• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

weight.png

[/url]

kızlar 01/05/09 ile 09/05/09 arasında kılo verdım her sabah ve akşam yürüyorum artı spoar aletlerınıde kullanıyorum parkta.ve diyetısyenede gıttım şuan tam formumdayım.:lepi:

ne guzel canim sevindim kilo verdigine
buraya en son yazdiginda diyetisyene gitcem demistin dmek gittin
eeee neler dedi sen neler yaptin spordan baska anlat canim bizde bilelim

Selam kızlar nasıl gıdıyor dıyetler bakalım??

hosgeldin mehaycim ,bizi iyi unutmayip arada yaziyosun
diyetler ne olsun benimki iyi degil gecen hafta bir kilo aldim bu hafta veremedim cok kacamaklarim oluyo, offf sinir oluyorum valla kendime, cok kilom olsa napardim bilmiyorum
neden beceremiyorsam ben bu isi
spor yapiyoruz oda ise yaramiyo
neysem sen nasilsin bebek nasil ,bulantilar hala devam ediyomu

4-11 mayis arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique.............................56

moonserose0………………….....58

princess of rain…………….…..…68

whitehall...................................72.6

Hatice27....................................66.5

bilgen35.....................................84.8

masallah listemize her gecen gun azaliyoruz:çok üzgünüm:, hadi kalanlar bizde biraz kendimize gelelim

Not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim:oklava:

Son düzenleme:
ne guzel canim sevindim kilo verdigine
buraya en son yazdiginda diyetisyene gitcem demistin dmek gittin
eeee neler dedi sen neler yaptin spordan baska anlat canim bizde bilelim

valla gittim ama devlet hastanesi olduğu için canım girmemle çıkmam bir oldu valla.tarttı sadece bide 1600 kalorilik liste verdi.merakım gitti.boyum ve kilomu şuanda net olarak biliyorum
1,73 boy ve 81.90kg kilom çıktı.ve size bişey dimmi verdiği liste benim yediklerimin 2 katı çıktı.3 litre su iç sabah akşam yürü yemekten önce 3 bardak şu iç ve meyve tüketımını fazla yapma oda kılo yapar dedı fındık cevız vs yeme yemekte yağı tuzu az kullan dedi.yani bildiğim şeylerdi.zaten annem dolayısıyla yağsız tussuz yemeklerın çoğu.gitmesem bile doğru diyet uyguluyormuşum yani.bana artısı kilo ve boyumu net olarak cevaplaması oldu acıkcası.bilinçliyim çünkü.kilo tablosu yapıcam bende.
bu arada 29 mayısa randevu verdi yine gidicem sağlıklı kilo kontrolü için oda.doğru tartılmak adına.nasıl olsa hastane yakın.dolmuşla gıttım yuruyerek geldım.30dk yurumeyle.
.83,40 kg dım suan 81.20 kg ve bugün 10, günüm.
ama ben bugünkü kilomu baz alıyorum çünkü bugünkü kilomdan emınım asıl 29 mayısı iple cekıyorum.size 1600 kalorilik diyet listemi yazayımda sizde bakın.

1600 kalorilik diyet ( örnek liste ) Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

SABAH : Şekersiz çay
Domates,salatalık,1kıbrıt kutusu beyaz peynır,3 ince dilim ekmek
KUŞLUK : 1 Porsiyon meyve ( yani 1 adet elma,muz,armut.portakal,12 adet çilek,15 adet kiraz ,10 adet erik bunlar 1 porsıyon demek )
ÖĞLE : 2 Köfte kadar et,1 Tabak sebze yemeği susuz yani 6 yemek kaşığı
1 su bardağı yoğurt,2 ince dilim ekmek
4 yemek kaşığı pilav yada makarna,istenilen kadar yağsız salata
İKİNDİ : 1 Porsiyon meyve
AKŞAM : 2 Köfte kadar et, 1 tabak susuz sebze yemeği yani 6 yemek kaşığı
1 Su bardağı yoğurt
1 kase çorba, 2 ince dilim ekmek,istenıldığı kadar yağsız salata
YATARKEN : 2 Porsiyon meyve

NOT : ÇİĞ YENİLEN SALATA VE SEBZELER LİMİTSİZDİR.AŞIRI TUZ TÜKETMEYİN.KESİNLİKLE ÖĞÜN ATLAMAYIN.NE EKSİK NE FAZLA YİYİN.
SOFRADAN TAM DOYMADAN KALKINIZ,AŞIRI YEMEK YEME MİDE KASLARINIZI GENİŞLETİR.BÖYLECE SİZ HER SEFERİNDE DAHA FAZLA YERSİNİZ.

