Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

oy kıyamam ben sanaa
sağlıkla kucağına al yiğenimi de, Allah kilolardan başka dert vermesin kuzum
ben de çok özlüyorum senii
sempatiğimle seni :asigim:
ben de iyiyim canım
65-66 oldum yine boğazıma sahip çıkamamaktan :roflol:

neeeeeeeeeee :1shok: kız sen enson 63 deilmiydin ne yiyon öyle amn dikkat bak gidersen pişman olursun azcık kıs boğazını bahar ayıya insan yiyo demi klava:

saol aşkım ilk denemnde allah sanada nasip edr bu tatlı bulantıları sonra beraber toplaşıp veririz kiloları biz azimli kızlarız
sende braz hakim ol boğazına hamile kalıncaya kadar ver fazlalıklarını nasılsa alıyo insan düşünsene ben 68 kilomun üzerine alsaydım şu 5 kiloyu şimdi 73 tüm doğana kadr 90olurdum
bve sonra nasıl uğraşırdım vemek için demi a.s.

neeeeeeeeeee :1shok: kız sen enson 63 deilmiydin ne yiyon öyle amn dikkat bak gidersen pişman olursun azcık kıs boğazını bahar ayıya insan yiyo demi klava:

evet canım en son 62ydim aldım 3-4 kilocuk
abur cubura başladım ya ondan aldım hemen kilo
ayyy biri bana yardım etsinn
tatlı yemeden duramıyorum
iştahımı ne kapatır ki :çok üzgünüm:

myocean76 merhaba canım bende sempatiğe katılıyorum yat dinlen sonuçta bebeğin için canın kanın için bir bebeğe sahip olmak kadar güzel ne olabilir canım.kilo illaki verilir sorun değil.sen yeterki sağlıklı beslen hem kendin hem bebeğin için.benim ablam hamileyken kilo çok almadı biliomusun karnı 4.ayında belirdi şişlik olmadı onda ıkı düşükten sonra üstelik rahat bi hamilelik gecırdı.neden biliyomusun ilk önce kendıne baktı araştırdı okudu bilinçli davrandı.çocuk için gerekli besinleri aldı.süt,yoğurt,pekmez,yumurta,bal,zeytin falan zaten şimdi doktorlar nasıl bir yemek yeme şekli olması gerektiğini anlatıo.Rahat ol yani.Sağlıklı bilinçli beslenen bir annenin bebeği çok zeki akıllı sağlıklı oluyor.Ben yiğenim doğunca anladım bunu daha 1 yaşında konuşmaya başladı nerdeyse tüm hayvanları algılıyodu renklerı vs vs.5 yıl sonunda Allahın ablama hediyesı berkay suan 3 bitti bi gör cin gibi.o nedenle sen bunları düşünerek rahatla canım.kilo neki.

saol canım çok takmıyom kiloyu tedavi yüzünden aldım önceden 15 kilo vermiştim yine veririm sorun diil ben buranın müdaviniydim eskiden

valla benden yiyeceğin oklava kapatır bence iştahını sen ne diyon günde 3 posta tatlı niyetine
klava:klava:klava:

kuzum tatlıyı kim sevmiyorkiii,ben eskiden bir tabak baklava yerdim.şimdianca iki-3 dilim.ama çikolataya aşığım.iştaha gelince iştah olayı varya virüs gibiii dolaşıo kanımızda canımızda emme velakin dolaşamadığı bir yer var ve sen onu tam o noktada alt edebilirsin.neresimi orası BEYNIN,İRADEN.Başlarda zorlanırsın hemde bayağı sinir gelir tepene o zaman ne yap biliomusun kandır o iştah virüsünü bir paket çikolata al ama ondan sadece bir parça kopar ve ağzında yavaş erıt hemen gıtmesın tadı ağzından.sora aralıklı olarak canın çektiğinde yine küçük parça al em.hergün yapma.1 gün arayla başla soraları 2 gün 3 gün diye diye ilerlet.Bence bunu yapabilirsin.
ha bastırmıyomu tatlı isteğini özellikle regl döneminde puding yap ve ye,çikolatalı olabılır mesela.sütlü tatlıyı tercih et.bisküvi konusuna gelince eti form yada mavi yeşilin bisküvilerinden al canın çok istediğinde 4 adet ye bisküvi geçiştir.mesela ben altınbaşağın form bisküvisini çok sevıyorum kepekli.

