• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bambaskaben canim insallah hadi gorum seni
bende bu aldigim kiloyu vercem insallah fazlasini bilmiyorum cunku regl olurum bu hafta

mooncum canim ne bileyim ,neden boyle oluyoruz, soyle guzelce kilo veremiyoruz bi al bi ver ,gerci sen guzel gidiyosunda ,bu hafta aldigim kiloyu veririmde fazlasini bilemiyorum malesef iyiki 1 saat spor yapiyorum onu yapmasm heralde bkac kilo almis gozukurum

ben pes etmem edemem mooncuum bu 2 hafta ıddaalıyım pes etmem hergun 1 saat yurucem spor yapabılırsem yanında yaparım yedıklrıme zaten dıkkat etmeye calısıyorum bu yaz mezun olacam buradan :smiley-cool:

hadi bakalım inşallah kuzum 50 ye bişey kalmadı 2 hafta bilemedin 3 hafta sonra 50 sin kaydirigubbakcemile5

sempatikciğim yaptığımız sporumu değiştirsek farklı alternatifler mi arasak diye düşünüyorum, ben biraz daha bilgi toplayayım bu konuda

mooncum canim bilmiyorum ben yaptigim soru degistiremem yani bisiklet surme kosma yurume ip atlama, veya stepper hic birini yapamiyorum yani muist degilim onlar yapmak icin ,ancak kendi basima spor yapabiliyorum, tabi yapmak isteyen arkadaslar bunu yapabilirken
ben derim aksam bisey yemeyelim yada ac kalmicak kadr bikac atistirma, meyva gibi biseyler olabilir yani
ben aksam yemezsem verebiliyorum ,az dahi yesem hemen bbeli oluyo

kizlar ben mecburen aksam yemegi yiyorum benim heruf yalniz yemek yiyemezki ama ben 6 olmadan yemegi yiyorum ondan sonrada cay icersem cay yada meyve yiyorum baskaada birsey yemiyorum ama kilolarda gitmiiiiiisenağlama

bu hafta herkes kilo verememekten dertli.ben verdim ama henuz yolun basindayim ondan,yoksa bikac kilo verdikten sonra zorlasiyor kilo vermem.
sympatigim uzulme,bak diyosun cacik yedim falan diye o sislik yapmistir,bide adetin yakinmis ondandir bu bir kilo.haftaya fazlasiyla vericeksin gör bak.
ben bisiklete yalniz biniyorum yanimda bana eslik edecek bi arkadasim yok malesef,ama benim cevremde fazla turk yok bide kayinvalidemler bizden uzakta oturuyolar.onun için sansliyim.yoksa onlarin kaldigi yerde otursaydim kesin bende yapamazdim herkes laf eder diye.

insan kendini iyi hissetmeyince sanırım diyette zayıflamada güme gidiyor.bana babam hep derdiki yıyorum kılo alıyorum diye düşünme kasma kendini hepsinden ye ölçülü ye azar azar ye.psıkolojık olarak sen kendın yapıosun bırazda dedi.harbidende haklı çıktı.ben 98 den 83 e takmayarak düştüm hatta yazın 80 idim ama kış ayı aldım.aslında gerçekten ruh halimizle çok alakalı.zayıflayamıyorum diye düşünmemeliyiz.zayıflıyorum vede başaracağım bugün daha hafifim demeliyiz.biliyorum bu zor bi ifade bizim gibi kilo ile uğraşan kesim için ama aslında denemeye değer.
HADİ HEPİMİZ BUNU DÜŞÜNELİM,MOTİVE OLMAK VE İNANMAK,BUNA BAŞLAMAK,BİTİRMENİN YARISIDIR HATTA TAMAMI.HEPİMİZİN ZAYIFLAYACAĞINA İNANIYORUM. kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben şimdi girebildim hiç kilo verememişim ne yapıycam ben yaa artık baş ağrısından duramıyorum açlıktan nasıl yapıcam bana bi akıl verin

Kızlar diyet yapıyorum diyet yapıcam diyip kafayı takarsanız zayıflayamzsınız Hareket etmek lazım illa öyle deli gibi spor yapmakda gerekmez gidiceğiniz yerlere yürüyerek gidi yediklerinizi azaltın kendinize işkence etmeyin zayıflama hapları vs.hepsi faso fiso Benim de biraz fazlam var sabahlarınesfit denen şeyi yiyorum öğlenleri ton balıklı salata 5 i 1 yerde çayı aldım onu deniyorum biraz zaman geçiyor yeşil çay içiyorum sizde deneyin hareket edin mutlaka kilo verirsiniz moralinizi yüksek tutun

Back