Sympathique cim valla şuanki durumum gayet iyi sabahları 8 den 9:30 a kadar yürüyorum annemle.3 mayıstan bu yana fire vermedim yağmurda olsa çıkıyorum.
Şuan ordudayım ve buranın sahili çok güzel ve yürümeye elverişli tüm kadınlar sahilde yani.Yaşlı nineler bile parktaki spor aletlerinde düşün artık.E ben nie onlardan geri kalayım dimi ama.
Şuana kadar kaçamak yapmadım ama ayın 18inde günümüz var ogünü kendıme kaçamak günü ilan ettim.Bazı akşamlarda yürüyorum her akşam olmasa bile düzenli olarak yürümeye çalışıyorum.Şuan moralim gayet iyi.Bakalım sonuç ne olacak.alkisalkisalkis

:çok üzgünüm:selam kızlar ben yenı uyelerınızden bırıyım henuz 20 yasındayım ıngılızce ogretmenlıgınde okuyorum 3 sınıftayım 5 aydır amerıkadaydım ulkeye yenı dondum gıtmemın sebebı tamamen burdan uzaklasmaktı ama yanılmısımm sorunlarında kacamıyorsun ıkı kez berbaerlıgım oldu cevremde cok begenılen bırıydımm...cok sevdıgım bırısı benı terkettı ıkıncı ılıskıme buyuk umutlarla basladımm vee hayatıma yenı bır yon verdım daha yolun basındayım ama cok sey yasadım dıyebılırım ıkıncı sevgılımde sızofrendı ve ben bunu cok gec anladım cok kılo almıstımm pasıf zayıflama ve ınfrared ıle 2 ayda kılolarımı cok saglıklı bır sekılde verdım ama sevgılımden ayrıldıktann sonra kullandıgım ılaclar benı cok sısmanlattı amerıkadada veremdım tam 20 kılo fazlam var cok kotuyumm hersekılde mahvettım kendımı benı gorenlerr tanıyamıyorlarrr....ve ben cok rahat kılo veren bırısı degılım vaktım olmadıgı ıcınn gıdemıyorum burada spora...cok az zamanın kaldı okuluma donecegımmmm....herkes gorecek cok kılo aldıgımı belırtecekk cevre baskısı begenılmeme...ben bunlara alıskın degıldım mutluda degılımmmm...ben cok guclu bırıydım ama ınanın o kadar cok sey yasadımkı kafayı yıyecegım ozel yurtta kalıyorum rejıme baslasam derslerımde agır sporda yapmam gerekkk.....dıyetısyene gıtsem bıleee bana verecegı lısteye uyamam yurtta ımkanım yokk...bana tavsıyelerınızı ve destegınızı beklıyorum sımdıden tesekkurlerr....

yani bilmiyorum hala burayı takip ediyor musun ama, bölümlerimizden tut, sınıflarımız bile aynı, ama ben her zaman tombiktim ama üni.ye başladığımdan beri okadar şiştimki anlatamam. Şimdi eski fotolarıma bakıyorumda yüzüm patlıycak gibi duruyor. Şimdi en azından daha inceyim 9 kilo verdim yaklaşık ama okadarda fark etmedi, bende yurtta kalıyorum ve burası kör itin öldüğü yerde. Yani imkanlarım çok kısıtlı ama insan isteyince yapıyor be canım. Dediklerin bana mazeret gibi geldi hep, bi yerden bir şekilde başlamak, sonrada bırakmamak, başladığın işe 4 elle sarılmak gerekiyor. Bende öyle yaptım 3 senedir fast food un dibine vurdum, her gün 3 öğün kızartma yedim, çikolata üstüne çikolata yedim. Ama sonra erkek arkım spoara başladı. Eminim okulunun yada gidebileceğin bir spor merkesi yada yüyüş parkuru vardır. Onunn zoruyla başladım şuan o gitmek istemiyor bazen, üşeniyor, o yanmda yiyor da yiyor, ama artık ben yemiyorum ve o gelmese bile sporuma gidiyorum, arada gitmediğim günler oluyor tabi, dersler falan, ama artık sınavım olsada gidiyorum bazen. Çünkü ben bunu belledim artık bunsuz yapamıorum, Fazla gereksiz birşey yedimmi içim rahat etmiyor o yüzden yemiyorum gidiyorum 1 saat yürüyüş yapıyorum tempolu. Yani herşey senin elinde çıkar aklından o mazeretleri, başla bir yerden.

