• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

saol bitanem eh iste idare ederdik
gelinimizin kilosu vardi napim soyledik aslinda cabukta kilo veren birisi ,yemese verirde o bogazina dayanamiyo ,hem benim gibi cok takmiyo kafasina
bundan sonra verir heralde annesinin evinde rahatti ev yemek is su bu calisip gelip yiyodu, simdi gorcez ,hem calisip hem eve bakmak yemek yapmak oraya buraya kosturmak ne demekmis, verir daha kilolari
aslinda cok daha dedim ,bidaha gelin olmucaksin resim goruntuler kalinti olcak omur boyu, bakinca guzel dur diye, ama bosver iyi olsunlarda
gerci dugun sonunda baya kkotu olundu takilardan sonra ,oyuzden bide moral bozuktu
evet canim samsung demekki ayni telefonumuz, daha once griydi, bu bordo rengi ,

gelinle akrabalinizmi var sizin gerci mehayim sormus emme ben tekrarlayayim gercekten takilar az gibime geldi takilmamis gibi fazla taki alla alla tabiki keske kilo verseydi biraz bir kere evleniyorsun ben bile kendi dugunumu dusundugumde bazen sunuda soyle yapsam dedigim seyler oluyor oysa dugunum ve ben guzeldik pek mutevazi olamadim emme neyse

gelin kiz kac kilo ve kac yasinda bu arada???ve seninle baglantisi ne sempatigim kayninin karisimi oluyor kendisi simdi??
gelinin kac kilo oldugunu tam bilmiyorum ama kesin 60dan fazladir,benimle ayni yasta 23 yasinda,canim benim arkdasim oluyo hemde komsumuuzun kizi ,kayinvalidemlerin 25 senelik tanidiklari oluyo yani biliyosun burda akraba yok komsuluk tanidik onemli
canim bebek dogmus oluyor ekim veya eylul sonunda bende bir iki ay sonra gelirim belki acele etmem zaten...bu arada nerden gordunki son halimi:1shok:

kiz hani gobek sovu yapiyodunuz:roflol:, ekim annlerinin gobusleri falan diye, yani fizk olarak dedim ,yuzunude biliyorum
diyomusum senden habesiz bilgisayari karistiriyorum diyekaydirigubbakcemile3

gelinle akrabalinizmi var sizin gerci mehayim sormus emme ben tekrarlayayim gercekten takilar az gibime geldi takilmamis gibi fazla taki alla alla tabiki keske kilo verseydi biraz bir kere evleniyorsun ben bile kendi dugunumu dusundugumde bazen sunuda soyle yapsam dedigim seyler oluyor oysa dugunum ve ben guzeldik pek mutevazi olamadim emme neyse

komsumuzun kizi canim yakinligimiz oyle yani
takilara gelince ,sorma iste oyuzden moraller bozuldu, ceyrekler falan takilmiti birsuru ,parayida anlasmislar salon icin verceklermis, o neysede ,ceyrekleri toplayip kutuya konuldugunda pis gorumceleri hemen aldilar kayboldular altinlarla birlikte, gelinin annesinin moral bozuldu, o ceyrekler gelinin hakki pis gorumcelere ne oluyosa, iste ralarinda ne halletceklerse ,bilmiyorum ,ya vercekler yada gitti altinlar hani biz kiz evi olarak karismadik cunku altinda kizlda onlarindi artik ,annesine falan zaten bagirdi etti
aman neyse bitti insallah omur boyunca mutlu olurlarda iste bu durumlarda unutulmuyo insanin icinde kaliyo

gelinin kac kilo oldugunu tam bilmiyorum ama kesin 60dan fazladir,benimle ayni yasta 23 yasinda,canim benim arkdasim oluyo hemde komsumuuzun kizi ,kayinvalidemlerin 25 senelik tanidiklari oluyo yani biliyosun burda akraba yok komsuluk tanidik onemli

kiz hani gobek sovu yapiyodunuz:roflol:, ekim annlerinin gobusleri falan diye, yani fizk olarak dedim ,yuzunude biliyorum
diyomusum senden habesiz bilgisayari karistiriyorum diyekaydirigubbakcemile3

naniknaniknaniknaniknaniknanik o fotograf 3.5 aylik halimdi simdi biraz belirginlesti karnim eeee 4 aylik oldu teyzesi...:ecrin_bebek:

ha oylemi olsun sanki arada ne fark var dermisim ,insallah canim saglikli bi sekilde bebegin dunyaya gelir, biz teyzeleride seviniriz, yariya gelsin sayilir

evet bunu dedim suna baksana karnin dumduz hhic hamile gibimisin ,hemde ne zayifsin ,sen ne kilo vermeye ugrasiyodunki
ben senin gibi olmaya daha cok var

e heralde anacim okadrkilo verdik azcik kuculttukte yine buyuk be
kinadaki resmimi gordunmu onuda eklemistim
kilo vermemize ragmen fazla gitmiyo gogusler siniroluyorum :(

kızlar herkese çok tşkr ederim
hatice 27 ve sempatiğe bol bol dua ediyom ve tüm bekleyenlere darısı kısa zamnda başınıza hemde çifter çifter:emir_bebek::emir_bebek:
sempatik elbisenharika kıskandım bende istiyom banane benneyaptımki
mehay tetlım ne zayıfsın sen bende şimdiden bi göbek ve göğüs var fırlamış adeta:1shok:
tedavi ve kabızlık sorunundandır diyom inşallah öyledir yoksa 2 aylık olduğunda hamileleik giymeye başlıycam :CüvCüv:
ben bu süreçte yaşadıklarımı tüp bebek bölümüne yazıyom arada kısa bilgi veririm
bu topiğin eski demirbaşlarından biri olarak kısmetse şubat ve martta aranızda olurum ama kaç kiloyla başlarım bilmiyom şimdiden iyce şiştim 60 kiloyum
herkese kolay gelsin çok yazdım

sympatigim fistik gibisin masallah.elbisende cok guzel.:nazar:
mehaycim sende hiç hamile gibi gorunmuyosun,benim suanki gobegim seninkinden daha buyuk valla.bide hamile olunca nasil olcak bilmem.
moaceancim canim bizim için dua ettigin için Allah razi olsun.insallah bizde birgun hayirlisiyla o duyguyu yasariz.

kizlar ben bugun doktortaydim (beyin doktorunda)aslinda adi baska biseyde ben simdi hatirlayamadim.hypofizim vardi ya onun için gittik.biraz hypofiz hakkinda biseyler anlatti.hap kullanmaya devam etmemi istedi.3 ay daha dostinex kullancam ama haftada bir kere alcam.dozu dusurdu yani.haziranda da tekrar mr cektircem hypofiz kaybolmusmu diye.tabi bu arada da bebek için tedaviye baslayabilirmisiz,en cok bu sevindirdi beni.insallah bakalim mayisin sonunda jinekologda randevumuz var.ondan sonra hayirlisiyla ilk asilama denememizi yapabilecegiz.

he doktorun tartisinda 66.9 geldi kilom.ustelik elbiselerle ve karnimda toktu.ben normalde sabahlari ac karnina ve elbisesiz tartiliyorum.yani benim tartim biraz fazla cekiyo sanirsam ama olsun.ya boyumda 154 geldi,bir cm kisalmisim mi ne?:1shok:

neyse cok uzattim,gorusmek uzere.a.s.

günaydın hatunlar nasılsınız? geçmiş olsun haticeciğim.ilaça devam gibi diyet ve sporada devam değil mi ?

dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: burda kaldırık denen yeşil bir otun yemeğinden 1 tabak
1 tas yayla çorbası
ara:1 avuç leblebi
akşam:4 kaşık türlü
2 kaşık keşkek yağsız
2 kaşık aşure

yemekden yarım saat sonra 45 dakika aerobik yaptım,stepper da 750 adım attım,2,5 lt su içtim ve gün içerisinde 3 fincan bitki çayı tükettim
herkese kolaylıklar dilerim

gunaydin rakibem nasilsin kiz, masallah sporunu yapmisin suyunu cayini icmisin bende hicbiri yoktu ,
dun spor yapcaktim ,bu aylarda ehliyet sinavina gircem motor dersine calistim aksam oyuzden yapmadim ,bugun baslarim insallah

benimde dunku yediklerim
sabah:2kepek ekmek,az patatesli omlet,bikac salatalik,bir tane biber
oglen :bikac kasik sulu kofte
ara,bi tane buyuk biskui,bir bardak sutlu kahve
aksam:bir kepce mercimek corbasi,1kepceden az fazla dolma manti
bukadardi yani

