- Konu Sahibi lightcola fun
- #6.001
bu sabah meyveli nestle nesfit yağsız süt yedım okulda çikolata yedım ve 1 paket tuzlu cubuk şimdi ne yapacam bılmıyorum aksama yerım yemek spor falan kapatırım ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlarrrrrrrr nasilsiniz bakim ,rakibem sen nasilsin ,sende bu hafta yogunlukla gecirdin hayirdir islerden dolayimi
bugun burasi tatil ,bende sabah krep yaptim fazla kacirdm ,ama aksam orla telafi ederim onu
merhaba canım iyiyim çok şükür , evet işlerim çok yoğun aysonları hem ödeme hemde hesap işlermleri yorular insanı.burda da resmi tatil ama ben çalışıyorum senağlama
güya işçi bayramı ama işçiler işde memurlar tatilde yine kafamçokkarıştı benim diyet iyi onda bir sorun yokda spor yapamadım dün o kadar yorulmuşumki konuşmaya bile halim yokdu. sen eritirsin onu akşama kadar fazla kaçırdığım dediğin krep en en fazla 3 tanedir :))
bambaşkacığım nesfit beni acayip şişiriyor onu sabah yiyince akşama kadar birşey yiyesim olmuyor sende de aynı mı?