• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu sabah meyveli nestle nesfit yağsız süt yedım okulda çikolata yedım ve 1 paket tuzlu cubuk şimdi ne yapacam bılmıyorum aksama yerım yemek spor falan kapatırım ...

slm kizlar nasilsiniz ,prensescim evet ya yine sessiz topik

rakibem sen nasilsin neoldu yogunluk sanadami gecti , bende dun aksam sporr yapmadm acayp moralim bozuktu yattim oylesine ,allahtanki fazla yemiyorum degilse alms bile olurum ,cunku bunye spora aliyo belirli zamndan sonra

roselady ve mamiyy arkadaslar hosgeldiniz aramiza sizler nasilsiniz demek diyete basladiniz hadi hayirli olsun insallah aramizda devamli olursaniz verirsiniz kilolarinini
elma sirkesini soran arkadas bende elma sirkesi kullaniyorum normal marketten aldim ,hem turk hemde fransiz ,ben cok faydasini gormuyorum ama gorenler varmis, bence biraz kalitelisini al derim

hepicinizi optum benimde isler var onlari yapim barii

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
bugun yediklerim,sabah kahfaltiya arkadasimdaydim o yuzden biraz fazla kacirdim.yarim simit ceyrek baget ekmek zeytin peynir yumurta hepsinden az az yedim.ogleden sonrada kahfe ve bir dilim pasta.
aksama bakalim ne yiycem bilmiyorum.
bu arada sogan suyumuda içiyorum,bugun 10. gunum.
yuruyuse gidemedim.dun yagmurluydu hava bugunde arkadasa gidince kaldi.belki aksama steperede adim atarim.

Sabah kahvaltıda 3 adet peynirli poğaça.

Bol su..

Öğle lahmacun.. su

Ara öğün..

Yulaflı bisküvi şeker.

AkşaM kısır

bugün bayağı kaçırdım he:CüvCüv:

ben sabah meyvelı nesfıt yağsız süt öğle tuzlu cubuk ve çikolata saat 4 te patates salatası ve biraz kepek ekmeği...
popomu 100 vurdum bır de 100 sağ 100 sol vurdum sonra 300den fazla ip atladım .. 100 mekik 100 sağ 100 sol bacak kaldırdım ....:teytey:

27 nisan-4 mayis arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique.............................55

moonserose0………………….....58

princess of rain…………….…..…67

whitehall...................................71.8

hatunarik..................................59

Hatice27...................................67.1

bambaskaben...........................53.6

bilgen35....................................84.8

muson.......................................59.6

ajdapekkankoliqimey...................76

Not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim:oklava:

günaydınn,dünün yorgunluğunu hala atamadığım için dayak yemiş gibi hissetsemde kendimi yinede iyiyim sizler nasılsınız? yeni gelen arkadaşlarıö hoşgelmişler sefa getirmişler inşallah çıtır bir şekilde giderler.
dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen: 1 tas şehriye çorbası
1 adet panlıcan dolma
akşam: 3 kaşık kuymak
4 kaşık ıspanak
ara: 4-5 adet tuzlu fıstık
spor yapamadım malesef ama 3 lt yakın su tükettim.her öğünden sonrada yeşil çay içtim

herkese kolaylık dilerim

gunaydin kizlarrrrrrrr nasilsiniz bakim ,rakibem sen nasilsin ,sende bu hafta yogunlukla gecirdin hayirdir islerden dolayimi
bugun burasi tatil ,bende sabah krep yaptim fazla kacirdm ,ama aksam orla telafi ederim onu

gunaydin kizlarrrrrrrr nasilsiniz bakim ,rakibem sen nasilsin ,sende bu hafta yogunlukla gecirdin hayirdir islerden dolayimi
bugun burasi tatil ,bende sabah krep yaptim fazla kacirdm ,ama aksam orla telafi ederim onu

merhaba canım iyiyim çok şükür , evet işlerim çok yoğun aysonları hem ödeme hemde hesap işlermleri yorular insanı.burda da resmi tatil ama ben çalışıyorum senağlama
güya işçi bayramı ama işçiler işde memurlar tatilde yine kafamçokkarıştı benim diyet iyi onda bir sorun yokda spor yapamadım dün o kadar yorulmuşumki konuşmaya bile halim yokdu. sen eritirsin onu akşama kadar fazla kaçırdığım dediğin krep en en fazla 3 tanedir :))

bambaşkacığım nesfit beni acayip şişiriyor onu sabah yiyince akşama kadar birşey yiyesim olmuyor sende de aynı mı?

1adc51.jpg

hepimizin cumasi mubarek olsun kizlar nasilsiniz hepiniz insallah iyisinizdir ben bu saate kadar hic birsey yemedim daha yeni kan vermeden geldim eve gelince 1 tas corba ictim 1 dilim kilis tavasi yedim 1 kasede yogurt ay cok acikmistim ya burada saat 1:00 anam cok kacirmamisim deilmi kizlar

herkese merhaba,
cumaniz mubarek olsun.
sabah yarim simit iki dilim peynir,bir fincanda yesil cay içtim.
oglende kermes vardi oraya gittim,10 tane yaprak sarma,bir tanede ispanakli gözleme yedim.
bu aralar kahfalti kermes derken bu hafta cok kacirdim.aksama telafi etmeye celiscam bakalim.
esim cumadan gelsin bisikletle gezmek istiyorum.

merhaba canım iyiyim çok şükür , evet işlerim çok yoğun aysonları hem ödeme hemde hesap işlermleri yorular insanı.burda da resmi tatil ama ben çalışıyorum senağlama
güya işçi bayramı ama işçiler işde memurlar tatilde yine kafamçokkarıştı benim diyet iyi onda bir sorun yokda spor yapamadım dün o kadar yorulmuşumki konuşmaya bile halim yokdu. sen eritirsin onu akşama kadar fazla kaçırdığım dediğin krep en en fazla 3 tanedir :))

bambaşkacığım nesfit beni acayip şişiriyor onu sabah yiyince akşama kadar birşey yiyesim olmuyor sende de aynı mı?

evet valla 3 taneydide acayip rahatsizim ya devamli oflamak istiyorum hani cok yersinde rahatsiz olursunya oyle, sabah yedim su saat oldu hala oyleyim siskinlikmi ne anlamadim
sporumu yaparim insallah aksam
yorgun olundugu zamnlarda spor yapilmiyoki canim ,ben oyle yapiyorum ,bosver sagligimizdanda onemli degil demi ,ilk once saglik

Back