• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

moonserose0 Hatice27 hoşbulduk,teşekkürler
sabah sarmısaklı ve cevizli su içtim bir bardak. öğle yoğurdun içine galeta doğrayıp bir kase yedim. akşama bakıcam :)
bugün ilk günüm bira zor geçiyor :) sizler neler yapıyorsunuz

evettttttt been geldim lülülülülülü
sabah : nestle nesfit ve yağsız süt
okulda yağsız 200 ml süt
16.30 da 3 yk zeytinyağlı taze fasülye ve 1 dilim form ekmekler vrya kızarmış onlardan yedm şimdi de 1 elma ve çok az yağsız süt (süt biraz fazla oldu ama meyveyle süt tüketmem gerekiyor yağa dönüşmemesi için... bugün 2 saat 19 mayıs çalışmam olduğu için spor yapmadım bacaklarım çok ağrıyo zaten ama popomu duvara vuracam :roflol: :teytey:

sabah sarmısaklı ve cevizli su içtim bir bardak. öğle yoğurdun içine galeta doğrayıp bir kase yedim. akşama bakıcam :)

hosgeldin canim aramiza, listeye katilmak istiyomuydun bilmiyorum okumadim eklemedimde oyuzden sordum
sarmisakli cevizli sumu, ilk duydum ,sarmisagi gerci duymustumda ,ise yariyomu peki, gerci yeni baslamisin
yeni basladiysan zor gecer soyle bir haftayi bi atlat duzelir insallah verirsin fazlaliklarini

evettttttt been geldim lülülülülülü
sabah : nestle nesfit ve yağsız süt
okulda yağsız 200 ml süt
16.30 da 3 yk zeytinyağlı taze fasülye ve 1 dilim form ekmekler vrya kızarmış onlardan yedm şimdi de 1 elma ve çok az yağsız süt (süt biraz fazla oldu ama meyveyle süt tüketmem gerekiyor yağa dönüşmemesi için... bugün 2 saat 19 mayıs çalışmam olduğu için spor yapmadım bacaklarım çok ağrıyo zaten ama popomu duvara vuracam :roflol: :teytey:

kiz soyledigimden beri ilkmi yapcaksin yani poponu ilkmi vurcaksin duvarakaydirigubbakcemile3
hadi kolay gelsin ,dikkat et haaa

rakibem avrupada cok kisi var
burda fransadan cok kisi var ama her biri bi yerde oyle yakin degiliz anlicagin ,
ben burdan iki arkadasla bulustum biz paris cevresinde oldugumuz icin yine aramizda bir saat kadar mesafe var biriyle gorusuyorum zaten
bulusma guzel oluyo ,
peki buluscak kac kisi varki samsunlu

aferin canım sana ablan çok üzgün bari rakibesi spor yapsın istio:çok üzgünüm:

rakibem üzme sende ablanı tamam mıŞeniz

Kızlar selam ben geldım ya,
kendımı yımekten alamıyorum 54,5 kiloyum ama evvel hafta daha 52 dım, normalım de 52
ama yanı 2 haftadır delı kılo aldım 2,5 kilo aslında ama yerlestı böle popoma göbeegeme yuzume falan şiştım ıyıcene, sımdı yarına bı lıste yaptım
hemen yazayım
5 mınık sıse su
3 ay 2 nescafe
2 ınce dılımden kahvaltı ya da tost
1 tabak sulu yemek
aksam yogurt sut
1 kasık makarna pılav
meyve
corba
kuruyemıs
bunlar yenebılırolanlar, ıstedıklerımı yıycem lısteme göre,
suyu da ıcebıldıgımce ıcıcem nefret edıyorum sudan ama ıcmelıyım
ayrıca su ıctıkce acıkıyorum ama bılemıyorum
bugun hele 1 tepsı makarna 1 buyuk salata kasesı patates salatası yedım
ayrıca ev yemeklerının de hepsınden bırer tabak yedım
1 sıse kola yarım kılo kuruyemıs yedım.
patlamak uzereyım su an yıne yorgutlu patetes salatası yıyorum
neyse ben de rejım e geldım sızle:)
sabah başlarız

aa sabah yaptıgım tostla
aksam yedıgım ekmeklerı unutmusum
kızartma da yedım ayrıca, patlamak uzereyım
nescafemı ıcıyorum ıyı gelır belkı
kakaolu sut de ıcmıstım

günaydın hatunlar,meyracığım kendini bukadar aç bırakma, ana öğünlerini atlama ara öğünlerinde yoğurt tüketmeye çalış.spor da yapabiliyorsan ne mutlu sana

hoşgeldin kolunya,yazdıklarını okudukça dehşete kapıldım valla bu kadar şeyi nasıl midene sığdırabiliyorsun ? tabiki kilo alırsın bunlarla :oklava:
opheliaaa tebrik ederim azmin elinden kurtulan yok değil mi? a.s.

bambaşkaben kuzum sen yinede duvara vurma ama ip atla bencede,diyetle beraber ip atlamak veya yüzmeyi öneriyorlar ama ben ikisinide yapamıyorum

sempatikciğim sen nasılsın canım?

dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen:1 tabak sulu patates yemeği
2 kaşık ıspanak
ara: 1 avuç kuru kara üzüm
akşam: 1 tas mercimek çorba
4 kaşık patlıcan musakka
ara: yarım dilim limonlu kek

stepperde 1000 adım yaptım,30 dak aerobik yaptım ve 2,5 lt den fazla su içtim
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın arkadaşlar sabah geç uyandığım için bir simit aldım öğlende 1 simit yicem off morlim bozuldu.bu duvara vurma işi küçültüyormu gerçekten

moonserose0 merak etme canım akşama acısını çıkardım. :) bir kase mercimek çorba bir tabak kıymalı makarna yedim ha arada kaçamak 3 küçük keki de unutmamak lazım . :) amaaaaaaaaaaaa ekmek yemedim kola içmedim çay kahve içmedim ki bu en az 50 kesme çeker kardayım demek :)))) devammmmmm

gunaydin kizlar iki gundur pek giremedim okuldu evdi off zivanadan ciktim -tatlicadiarzu-be sizler nasilsiniz yafrularim diyetler nasil gidiiiikaydirigubbakcemile2
bugun sabah yediklerim

1 kucuk kase musli
1 kucuk kase yogurt
salatalik domates ve 6 adet zeytin yaninda tabiki cay

sonra okula giderim 1 elma 3 tane biskut yerim tememdir aksama corba pirinc pilav bezelye var yaninda salata azcuk yerimcokacimcoook hepisinden optum hepiniziŞeniz

Back