nihulik canim tesekkur ettim yazdigin icin ,evet gercekten listeye baktim baya bi var yani bizlerin yediginden fazla ,hep denilyoya SIK ve az yiceksin diye
iyikide gitmisin bak senin guzel baslamana sebeb oldu, belki bikac gittikten sonra kendin devam edebilirsin
spor kesinlikle yapilmasi gerek ,ben oyle kendi basima cikip malesef yuruyemiyorum ,zaman buldukca evde yapiyorum sporumu,tabi bu hafta hic iyi degilim cunku cok dikkat etmedim yarinda kilo vercz yine moral yok,offf ben galiba beceremiyomuyum ne bu isi
peki senin vermen gereken kilo daha ne kadar
bide yemekten once 3 bardakmi su iccez
ah su icme alinkanligim olsa, aklima geliyo icyorum sonra yine unutuyorum

nihulik canim tesekkur ettim yazdigin icin ,evet gercekten listeye baktim baya bi var yani bizlerin yediginden fazla ,hep denilyoya SIK ve az yiceksin diye
iyikide gitmisin bak senin guzel baslamana sebeb oldu, belki bikac gittikten sonra kendin devam edebilirsin
spor kesinlikle yapilmasi gerek ,ben oyle kendi basima cikip malesef yuruyemiyorum ,zaman buldukca evde yapiyorum sporumu,tabi bu hafta hic iyi degilim cunku cok dikkat etmedim yarinda kilo vercz yine moral yok,offf ben galiba beceremiyomuyum ne bu isi
peki senin vermen gereken kilo daha ne kadar
bide yemekten once 3 bardakmi su iccez
ah su icme alinkanligim olsa, aklima geliyo icyorum sonra yine unutuyorum

beceremiyorum diye düşünmemelisin,basit bir örnek vereyyimmi sana bak okulda bile kimi çocuk 1 kere okur anlar diğer çocuk 10 kere okur anlar,diyetede bu mantıkla bak herkesin iradesi bir değilki kimi hemen adapte olur kimiyse adapte olmayı deneyerek nasıl başaracağının yolunu bularak adapte olur.bence karamsar bakmamalısın.bişey yerken kilo alcam kilo yapcak korkusuyla yeme canım illa yiyeceksen canının cektığını bı ıkı parça tadımlık ye ara ver zaten sora yeme isteğin gider.
Benim vermem gereken kilo 10 diyelim.Hedefim bu canım.
Suyu sevmeyen biri olarak günde 3 litre su içiyorum.İlk zamanlar midem bulandı ama 10 gundur alıştım sürekli yaptığın şey alışkanlık yapıyor zaten.Bence sende benim gibi suyu ılık iç.canım hatta suyun o tadını almak istemıosan içine 2 damla elma sirkesi koy yada 1,5 litre suya bir poşet meyve çayı at tadını alır mesela ben rezene çayı koyuyorum aroması çok güzel oluyor.
ve evet yemek yemeden önce 3 bardak su iç canım.suyun tokluk hissi verme özelliği var.Ayrıca suyun şöylede bir faydası var su böbrekleri süper çalıştırıyor ve böbreklerde karaciğeri ve karaciğerde yağların yakılması için çalışabiliyor ok tatlım.

tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmak için bu uğurda ter döken güzel annelerin anneler günü kutlu olsun
nasılsınız arkadaşlar ben evde yatmakta 61 kilo oldum benim 56 kilo hallerim vardı zayıflamak için hala kendimi paralıyodum
şidi hiç bi kıyafetim olmuyo dokuz aya kadar yerden yuvarlanırım arktık
sempatik fıstık nasıl gidiyo

ya aslinda beceremiyorum demeyim ,bu zamana nasil geldim demkki becerdim
ozellikle bu aralar ,yiyorum ,biraz umursamazlik oldu ,yemedenonce diyorumyemicem gorunce dayanamiyorum ,aciktigimdan degil oylsine yiyorum
mesela gunduz fazla yersem aksama guveniyorum yemem diye, aksamda yiyince ,hem neden yedim diyorum amannnn iste anlatamiyorum
arada yapiyorum sporumu
ve sabah seni okuduktan sonra suya basladim ,insallah devamli icecem
bide ictigim zaman bir saat icinde 1.5 litreyi iciyorum aksamada kadr icmiyorum ,iste bunu gun boyunca icmek gerekiyor
yemeklerden once su icmek cok faydali oluyo biliyorum tabiki iste diyorumya yapiyorum yapiyorum sonra unutup kaliyo
bugunden itibaren bol suya baslicam ,sanki cok zor bisey yapcakmisim gibi :)
e canim sende yarismaya katilsana birlikte yarisip zayiflayalim insallah

tüm annelerin anne adaylarının ve anne olmak için bu uğurda ter döken güzel annelerin anneler günü kutlu olsun
nasılsınız arkadaşlar ben evde yatmakta 61 kilo oldum benim 56 kilo hallerim vardı zayıflamak için hala kendimi paralıyodum
şidi hiç bi kıyafetim olmuyo dokuz aya kadar yerden yuvarlanırım arktık
sempatik fıstık nasıl gidiyo

ay saol bitanem anne adyimiz seninde anneler gunun kutlu olsun insallah bebegini kucagina aldiginda en guzel hediyenide ozamanalmis olcaksin
e canim normal kilo almanda sen baya almisin be ,en son burda gittiginde 56 di, daha dur ne kadarlik aman dikkat hamileik boyunca fazla alma yinede sen dikkat et
benim diyet sarsintili geciyo
gecen hafta yine 1 kilo alip 56 oldum,bu haftada dikkat etmeyerek o kilo yerlesti ,simdi tekrardan ugras 55 olmya, valla bi al bi ver insan sinir oluyo
neysem sen nasilsin nasil geciyo hamilelik

ay saol bitanem anne adyimiz seninde anneler gunun kutlu olsun insallah bebegini kucagina aldiginda en guzel hediyenide ozamanalmis olcaksin
e canim normal kilo almanda sen baya almisin be ,en son burda gittiginde 56 di, daha dur ne kadarlik aman dikkat hamileik boyunca fazla alma yinede sen dikkat et
benim diyet sarsintili geciyo
gecen hafta yine 1 kilo alip 56 oldum,bu haftada dikkat etmeyerek o kilo yerlesti ,simdi tekrardan ugras 55 olmya, valla bi al bi ver insan sinir oluyo
neysem sen nasilsin nasil geciyo hamilelik

canım idare ediyo tedaviyle olduğu için bu kadr aldım hiç bi kıyafetimi giyemiyom dar ama neyseki yaz geldi geçen yaz şişman olduğum için yazlıklarım bol bile hala progesteron desteği alıyom yani hormon yoksa çok yemiyom yiyemiyom mide bulantılarım başladı ve gastritle reflüm iyce adı midemden çok çekiyom neyseki drum mide şurubu yazdı onu içince rahatlıyom değilse akşma kdar midem yanıyodu ve yediklerimin hepsi ağzıma geliyodu ben hala evde yatıyom dr 3 aya kdr riskli dinlencen dedi annemgelip işlerimi yapıyo saolsun
bende hep yatıyom bi türlü dinlenemiyom hep uykum var yataktan kakınca gözüm yatakta kalıyo
sen verirsin tatlım kiloları seneye mart gibi buralarda olurum bi aksilik çıkmazsa
öptüm canım seni

Özlemcim hoş geldin fıstığım nasıl gidiyor ???

iyiyim aşkım sbh kahvaltımı yapıyom kısır yiyom
zaten pek bişi yiyemiyom yatmaktan ve ilaçlardan 5 kilo aldım şimdiden allah sonumu hayretsin
seneye baya bi ter dökçem öyle görünüyo
sen nasılsın nasıl gidiyo kaç kilosun
kızlar burası benim evim gibiydi çok özlüyom hapinizi
arada yazmaya çalışyom
ama genelde uyuduğum için pek fırsatım olmuyo:1hug:

