• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

SANIRIM ŞUAN FRANSADASIN.NE GÜZEL YERLER GERÇEKTEN.BEN BİSİKLET SÜRMEYE BAYILIRIM.HELEKİ ÖYLE GÜZEL ORMANLIK YERLERDE HARİKA TEMİZ HAVA CİĞERLERİNE DOLAR SANKİ UÇUYORMUŞSUN GİBİ ÖZGÜR BİR DUYGU ALIR İNSANI NE GÜZEL.:roflol:

evet canim fransadayim.bende bisiklet binmeyi cok seviyorum,arti bide boyle yerler olunca daha zevkli oluyo.

buarada aramiza hosgeldin.sen ne kadar vermek istiyosun?

beeen geldım dıyt bıraz kötu 2 gundur ama bugun yuruyuse baslıyorum tekrar ayrıca 53 kıloyum arkadaslar sıtede sorun var o yuzden arkadaslar gelemedı heralde

herkese merhabalar dünden beri uğrasıyorum giremedim sitede problem var
neyse umarım hepiniz iyisinizdir ben bu haftada kilo veremediğim gibi 800 gram almışım yeni kilom 72,6 görüşmek üzere...

herkese merhabalar dünden beri uğrasıyorum giremedim sitede problem var
neyse umarım hepiniz iyisinizdir ben bu haftada kilo veremediğim gibi 800 gram almışım yeni kilom 72,6 görüşmek üzere...

Ben mi valla 10 kilo vermek istiyorum ama gözüm korkuyor.aslında çok yiyen bir tip değilim sabah akşam düzenli yerim ama aldık bi kere kiloyu.o kadar sevdiğim çikolatayı bile kestim.bu zayıflama kapsülü işe yarıo acıksanda önüne gelince canın çekmiyor.4,günüm bugün ama ben yinede spora dıyetısyene gıdıcem.

Sanırım onlıne olan arkadaŞlarımda ara ara kopukluk yaŞıyor ondan bır cvp ayazn bır daha yazana kadar baĞlantı kopuyor.

gunaydin kizlar bugun kac kez girmeye calistim giremedim simdi duzelmis galiba ,
aslinda bugun dil kursum vardi gitmedim cunku cok moralim bozuldu ,bugun tartida 1 kilo almis gozuktum inanin cok kotu oldum, nerdeyse bu hafta en az bir saat spor yaptim aksamlari fazla yememeye calistim ,az bi kacamaktan bukadar farkedermi ,hatta dun aksam aciktim ,turlu ve cacik yapmistim ,caciktan bi tas dolusu yedim ilk once o doldursun karnimi diye, sonra bir kepceden az yemek yedim ,alin iste sabah boyle oldum ,
nefret ettim kendimden bi al bi ver ,galuba bn bu isi beceremiyomuyum ne insan ne kadr takarsa okadar kotu oluyo offff

günaydın hatunlar nasılsınz?ben iyiyim çok şükür.kaç gündür sizleri çok özledim alışkanlık yaptınız bende cidden :))
dün hava güzeldi samsunda ve ben bu güzelliği değerlendirmeye çalıştım.arkadaşlarımla buluşup önce sahilde gezdik sonra alışveriş yaptık daha sonrada samsun manzaralı toptepeye çıkıp yemek yedik.yedik derken ben sadece yağsız ızgara yedim.eve geldiğimde yatıya misafir vardı gece 1 e kadarda onlarla sohbet ettik.benim odada yattıkları için tartılamadım yarın tartılıp kilomu bildiririm sempatikciğim olur mu? takma kafana sende 1 kg yahu şişlik dediğin gibi bugün çok spor yapar eritirsin :))

canim senin kilo 58 di en az 500 gr vermisindir heralde ,listeyi bugun yinede duzenlerim sende yarin soylersin artik birinciyi falan da ozaman yaparim
evet ben bugun 1 kilo almis durumdayim heralde bu hafta regl olcam acayip sis hissediyorum kendimi, sporda yapaiyorum ama erimiyo ,sirkeli suyumuda iciyorum ne bileyim ya of artik yani , kilo yeni yukseldi ,bu hafta dikkat etmezsem kilo kalici olur, az bi dikkat edince hemen inerim ,bu hafta kesin cok guzel dikkat etmem gereklide, bide regl olcam insallah bisey olmaz

herkese gunaydin,
bugun itibariyle 66.5 kiloyum yani 600 gr daha gitti.
simdi elmemi yedim disari cikiyorum.bir saat bisikletle dolasacagim.

moonserosecum iyi yapmissin ne guzel arasira arkadaslarla bulusup dolasmak iyi geliyo insana.
sympatiquecim o aldigin kilo yag degildir.bugun dikkat edersin gider merak etme.
tebrik ederim canim bak ne guzel artik sende kilo veriyosun
benimkide kalici degil dikkat etsem dedigin gibi hemen veririm zaten buu hafta jkesin dikkat etmem gerekli
bakin arkadaslar yuruyuse gittigim,bisikletle gittigim yerler.cok guzel,her taraf yesillik su kenari.insanin gözü gönlü aciliyo.