saol canım çok takmıyom kiloyu tedavi yüzünden aldım önceden 15 kilo vermiştim yine veririm sorun diil ben buranın müdaviniydim eskiden

ben yeniyim ama sizlerle sohbet etmeyi sevdim.bende 98 dim 81 oldum.17 kıloyu 7-8 yılda verdım.son 2 yıldada 83 ü sabitledim ama evlenıcem ve hamıle kalmadan önce zayıflamak istiyorum o nedenle gayret ediyorum canım

hani rejimdeydin ne olu beceremedin dimi, insan bi baslayinca bitiriyoda, bikarinca biraz zor adapte olluyo ,bosver canim sende bu kilo fazla belli olmaistir, ben bile rejimdeyken kilo aldim,aman dikat fazlada kacirma, ozlem artik hamile kilosu normalde bizler ne yapcaz
bendeseni ozledim canim ,buraya gelince nese katiyosun gel arada boyle
cok sessiz burasi kisecikler kalmadi, fazla paylasim olmayince gelende hemen gidiyo

yaa kızlar ben zaten öyle şerbetli tatlılar, ağır şeyler yemem
yediğim tek sütlü tatlı puding
ama çikolata yemeye başladım mı kendimi kaybediyorum
önce diyorum ki sadece tek sıra yiyeceğim
sonra bir bakıyorum paket bitivermiş

yok yaa bir ara ne güzel hiç yemiyordum
içime şeytan mı kaçtı nedir yine deli gibi yiyorum
aldığım 4 kilo da cabası
bu ayın 30unda mezuniyetim var
ve benim de kocaman bir göbişim var
ayyyyyyyy çıldırıcim :a015:

kız sempatiğim sen beni yarışmaya yaz
anca öyle adam olurum ben
yaz kız 66 kiloyum
vermem lazım 30'una kadar
yoksam şişko bir mezun olacağım klava:
oh olsun sana hacer beter ol klava:

valla iyiki vermisin kiz ,o kilonun ustunede tekrar al, bide dogumdan sonerada alinabiliyo cunku cocuk emziriyosun almanda normal
benimde yeniden baslamak gereklide bugun regl olcam heralde hahfif karnim agriyo
yine aksamlari yememeye dikket etcem artik su icmeyede basladim
aksamlarida sirkeli suyumu iciyorum
ama bu aralar yesil cayi biraktim icmiyorum fazla
bende insallah hamile kalirsam ozamana kadar vermem gerkli bu kiloyu

hacercim canim nihuligin dedigi gibi azcik al cikolatadan damagina yapistir, orda eriyene kadar dursun yavas yavas erir boylece cikolata istegin gider
bi paketi lop lop yicegine sırnaşık şeydamakta erit daha iyi olur :)
bernim arada cikolta istegim tutuyo ama oyle fazla duskunlugum yok, o istegimdede bikac parca alsam gider
valla hatta simdi canim istedi bilecokacimcoook
tamma canim yarin kilo bildirimi yapcaz, valla yarisma olunca insan sorumlu hissediyo kendi ben bura sayesinde verdim gerci ozlemle sende oyle bura sayesinde verdiniz
hadi gorum seni az kaldi mezuniyete ,ver sen basarirsin bosuna basari hikayeni yazmadinya, sen simdi o hikayeyi kendin oku tekrarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben yeniyim ama sizlerle sohbet etmeyi sevdim.bende 98 dim 81 oldum.17 kıloyu 7-8 yılda verdım.son 2 yıldada 83 ü sabitledim ama evlenıcem ve hamıle kalmadan önce zayıflamak istiyorum o nedenle gayret ediyorum canım

canim aslinda boyle cok gelen olsa sohbetler guzel oluyoda hafta ici herkesin bi kosusturmasi olup fazla paylasmda bulunulmadigi icin ,herkes kaciyo tekrardan sende arkadaslarla tanis gel buraya gercekten insani bura cok iyi motive ediyo
bak benbugun yeniden hirslandim boyle guzel konusunca

20 günde kaç kilo verebilirim bakalım
Ayy hırs yaptım
Haydi Hacer haydi Hacer haydiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

20 günde kaç kilo verebilirim bakalım
Ayy hırs yaptım
Haydi Hacer haydi Hacer haydiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bencede haydi hacer haydi tam zmani simdihihoyyythihoyyythihoyyyt,
kaldi 20 gun ,egerki cok dikkat edersen 4 kilo kesin verirsin ben eminim
3 bile iyi
bende gaza geldim hadi bu hafta vercez tammami
offff gerci ben regl olcam ins fazla etkisi olmaz

ya kızlar ben 5-6 kilo aldım 58 kiloyun asıl kilom 52 kiloydu ve ne yaptımsa veremedim.tabi bu duruma alışkın değilim kıyafetlerim olmamaya başladı.kaldıki fiziğim çok düzgün olduğu için hep övgüler alırdım.yaşla birlikte kiloları vermek zorlaşıyor derlerdi de inanmazdım.ben direk ürün adı vermeyeceğim ama diyeceğimden herkes anlayacak seda sayanın tanıtımını yaptığı ürünü aldım bir hafta önce ve gerçekten mucize bişey.iştahım yok yemek görünce midem bulanıyor tatlı krizine girerdim adını dahi duymak istemiyorum.hiçbir yan etkisi yok.ayrıca gün için de gayet zindeyim.ben piyasadaki ürünlere hiç inanmayan şiddetle karşı çıkan biriydim.kaldı ki annemle mücadele ettim bu ürünleri almaması için.ama inanın bu ürüne güvenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…