• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu hareketleri biliyorum canim bende nivea cdsinden calisiyorum gayette memnunum insallah ilerdeki haftalarda daha iyi sonuclar alcam.ellerine saglik paylasim icin

bu hareketleri biliyorum canim bende nivea cdsinden calisiyorum gayette memnunum insallah ilerdeki haftalarda daha iyi sonuclar alcam.ellerine saglik paylasim icin

ben bu hareketleri yapmiyodum benimki daha degisik aslinda bilindik ama ,bundan sonra bunlardanda yapicam
o cden hic yapmadim cunku net veya tv basinda fazla olmuyorum diye yapamiyorum onu

kızlar ben çok umutsuzum artık ben bi azimle 96kgdan 74kga inmiştim düşükten sonra çok aldm bana yardım edin lütfffenn

anladim canim neyse ben yemek yapmaya kalkiyorum kizlar bu arada iki tarif ekledim biri kuptu digeri harika bir yemek annemin yemegi onlari ekledim bende simdide aksama yemek yapcem of hic is bitmiyor ya hadi gorusuruz canlar

prensescim kolay gelsin canim baktim tariflere super valla ,beceriklisin canim daha ne diyelimki sana

bilgen canim hani derlerya kelin ilaci olsa basina surersi o hesap bizde ugrasiyoruz canim vermek icin ,ben almistim ozelkle bu hafta acayip hirslandim ,vermem lazim
bak sende ne guzel okar kilo vermisi, neden daha hic veremedin aramizdasin bayadida aslinda cok fazla paylasimin olmuyo motive olamiyosun
spor yap, su icmeye devam et ,aksamlari fazla yeme
yesil cay zayiflamada destek hani zayiflatir kesin demeyimde insani rahatlatiyo, metebolizmayi calistiriyo, diyetteyken yesil cay oneriliyo, ben baya icmistim simdi canim istemiyo
ve canim bundan sonra buraya gunluk rapor ver ne yedin ne istin ne yaptin ok

senin biraktigin gibi duruyorum :)heh
kiz sen kostunmu yurudunmu hemen ne zaman geldin ,tam olarak ne kadar yaptin
bak aferin sana iyi basladin ins boyle devam edersin onemli olan devamini getirmek
ya ben yanliz basima yuruyuse cikmaiyorum ,cevrede cok turk var bide adim gelin biliyosun anack evde kendi kendime yapiyorum

eeee yengen hergun senle cikcakmi
peki onun kilosu nasil evde bi benim kilo fazla dedigne gore heralde zayif
benimde gorumce vardi biz amanlar ,artik kisem yok yuruse falan cikicak cevre yok bide

Uykuda zayiflamak mumkun mudur?
uykuda zayiflayin kitabinda bunun gerceklesebilecegi iddia ediliyor.uykunun en uzun yag yakma evresi oldugunu belirten uzmanlarin önemli birkaç sarti var; beslenme duzeninizi yeniden organize etmeli egzersiz yapmalisiniz.optimist yayinlarindan cikan alman uzmanlar.dr detlef pape,dr rudaolf schwartz,elmar trunz-carlisi ve helmutgillesen tarafindan hazirlanan kitapta vucudumuzun 24 saat boyunca özel bir ritimle ayakta durdugu,hücrelerin gün isigina ve mevsime göre ayarlanan biolojik bir ritmi oldugu belirtiliyor.70 trilyon hücremizin her birinin içinde kendi saati oldugu,ortam ne kadar karanliksa vucudumuzun o kadar melatonin ürettigi ifade ediliyor ve melatonin görevi söyle aciklaniyor: kan dolasimi yardimiyla hücrelere ulasip,hücrelere gece olacaginin sinyalini veriyor.bunun üzerine hucreler,metabolizmalarini geceye uyarliyor.bu aktiviteyle vucut gunduz metabolizmasindan,onarim ve yenilenme metabolizmasina ( gece) geciyor.çünkü gerekli onarim sureçleri ancak bundan sonra devreye giriyor.
uykuya yattigimizda ise buyume hormonu devreye giriyor.bu hormon gece boyunca örnegin kaslarda gereken butun onarim onlemlerini aliyor. iste tam bu onarim isleri için enerji gerekli.peki, bu enerji nereden saglaniyor? uykuda zayiflamak istiyorsaniz, bu enerji yag rezervlerinden karsilaniyor."uykuda zayiflayin" kitabinin yazarlari rezervlerimizdeki yaglarin engellendigi surece yag yakabilecegimizi ama bu durumun engellenmemesi gerektigini soyluyor.yag yakimini en buyuk engelleyici faktorun aksamlari cok gec saatte alinan karbonhidratli besinler olduguna dikkat cekiliyor.karbonhidratin çok miktarda insulin salgilanmasina yol actigi ve bununda geceleri yag yakiminin bes saat daha engellenmesi anlamina geldigi ifade ediliyor.

UYKUDA YAG YAKMAK I9IN NE YAPMALI?

aksam yemegini erken yiyin.aksam yemeginizi yeterince erken yerseniz( ideal saatler 17.00-19.00) sindirim metabolizmasinin aksam erkenden isini bitirebilmesi için yeterince zamani olacaktir.
AKSAMLARI karbonhidratsiz ve bol proteinli yemek yiyin.
UYUMADAN ONCE egzersiz yapin.
Aksam yapilan egzersizler buyume hormonunun salgilanmasini hizlandirir.
ERKEN yatin. mümkünse 22.00 den önce uyuyun. uyumaya basladiktan bir buçuk saat sonra derin uyku surecinde buyume hormonu calismaya baslar ve bunun için harcayacagi enerjiyi dogrudan yag depolarindan alir.

arkadaslar bu yaziyi birazönce gazetede okudum ve hemen sizinle paylasmak istedim.kopyala yapistir yapmadim,o yuzden bazi hatalar olabilir.

