- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.181
iyiyim aşkım sbh kahvaltımı yapıyom kısır yiyom
zaten pek bişi yiyemiyom yatmaktan ve ilaçlardan 5 kilo aldım şimdiden allah sonumu hayretsin
seneye baya bi ter dökçem öyle görünüyo
sen nasılsın nasıl gidiyo kaç kilosun
kızlar burası benim evim gibiydi çok özlüyom hapinizi
arada yazmaya çalışyom
ama genelde uyuduğum için pek fırsatım olmuyo:1hug:
oy kıyamam ben sanaa
sağlıkla kucağına al yiğenimi de, Allah kilolardan başka dert vermesin kuzum
ben de çok özlüyorum senii
sempatiğimle seni :asigim:
ben de iyiyim canım
65-66 oldum yine boğazıma sahip çıkamamaktan :roflol:
mide cok kotu oluyo bende bu hafta bikac gun cektim ,
demek bulantilar basladi mehaya baksana kac kilo verdi, hala devam ediyomus, oda cok zor ,bide devamli cikarmak insanin midesinde daha fazla kotu ediyo
insallah senin bulantilar cok surmez
olsun canim sen yat bosver kiloyu bak nasil olsa veriyosun oneli oan bebegin hele 3 ay riskliyse bisey yapma sadece bebgine odaklan ,allahin izniyle insallah alirsin kucagina bebegini
neeeeeeeeeee :1shok: kız sen enson 63 deilmiydin ne yiyon öyle amn dikkat bak gidersen pişman olursun azcık kıs boğazını bahar ayıya insan yiyo demiklava:
myocean76 merhaba canım bende sempatiğe katılıyorum yat dinlen sonuçta bebeğin için canın kanın için bir bebeğe sahip olmak kadar güzel ne olabilir canım.kilo illaki verilir sorun değil.sen yeterki sağlıklı beslen hem kendin hem bebeğin için.benim ablam hamileyken kilo çok almadı biliomusun karnı 4.ayında belirdi şişlik olmadı onda ıkı düşükten sonra üstelik rahat bi hamilelik gecırdı.neden biliyomusun ilk önce kendıne baktı araştırdı okudu bilinçli davrandı.çocuk için gerekli besinleri aldı.süt,yoğurt,pekmez,yumurta,bal,zeytin falan zaten şimdi doktorlar nasıl bir yemek yeme şekli olması gerektiğini anlatıo.Rahat ol yani.Sağlıklı bilinçli beslenen bir annenin bebeği çok zeki akıllı sağlıklı oluyor.Ben yiğenim doğunca anladım bunu daha 1 yaşında konuşmaya başladı nerdeyse tüm hayvanları algılıyodu renklerı vs vs.5 yıl sonunda Allahın ablama hediyesı berkay suan 3 bitti bi gör cin gibi.o nedenle sen bunları düşünerek rahatla canım.kilo neki.
evet canım en son 62ydim aldım 3-4 kilocuk
abur cubura başladım ya ondan aldım hemen kilo
ayyy biri bana yardım etsinn
tatlı yemeden duramıyorum
iştahımı ne kapatır ki :çok üzgünüm:
evet canım en son 62ydim aldım 3-4 kilocuk
abur cubura başladım ya ondan aldım hemen kilo
ayyy biri bana yardım etsinn
tatlı yemeden duramıyorum
iştahımı ne kapatır ki :çok üzgünüm:
saol canım çok takmıyom kiloyu tedavi yüzünden aldım önceden 15 kilo vermiştim yine veririm sorun diil ben buranın müdaviniydim eskiden
oy kıyamam ben sanaa
sağlıkla kucağına al yiğenimi de, Allah kilolardan başka dert vermesin kuzum
ben de çok özlüyorum senii
sempatiğimle seni :asigim:
ben de iyiyim canım
65-66 oldum yine boğazıma sahip çıkamamaktan :roflol:
saol aşkım ilk denemnde allah sanada nasip edr bu tatlı bulantıları sonra beraber toplaşıp veririz kiloları biz azimli kızlarız
sende braz hakim ol boğazına hamile kalıncaya kadar ver fazlalıklarını nasılsa alıyo insan düşünsene ben 68 kilomun üzerine alsaydım şu 5 kiloyu şimdi 73 tüm doğana kadr 90olurdum
bve sonra nasıl uğraşırdım vemek için demi a.s.
ben yeniyim ama sizlerle sohbet etmeyi sevdim.bende 98 dim 81 oldum.17 kıloyu 7-8 yılda verdım.son 2 yıldada 83 ü sabitledim ama evlenıcem ve hamıle kalmadan önce zayıflamak istiyorum o nedenle gayret ediyorum canım
Kendi hikayemle gaza gelebilir miyim acaba delikafadulden
20 günde kaç kilo verebilirim bakalım
Ayy hırs yaptım
Haydi Hacer haydi Hacer haydiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?