cektirdiniz.yememek için kendimi zor tutuyorum.hadi yarin gorusuruz.

Back