kızlar herkese çok tşkr ederim
hatice 27 ve sempatiğe bol bol dua ediyom ve tüm bekleyenlere darısı kısa zamnda başınıza hemde çifter çifter:emir_bebek::emir_bebek:
sempatik elbisenharika kıskandım bende istiyom banane benneyaptımki
mehay tetlım ne zayıfsın sen bende şimdiden bi göbek ve göğüs var fırlamış adeta:1shok:
tedavi ve kabızlık sorunundandır diyom inşallah öyledir yoksa 2 aylık olduğunda hamileleik giymeye başlıycam :CüvCüv:
ben bu süreçte yaşadıklarımı tüp bebek bölümüne yazıyom arada kısa bilgi veririm
bu topiğin eski demirbaşlarından biri olarak kısmetse şubat ve martta aranızda olurum ama kaç kiloyla başlarım bilmiyom şimdiden iyce şiştim 60 kiloyum
herkese kolay gelsin çok yazdım

elbise icin tesekkur ederim canim
insallah dedigin gibi darisi benimle haticenin basina senle mehaydan sonra
allahim hayirlisi ne zmnsa ozaman versin

sympatigim fistik gibisin masallah.elbisende cok guzel.:nazar:
mehaycim sende hiç hamile gibi gorunmuyosun,benim suanki gobegim seninkinden daha buyuk valla.bide hamile olunca nasil olcak bilmem.
moaceancim canim bizim için dua ettigin için Allah razi olsun.insallah bizde birgun hayirlisiyla o duyguyu yasariz.

kizlar ben bugun doktortaydim (beyin doktorunda)aslinda adi baska biseyde ben simdi hatirlayamadim.hypofizim vardi ya onun için gittik.biraz hypofiz hakkinda biseyler anlatti.hap kullanmaya devam etmemi istedi.3 ay daha dostinex kullancam ama haftada bir kere alcam.dozu dusurdu yani.haziranda da tekrar mr cektircem hypofiz kaybolmusmu diye.tabi bu arada da bebek için tedaviye baslayabilirmisiz,en cok bu sevindirdi beni.insallah bakalim mayisin sonunda jinekologda randevumuz var.ondan sonra hayirlisiyla ilk asilama denememizi yapabilecegiz.

he doktorun tartisinda 66.9 geldi kilom.ustelik elbiselerle ve karnimda toktu.ben normalde sabahlari ac karnina ve elbisesiz tartiliyorum.yani benim tartim biraz fazla cekiyo sanirsam ama olsun.ya boyumda 154 geldi,bir cm kisalmisim mi ne?:1shok:

neyse cok uzattim,gorusmek uzere.a.s.

haticecim canim tedaviye baslamana izin vermesine sevindim ,bide onu beklemeyin
dostinexsi ben haftada bir kullaniyodum once,sen kac kez kullaniyodunku haftada bie dusurdu ilaci
ben catlatma ignesi falan vuruldugumda bile o ilaci kullaniyodum bencede sen devam et ilaca
hadi insallah sira sende sende kalirsin
benim isler hala ayni yerinde duruyo
tartiya gelince evdeki neyse odur ,benimkide farkli cikiyo bazi yerlerde ama neysem

günaydın arkadaşlar uzun bir aradan sonra geri geldim tam 86 kg olarak artık kendimi çatlayacakmış gibi hissediyorum o kadar şişkoyum yani

gunaydin rakibem nasilsin kiz, masallah sporunu yapmisin suyunu cayini icmisin bende hicbiri yoktu ,
dun spor yapcaktim ,bu aylarda ehliyet sinavina gircem motor dersine calistim aksam oyuzden yapmadim ,bugun baslarim insallah

benimde dunku yediklerim
sabah:2kepek ekmek,az patatesli omlet,bikac salatalik,bir tane biber
oglen :bikac kasik sulu kofte
ara,bi tane buyuk biskui,bir bardak sutlu kahve
aksam:bir kepce mercimek corbasi,1kepceden az fazla dolma manti
bukadardi yani

hadi iyisin yine iyisin fazla yememişsin en azından, bu ay güzel kilo vermem lazım şekerim.samsunlu kk lı bayanlar buluşacağız daha ince olmak istiyorum o zaman :))

Back