- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #6.041
hımm sızın orda yurumek guzel oluyormus ama öyle duydum sahılde
tam bılmıyorum ama atakum sanırım
herkese gunaydinn.
musoncum cok gecmis olsun.bazen insanin basina gelmez dedigin seyler gelebiliyor.ergenlik cagindaki genclerin ne yapacagi belli olmuyor,cok dikkat etmek lazim.
arkadaslar ben simdi yuruyuse cikiyorum.elmami yedim;gelincede kahfaltimi yaparim.
moonserosecum masalah iyi gidiyosun sanirim bu hafta 58 olcaksin.
hadi ben ciktim.gorusuruz
selam kızlar uzun bi ardan sonra dönebildm çok kötü bi hafta geçirdim kardeşim le ilgili çok tatsız sorunlar yaşadık of bir daha böyle salaklıklar yapmaz inş 3 gündür uyku yemek hepsini unuttum bakmam gereken bi kızımda var kafamı hala toparlamış değilim kardeşim 4 gün önce intihar etmeye kalktı hatta yaptı kollarını jiletle kesmiş allahtan derin kesmemiş bide annemlerden çok uzakta oturuyorm ben aklım sürekli onlarda şimdi of o kadar zormuş ki anlatamam size ben bu hafta yarışmada yokum sadece sizlerle derdimi paylaşmak istedim hiç böyle bi aile deyiliz hayatta aklıma gelmezdi bizim aileden birinin böyle yapacağı başkası yazsa ailesinde sorun var diyip geçerdim ama iş öyle deyilmiş aman lise çağlarında kardeşleriniz varsa çok dikkat edin çaktırmadan takip edin onlarla arkadaş olun dertlerini paylaşın biz bunu yapamadık sonuç bu oldu maalesef neyse sizleride sıktım hepinizi öpüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?