A
ajdapekkankoliqimey
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lightcola fun
- #5.881
As Gülbeyzacım hoşgeldin nasılsın:1closedeyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptım ben
ayyyyyyyyyyyy ablacım çok sevindimmmmmmmmmmmmm allah sağlıkla eline almayı büyütmeyi nasip etsin
kızlar slm bizi unuttu demeyin zorlu bi süreç geçirdim ve hammmmmmmmiiiiiillllllleeeeeyyyyyyyyyyiiiiiim
inşallah herşey yolunda gidrde seneye şubatta sizleyim
o zamana kadar iyce tıkınmayı düşünüyom
ara ara uğrarım size kolay gelsin
günaydın.
59 kg oldum bu hafta.
tebrik ederim özlemcimm :CüvCüv:kızlar slm bizi unuttu demeyin zorlu bi süreç geçirdim ve hammmmmmmmiiiiiillllllleeeeeyyyyyyyyyyiiiiiim
inşallah herşey yolunda gidrde seneye şubatta sizleyim
o zamana kadar iyce tıkınmayı düşünüyom
ara ara uğrarım size kolay gelsin
kıskandım mı ne :dilcikar:günaydın hatunlar, myocean76 arkadaşım çok sevindim, hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin ALLAH ım .ne güzel yaa güne güzel haberle başladım öyle gider inşallah :))
sempatikciğim hadi gözün aydın atlattın şu düğün derdini, resimlerini bekliyorum dört gözle:))
ajda..., lojel hoşgeldiniz kızlar,anlatın bakayım zayıflamak adına ne yapıyorsunuz? ne güzel bambaşkabenciğim kendine bir rakip buldun kıran kırana yarış başlıyor desene:)
dün annemin tüm arkadaşları bizdeydi ve ben tek kızdım tahmin edersiniz vaziyeti , yinede muhabbet güzeldi
herkese kolaylıklar dilerim.
bu arada düzz 58 kg mım :))