gunaydin kizlar nasilsiniz ,rakibem hadi guzel gidiyosun masallah listende hic bi kacamak yok insallah bu haftada verirsin kilo
bambaskaben ve haticecim sizlerde iyi gidiyosunuz hadi gorrum sizi kizlar
tabi beni sorrasaniz iyi gitmiyorum neden derseniz
dunku yedigim krepden sonra felaket sistim ,sonra kayinpederi turkiyeye gonderdik ,o gitmeden dedim firinda makarna yapim ,tabi almanlarin ozel sosu var cok guzel degisik bi tarif onu yaptim baya vardi ,kayinpoeder yemdi esimde sonra yerim dedi, kayinvalidede karnini kara lahana dolmasiyla doyurdu ,ve bana kaldi :jeyyar: sonra bi tabaga doldurdum oh bi guzel yedim ,e noldu o sisligin ustune birazdaa eklendi ,neyse dedim ,spor yaparim ona guvendim
sonra bi zil calmasinmi haydaaaaaaa misafir geldi ,hadi git sen spor yap ,yapamadim ,sonra esim odaya yatmaya gitti kaldimi kalanlarla spor, hala yapamadim diye aklimdan cikmadi
sabah bi tartildim ne dersiniz ,dunku yenilen seyler bana 1 kiloya maal olmasinmi 56 olmusumya hemen:çok üzgünüm:
ya hemen bi kilo alirmi insan ne sinir oldum
e simi ben bu aldigimii vercem ,gerci bu kalici degil bugun dikkat etsm aksam yemsem verurim
hadi kizlar bana bisi diyin degilse ben sapitcam vallasenağlama
heralde dun elbiselerin resimlerini koydum millet inceciksin dedi ne guzel yakismis soyle boyle dedi simardim kendimi bisey zannettim of simdi sisko oldum ,