[ı]ya aslinda beceremiyorum demeyim ,bu zamana nasil geldim demkki becerdim
ozellikle bu aralar ,yiyorum ,biraz umursamazlik oldu ,yemedenonce diyorumyemicem gorunce dayanamiyorum ,aciktigimdan degil oylsine yiyorum
mesela gunduz fazla yersem aksama guveniyorum yemem diye, aksamda yiyince ,hem neden yedim diyorum amannnn iste anlatamiyorum
arada yapiyorum sporumu
ve sabah seni okuduktan sonra suya basladim ,insallah devamli icecem
bide ictigim zaman bir saat icinde 1.5 litreyi iciyorum aksamada kadr icmiyorum ,iste bunu gun boyunca icmek gerekiyor
yemeklerden once su icmek cok faydali oluyo biliyorum tabiki iste diyorumya yapiyorum yapiyorum sonra unutup kaliyo
bugunden itibaren bol suya baslicam ,sanki cok zor bisey yapcakmisim gibi :)
e canim sende yarismaya katilsana birlikte yarisip zayiflayalim insallah
[/ı]

senimi kırcam kat bakalım yarışmaya buda bir motive olma şekli sorun değil benim için ben her diyetisyene gittiğimde yazarım kilo düşüşümü en güvenilir tartı o benim için.suyu bence akşam 7 ye kadar iç hem gece sık tuvalete çıkmazsın hemde kendını zorlamazsın.faydasını göreceksın özelliklede tuvalete çıkma konusunda.özellikle kabızlığın tek çözümü su.ve vücudun kilo kaybı yaşarken idrar değil diğer türden tuvalete çıkması gerekıyor yanı dışkılaması gerekıyor.

canım idare ediyo tedaviyle olduğu için bu kadr aldım hiç bi kıyafetimi giyemiyom dar ama neyseki yaz geldi geçen yaz şişman olduğum için yazlıklarım bol bile hala progesteron desteği alıyom yani hormon yoksa çok yemiyom yiyemiyom mide bulantılarım başladı ve gastritle reflüm iyce adı midemden çok çekiyom neyseki drum mide şurubu yazdı onu içince rahatlıyom değilse akşma kdar midem yanıyodu ve yediklerimin hepsi ağzıma geliyodu ben hala evde yatıyom dr 3 aya kdr riskli dinlencen dedi annemgelip işlerimi yapıyo saolsun
bende hep yatıyom bi türlü dinlenemiyom hep uykum var yataktan kakınca gözüm yatakta kalıyo
sen verirsin tatlım kiloları seneye mart gibi buralarda olurum bi aksilik çıkmazsa
öptüm canım seni

mide cok kotu oluyo bende bu hafta bikac gun cektim ,
demek bulantilar basladi mehaya baksana kac kilo verdi, hala devam ediyomus, oda cok zor ,bide devamli cikarmak insanin midesinde daha fazla kotu ediyo
insallah senin bulantilar cok surmez
olsun canim sen yat bosver kiloyu bak nasil olsa veriyosun oneli oan bebegin hele 3 ay riskliyse bisey yapma sadece bebgine odaklan ,allahin izniyle insallah alirsin kucagina bebegini

senimi kırcam kat bakalım yarışmaya buda bir motive olma şekli sorun değil benim için ben her diyetisyene gittiğimde yazarım kilo düşüşümü en güvenilir tartı o benim için.suyu bence akşam 7 ye kadar iç hem gece sık tuvalete çıkmazsın hemde kendını zorlamazsın.faydasını göreceksın özelliklede tuvalete çıkma konusunda.özellikle kabızlığın tek çözümü su.ve vücudun kilo kaybı yaşarken idrar değil diğer türden tuvalete çıkması gerekıyor yanı dışkılaması gerekıyor.

bizim yarisma gunu yarin yani kiloyu yarin bildircez ,tamam sende doktorun dedigin egore uygularsin
bende sanirim bugun regl olurum bikac gun gecikmisti ,bide regl donmindede kilo verilmiyo, suya basladim o donemde fazlada spor yapamiyorum ,bilmiyorum bakalim yapmaya calisicam ,ozellikle artik su icemeye calisicam sayende

Back