• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hımm sızın orda yurumek guzel oluyormus ama öyle duydum sahılde

evet canım bizim sahili yürüyüş,fayton yolu yaptılar güzel oldu çok zevkli oluyor orda yürüyüş yapmak, gelince seninlede yürürüz inşallah.senin burda akrabalar vardı sanırım neresindeler samsunun?

herkese gunaydinn.
musoncum cok gecmis olsun.bazen insanin basina gelmez dedigin seyler gelebiliyor.ergenlik cagindaki genclerin ne yapacagi belli olmuyor,cok dikkat etmek lazim.
arkadaslar ben simdi yuruyuse cikiyorum.elmami yedim;gelincede kahfaltimi yaparim.
moonserosecum masalah iyi gidiyosun sanirim bu hafta 58 olcaksin.
hadi ben ciktim.gorusuruz

herkese gunaydinn.
musoncum cok gecmis olsun.bazen insanin basina gelmez dedigin seyler gelebiliyor.ergenlik cagindaki genclerin ne yapacagi belli olmuyor,cok dikkat etmek lazim.
arkadaslar ben simdi yuruyuse cikiyorum.elmami yedim;gelincede kahfaltimi yaparim.
moonserosecum masalah iyi gidiyosun sanirim bu hafta 58 olcaksin.
hadi ben ciktim.gorusuruz

günaydın canım , iyiki hatırlattın zaten 58 kiloyum çizelgemi değiştirmeyi unutmuşum :))

selam kızlar uzun bi ardan sonra dönebildm çok kötü bi hafta geçirdim kardeşim le ilgili çok tatsız sorunlar yaşadık of bir daha böyle salaklıklar yapmaz inş 3 gündür uyku yemek hepsini unuttum bakmam gereken bi kızımda var kafamı hala toparlamış değilim kardeşim 4 gün önce intihar etmeye kalktı hatta yaptı kollarını jiletle kesmiş allahtan derin kesmemiş bide annemlerden çok uzakta oturuyorm ben aklım sürekli onlarda şimdi of o kadar zormuş ki anlatamam size ben bu hafta yarışmada yokum sadece sizlerle derdimi paylaşmak istedim hiç böyle bi aile deyiliz hayatta aklıma gelmezdi bizim aileden birinin böyle yapacağı başkası yazsa ailesinde sorun var diyip geçerdim ama iş öyle deyilmiş aman lise çağlarında kardeşleriniz varsa çok dikkat edin çaktırmadan takip edin onlarla arkadaş olun dertlerini paylaşın biz bunu yapamadık sonuç bu oldu maalesef neyse sizleride sıktım hepinizi öpüyorm

canim benim ya cok uzuldum cok cok gecmis olsun ,
evet lise cagi delilik cagidir o caglardaki cocuklara cok dikkat etmek gerekiyo hatta cocuk degil genc diyelim ,laf soz anlamiyolar en ufak biseyde deliriyolar ,ama iste aileler elinden geleni yapmaya calissinda
canim peki sorun neydi bukadr intihara kalkicak kadar ,cok zordur canim
sende kendine dikkat et neyseki bisey olmamis, bak seninde bakman gereken kizin varmis
tamam ben seni listeden cikaririm
gorusuruz canim yine gel arada ugra buraya

gunaydin kizlar nasilsiniz ,rakibem hadi guzel gidiyosun masallah listende hic bi kacamak yok insallah bu haftada verirsin kilo
bambaskaben ve haticecim sizlerde iyi gidiyosunuz hadi gorrum sizi kizlar

tabi beni sorrasaniz iyi gitmiyorum neden derseniz
dunku yedigim krepden sonra felaket sistim ,sonra kayinpederi turkiyeye gonderdik ,o gitmeden dedim firinda makarna yapim ,tabi almanlarin ozel sosu var cok guzel degisik bi tarif onu yaptim baya vardi ,kayinpoeder yemdi esimde sonra yerim dedi, kayinvalidede karnini kara lahana dolmasiyla doyurdu ,ve bana kaldi :jeyyar: sonra bi tabaga doldurdum oh bi guzel yedim ,e noldu o sisligin ustune birazdaa eklendi ,neyse dedim ,spor yaparim ona guvendim
sonra bi zil calmasinmi haydaaaaaaa misafir geldi ,hadi git sen spor yap ,yapamadim ,sonra esim odaya yatmaya gitti kaldimi kalanlarla spor, hala yapamadim diye aklimdan cikmadi

sabah bi tartildim ne dersiniz ,dunku yenilen seyler bana 1 kiloya maal olmasinmi 56 olmusumya hemen:çok üzgünüm:
ya hemen bi kilo alirmi insan ne sinir oldum