Uykuda zayiflamak mumkun mudur?
uykuda zayiflayin kitabinda bunun gerceklesebilecegi iddia ediliyor.uykunun en uzun yag yakma evresi oldugunu belirten uzmanlarin önemli birkaç sarti var; beslenme duzeninizi yeniden organize etmeli egzersiz yapmalisiniz.optimist yayinlarindan cikan alman uzmanlar.dr detlef pape,dr rudaolf schwartz,elmar trunz-carlisi ve helmutgillesen tarafindan hazirlanan kitapta vucudumuzun 24 saat boyunca özel bir ritimle ayakta durdugu,hücrelerin gün isigina ve mevsime göre ayarlanan biolojik bir ritmi oldugu belirtiliyor.70 trilyon hücremizin her birinin içinde kendi saati oldugu,ortam ne kadar karanliksa vucudumuzun o kadar melatonin ürettigi ifade ediliyor ve melatonin görevi söyle aciklaniyor: kan dolasimi yardimiyla hücrelere ulasip,hücrelere gece olacaginin sinyalini veriyor.bunun üzerine hucreler,metabolizmalarini geceye uyarliyor.bu aktiviteyle vucut gunduz metabolizmasindan,onarim ve yenilenme metabolizmasina ( gece) geciyor.çünkü gerekli onarim sureçleri ancak bundan sonra devreye giriyor.
uykuya yattigimizda ise buyume hormonu devreye giriyor.bu hormon gece boyunca örnegin kaslarda gereken butun onarim onlemlerini aliyor. iste tam bu onarim isleri için enerji gerekli.peki, bu enerji nereden saglaniyor? uykuda zayiflamak istiyorsaniz, bu enerji yag rezervlerinden karsilaniyor."uykuda zayiflayin" kitabinin yazarlari rezervlerimizdeki yaglarin engellendigi surece yag yakabilecegimizi ama bu durumun engellenmemesi gerektigini soyluyor.yag yakimini en buyuk engelleyici faktorun aksamlari cok gec saatte alinan karbonhidratli besinler olduguna dikkat cekiliyor.karbonhidratin çok miktarda insulin salgilanmasina yol actigi ve bununda geceleri yag yakiminin bes saat daha engellenmesi anlamina geldigi ifade ediliyor.

UYKUDA YAG YAKMAK I9IN NE YAPMALI?

aksam yemegini erken yiyin.aksam yemeginizi yeterince erken yerseniz( ideal saatler 17.00-19.00) sindirim metabolizmasinin aksam erkenden isini bitirebilmesi için yeterince zamani olacaktir.
AKSAMLARI karbonhidratsiz ve bol proteinli yemek yiyin.
UYUMADAN ONCE egzersiz yapin.
Aksam yapilan egzersizler buyume hormonunun salgilanmasini hizlandirir.
ERKEN yatin. mümkünse 22.00 den önce uyuyun. uyumaya basladiktan bir buçuk saat sonra derin uyku surecinde buyume hormonu calismaya baslar ve bunun için harcayacagi enerjiyi dogrudan yag depolarindan alir.

arkadaslar bu yaziyi birazönce gazetede okudum ve hemen sizinle paylasmak istedim.kopyala yapistir yapmadim,o yuzden bazi hatalar olabilir.

sağol haticeciğim paylaşımın için,erken yatmak dışında hepsini yapıyorum ama nafile senağlama

hatice paylasim icin tesekkur etim canim ,gercekten tam bende oyle yapiyodum saat 10-11 gibi 1 saat sporumu yaparim sonra bir baradk sikeli su icip yatarim
demekki iyi yapiyomusum ,zaten gundur vakit olmuyo

sempatik başka bir topikde okudum millet göğüs büyütmek için elma sirkesi içiyor ve işe yaradığını söylüyorlar dikkatini çekerim , 1 gözlemeden birşey olmaz canım , yeşilçay iç üzerine,afiyet olsun şimdiden

ha be ben okadar sirkeyi gogsum buyusun diyemi iciyorumkaydirigubbakcemile3
ben kucultmeye calisirken oda buyukcekkötükedihüso
anam simdi napim bi yandan azaltalaim derken bi yandan buyucek ,
olsun ebn yinede icim zayiflayinca az kuculur bide spor yapiyorumya

sen icmiyon dimi sirkeli suyu
aman icsende icmesende nasil olsa buyuk:lepi:

gozleme ispankliya oyuzden biradaha hafif ,aceba 2 yesem fazla gelir dimi
ah iste su bogaz yokmu valla:oklava:

ha be ben okadar sirkeyi gogsum buyusun diyemi iciyorumkaydirigubbakcemile3
ben kucultmeye calisirken oda buyukcekkötükedihüso
anam simdi napim bi yandan azaltalaim derken bi yandan buyucek ,
olsun ebn yinede icim zayiflayinca az kuculur bide spor yapiyorumya

sen icmiyon dimi sirkeli suyu
aman icsende icmesende nasil olsa buyuk:lepi:

gozleme ispankliya oyuzden biradaha hafif ,aceba 2 yesem fazla gelir dimi
ah iste su bogaz yokmu valla:oklava:

ben içmiyorum canım bi ara 10-15 gün içtim zayıflamama hiçbir etkisi olmadı hatta şişlik yaptı midemde , hele bunu okuduktan sonra hayatta içmem faylasıyla göğüslüyüm çok şükür.şimdi gözlemeler küçücükse yede büyükse hiç kıvırma 1 tane yeter sana

Back