• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlar nasilsiniz yafrularim ben de iyim iste bilgen35 hosgeldin canim arkadasimiz sempatigin dedigi gibi donup dolasip buraya geliyoruz tilkinin donecegi yer kurkcu dukkani onun gibiyiz yani sen bugunden itibaren basla rejimine pazartesi gunu adini ve kilonu bildir ok canim

benim yediklerim bu sabah

2 dilim ekmek biri nutellali :utangac:biri surme peynirli domates

günaydın arkadaşlar uzun bir aradan sonra geri geldim tam 86 kg olarak artık kendimi çatlayacakmış gibi hissediyorum o kadar şişkoyum yani

eğer kabul ederseniz pazartesiden sonra tekrar aranıza katılmak istiyorum

hosgeldin canim tekraradna daha duzenlemedim yani listeyi birazdan yapacam vaktim olmamisti eklerim senide
86 olrakmi ekleyim

hadi iyisin yine iyisin fazla yememişsin en azından, bu ay güzel kilo vermem lazım şekerim.samsunlu kk lı bayanlar buluşacağız daha ince olmak istiyorum o zaman :))

hadi ya demek bulusma var ne guzel bizde turkiyelerde olsaydik bulusurduk ama malesef burda ancak bulusanlarin resimlerine akabiliyoruz
bulustugunuz zaman bizede soylersin dimi

hadi ya demek bulusma var ne guzel bizde turkiyelerde olsaydik bulusurduk ama malesef burda ancak bulusanlarin resimlerine akabiliyoruz
bulustugunuz zaman bizede soylersin dimi

ne zaman belli değil şekerim hava çok yağmurlu ve hala soğuk samsunda ısınmasını bekliyoruz aslında şöyle açık havada püfür püfür daha zevkli olsun diye bakalım artık.resimlerimi eklerim buraya şekerim . yurt dışında da kklı bayan çok var değil mi?

DÜn sabah tam 86 kıloydum bu sabah 84.800Üm hangısıns yazarsan ben anlamadım ŞıŞkınlık falan vardı galıba

DÜn sabah tam 86 kİloydum bu sabah 84.800Üm hangİsİns yazarsan ben anlamadım ŞİŞkİnlİk falan vardı galİba

hoşgeldin şekerim, neler yapıyorsun zayıflama adına anlatır mısın? biz gün gün neler yapıp tükettiğimizi paylaşıyor gerekirse birbirimizi uyarıyor bilgilerimizi paylaşıyoruz.doğru adresdesin yani :))

ben deee....... zayıflamak istiyorum.iki doğumdan sonra çok kilo aldım...bugün zayıflamaya başladığım ilk gün oaraka tarihe geçmek üzere :)) istediğim kiloya düşene kadar sadece verdiğim kiloları yazacağım :) özel yöntemleri olan varsa ,doğal olmak şartıyla tabi, buyursun :)

arkadaşlar bir hafta önce zayıflama hapı aldım bu aralar çok moda olanından daha hiç kilo veremedim onunla.bugün sabah yağsız pişmiş yarım gözleme domates salatalık yedim öğlen iş yerine kalan yarım gözlemeyi getirip onu yedim şimdi akşam yarım tabak taze faülye ve bir kase çorba içmeyi düşünüyorum günde 3-3,5 lt su içiyorum akşamları yarım saatte egzersiz

ben neden yazdığım mesajı göremiyorum?

sitede sorun vardır belki bi çık tekrar giriş yap canım . hoşgeldin bu arada , sen neler yapıyorsun zayıflama adına?

bilgen zayıflama hapları denen şeylerden çok tırsarım çünkü hormonlarla oynuyor bu tip ilaçlar . ne güzel düzenli yemek saatlerin var,yemene dikkat edip spor yaparsan çok güzel ve sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin arkadaşım.işin özü az ye sık ye su iç hareket et...

sympatiquecim evet ben haftada iki kere aliyodum hapi.
moonserose evet hapada devam rejimede.
bilgen ve meyraa hosgeldiniz.

sincik gelelim benim dunku yediklerime
sabah yuruyusten once bir elma,geldikten sonra oglen yani yarim simit,bir tane krason,bir fincan yesil cay bal.peynir.
aksamda mc danilt ta bir normal menu yedim yani kola patetes kizartmasi ve bir hamburger.
bugunde bir musli ve bir tane elma yedim,carsiya cikmistim daha yeni geldim.cok aciktim birazonce acligimi yatistirsin diye yarim kase keloks yedim,biraz sonra sogan suyumu içip yemek yerim.

27 nisan-4 mayis arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique.............................55

moonserose0………………….....58

princess of rain…………….…..…67

whitehall...................................71.8

hatunarik..................................59

Hatice27...................................67.1

bambaskaben...........................53.6

bilgen35....................................84.8

muson.......................................59.6

Not: arkadaslar lutfen yarismada oldugumuzu unutmayalim ,kilo bildirimi yapmayanlari o hafta listeden cikarcam ,ve lutfen paylasimda bulunalim :oklava:

malesef canim fazla gelen olmadigi icin ,ve paylasimda fazla bulunulmadigi icin gelen gidiyo ve cok kisi gelip kilo bildirmiyo
nerdeyse her hafta iki kisi silinip iki kisi ekleniyo
ne bileyim isteyen gelir isteyen gider kimseyi zorla tutamayiz, kapimiz acik dimi yani

malesef canim fazla gelen olmadigi icin ,ve paylasimda fazla bulunulmadigi icin gelen gidiyo ve cok kisi gelip kilo bildirmiyo
nerdeyse her hafta iki kisi silinip iki kisi ekleniyo
ne bileyim isteyen gelir isteyen gider kimseyi zorla tutamayiz, kapimiz acik dimi yani

kalan sağlar bizimdir kızlar kaydirigubbakcemile5 kapımızda herkese açıktır. ayy sempatikciğim bugün şu soğan suyunu içmeyi demedin daha doğrusu sabah içtim ve sabahtan beri kendimi çok tok hissediyorum soğan suyundan mı acaba

valla canim bilemicem ,beni o tur seyler tok tutmuyo ,belki sana ise yarar
hadi bakalim birazdaha devam et boyle giderse iyi demktir
benim oyle sogan suyuyla falan ugrascak zaman yok ,ancak bogazimi kisabiliyorum napim :)

Back