ah canim ya bizim burdada oyle bi yere var ama bize biraz uzak hem yaninda biri olmasi gerek ,gerci yakin olsa bile gidemem biliyosun gelinim bide, cevremizde cok turk var sinir oluyorum ,hemen baslarlar sunun gelini diye, okadr cahil insanimiz varki, ne yanliz yuruyuse nede bisiklete cikabilirim
ama almanyaya annemlere gittigim zaman alirim bisikleti her yeri gezerim ,hatt annemle ikimiz bineriz bisiklete ,bende cok seviyorum kac saat sursem bikmam heralde

gunaydin kizlar bugun kac kez girmeye calistim giremedim simdi duzelmis galiba ,
aslinda bugun dil kursum vardi gitmedim cunku cok moralim bozuldu ,bugun tartida 1 kilo almis gozuktum inanin cok kotu oldum, nerdeyse bu hafta en az bir saat spor yaptim aksamlari fazla yememeye calistim ,az bi kacamaktan bukadar farkedermi ,hatta dun aksam aciktim ,turlu ve cacik yapmistim ,caciktan bi tas dolusu yedim ilk once o doldursun karnimi diye, sonra bir kepceden az yemek yedim ,alin iste sabah boyle oldum ,
nefret ettim kendimden bi al bi ver ,galuba bn bu isi beceremiyomuyum ne insan ne kadr takarsa okadar kotu oluyo offff

of be offf nihayet girebildim ya kac gundur ne oldu ya siteye giremedim bir turlu sempatik yalniz deilsin yafrum bu hafta bende kilo veremedim aksine almisim oysa yediklerime dikkat ettim ama olmuyor ya bir de adet oldum of sislerde cabasi adetim bitsede baksam kac kilo olcam 68 ciktim yine ya ben neypcam ya allahim az yiyorum ama yok olmuyor gecen seneden beri ugrasiyorum verdigim 5-6 kilo ya aman be vallaha biktim he

whitehall canim senle bu hafta ayni kaderi paylasiyoruz
bak bu hafta ikimizinde vermesi lazim tamma ben senden daha fazla aldim gozukuyorum ,hadi canim bakalim vercekmiyiz ok

prensescim sen bunlari kime anlatiyonki, gerci seni en iyi ben anlarim bende ayni durumdayim bende biktim simdi biraksam diyorum alicam onuda cok iyi biliyorum ,birakmadsam sinir oldum bugun moral 0
sabah dil kursum vardi canim istemedi gitmedim ,saat 3 de araba surcem insallah biraz toparlarim bide yetmez basimd ehliyet derdi var ,bu hafta hadi ozaman vericez tamami aldigimiz kiloyu

bambaska ben canim sede kilo vermisin iyide anacim senide bi dogru durust 52 de goremedik hadi biraz b hep 53 lerde takldin kaldin bak okadar ugrasiyosun sende
gerci bnimde bi farkim yok senden 56 55 arasi takildim kaldim 54 goremedim hic
bende grip oldum ama benimki alerji dun odami temizledim toz kacti burnma simd bi gor burnum kipkirmizi ,devamli hamsurma

merhaba hatunlar,herkess kilo verememekden şikayetçi bugün , ne yapacağız peki nasıl yol almamız gerek bunu düşünmeliyiz .
sempatikciğim tamam işde adet olacakmışsın onun şişliğide var sende haftaya daha zayıf olacaksın sakın pes etmeyin kızlar sakın...!

27 nisan-4 mayis arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................55.................56................1 kilo almis

moonserose0………………….....58.................belli degil

princess of rain…………….…..…67.................68................1 kilo almis

whitehall...................................71.8..............72.6..............800 gr almis

hatunarik..................................59..................belli dgeil

Hatice27..................................67.1...............66.5..............600 gr vermis

bambaskaben...........................53.6...............53................600 gr vermis

bilgen35...................................84.8...............belli degil

muson......................................59.6..............belli degil

ajdapekkankoliqimey...................76................belli degil

bu hafta cok kotu dususteyiz ,bu ne ya cok kisimuiz kilo almis gorunuyoruz, hadi kizlar bu hafta kendimizi toparlicaz gorum sizi ,ben basta kendi adima soyleyim kesin vercem hatta soz diyorum

ben pes etmem edemem mooncuum bu 2 hafta ıddaalıyım pes etmem hergun 1 saat yurucem spor yapabılırsem yanında yaparım yedıklrıme zaten dıkkat etmeye calısıyorum bu yaz mezun olacam buradan :smiley-cool:

Back