e simi ben bu aldigimii vercem ,gerci bu kalici degil bugun dikkat etsm aksam yemsem verurim
hadi kizlar bana bisi diyin degilse ben sapitcam vallasenağlama

heralde dun elbiselerin resimlerini koydum millet inceciksin dedi ne guzel yakismis soyle boyle dedi simardim kendimi bisey zannettim of simdi sisko oldum ,

günaydın kızlar 3 gündür giremiyorum bendemi bi sorun var nettemi sitedemi anlamadım yarın hepsini yazarım yediklerimi yada akşama doğru

evet kızlar bu sabah yağsız sütle beraber nestle nesfit yedim ve 10 tane çilek yedım arada 4 tane kepeklı bısküvi öğle yemeğinde 4 yk.lahana yemeği ve 1 dılım ekmek....
bugün pizza ve kek yapacaklar ama yemıcem sengözlerimebaksanab

günaydın hatunlar nasılsınz?ben iyiyim çok şükür.kaç gündür sizleri çok özledim alışkanlık yaptınız bende cidden :))
dün hava güzeldi samsunda ve ben bu güzelliği değerlendirmeye çalıştım.arkadaşlarımla buluşup önce sahilde gezdik sonra alışveriş yaptık daha sonrada samsun manzaralı toptepeye çıkıp yemek yedik.yedik derken ben sadece yağsız ızgara yedim.eve geldiğimde yatıya misafir vardı gece 1 e kadarda onlarla sohbet ettik.benim odada yattıkları için tartılamadım yarın tartılıp kilomu bildiririm sempatikciğim olur mu? takma kafana sende 1 kg yahu şişlik dediğin gibi bugün çok spor yapar eritirsin :))

herkese gunaydin,
bugun itibariyle 66.5 kiloyum yani 600 gr daha gitti.
simdi elmemi yedim disari cikiyorum.bir saat bisikletle dolasacagim.

moonserosecum iyi yapmissin ne guzel arasira arkadaslarla bulusup dolasmak iyi geliyo insana.
sympatiquecim o aldigin kilo yag degildir.bugun dikkat edersin gider merak etme.

tebrik ederim canım hemende çizelgeyi değiştirmişiz :)) bisiklet süper bir avantaj senin için çok güzel bir spor mümkün olduğunca değerlendirmeni tavsiye ederim.keşke benimde öyle bir şansım olsa

bakin arkadaslar yuruyuse gittigim,bisikletle gittigim yerler.cok guzel,her taraf yesillik su kenari.insanin gözü gönlü aciliyo.

Eklentiler

• $Photo0113.jpg
    $Photo0113.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 17
  • $Photo0114.jpg
    $Photo0114.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 15
  • $Photo0115.jpg
    $Photo0115.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Bende zayıflamak isteyenlerdenim.kimse var mı.formdaki arkadaşlarıma ulaşamıyorum kaç gündür benimde cnım sıkıldıııı

SANIRIM ŞUAN FRANSADASIN.NE GÜZEL YERLER GERÇEKTEN.BEN BİSİKLET SÜRMEYE BAYILIRIM.HELEKİ ÖYLE GÜZEL ORMANLIK YERLERDE HARİKA TEMİZ HAVA CİĞERLERİNE DOLAR SANKİ UÇUYORMUŞSUN GİBİ ÖZGÜR BİR DUYGU ALIR İNSANI NE GÜZEL.:roflol:

SENELERDİR UĞRAŞIYORUM VALLA.1.75 BOYUNDAYIM VE KİLOM 83.BEN İSE 75-73 OLMAYA ÇABALIYORUM.2001 YILINDA 98 İDİM UĞRAŞA UĞRAŞA 83 DÜŞTÜM AMA 8 SENEDE GEL GİT KİLOLARLA.VALLA YAPMADIĞIM DİYET ALMADIĞIM ÜRÜN KALMADI GİBİ BİŞEY.HERBALİFE KULLANDIM BIR ARA O BIRAZ İNCELTTİ.SORA AKAPUNKTURA GITTIM O İSE BACAKLARIMI MAHVETTI.EXPERSDİYET KULLANDIM.LAHANA SUYU İÇTİM.SİRKELİ SU İÇTİM.YAZIN 80 İDİM 3 KILO ALDIM.
ŞUAN BU FORMDA ARAŞTIRARAK HATTA ÜYE OLMAMA VESİLE OLAN FX15 İ DENİYORUM.AMA HER SABAH YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPIYORUM VE PARKTAKİ ALETLERİ KULLANIYORUM.AKŞAMDA YÜRÜYORUM.VE ARTIK YEDIKLERIMIDE AZALTTIM.ARA ARA ACIKIYORUM.BU HAFTA SONU DİYETİSYENE GIDICEM VE KILO BOY DURUMUMU NETLEŞTIRECEM. :bbo::bbo:

Back