• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlar resmimi koyuyorum ama kaldircam daha sonra lutfen alinti yapilmasin pilis.

iste buda benim 68 kiloyum resmi herkes gordugune gore son kullanma tarihi gecti demek beni begendiginiz icin iltifatlar ettiginz icin beni motive ettiginiz icin vs vs........... tisikurler canlarim insallah bir dahakine kilo vermis halimi eklicem

Son düzenleme:
yahu şekerim nasıl oluyor bu anlamadım aramızda tam 10 kg var ama sen daha zayıf duruyorsun , kıskandım bak şimdi seni,boyun kaç benden epey uzunsun sanırım.ben 1,55 lik bodur piliçim çünküü

prenses gerçekten kilonu hiç göstermiyorsun a.s.
maşaallah ama yola devam çok daha güzel olabilir sonuç :lepi:
sakın gevşeme ona göre :mymeka:

yahu şekerim nasıl oluyor bu anlamadım aramızda tam 10 kg var ama sen daha zayıf duruyorsun , kıskandım bak şimdi seni,boyun kaç benden epey uzunsun sanırım.ben 1,55 lik bodur piliçim çünküü

canim benim evet sen benden kilolu gorunebilirsin ama ben daha kiloluyum canini uzme ,benim boyum 1.65 canimcim ayagimdaki ayakkabilar topukluda deil yani

prenses gerçekten kilonu hiç göstermiyorsun a.s.
maşaallah ama yola devam çok daha güzel olabilir sonuç :lepi:
sakın gevşeme ona göre :mymeka:

gevsermiyim gulum evet herkes oyle soyluyor kilonu gostermiyorsun diye ama gercekten kiloluyum be 68 be 60 inmek istiyorum en sonda 57 ye ama ozamanda hasta gibi gorunuyorum evlendigimde 57 dim be gelinligimi tasiyamiyordum cok dantelli agirdi birde gelinlikcim iki tarlatan giydirdi bana:delphin:

10 cm boy 10 kg mı nasılda perdeliyor baksana , sen emin adımlarla yoluna devam et yeter şekerim :))

tabiki şekerim hep beraber sağlıklı bir şekilde kilo vereceğiz inşallah.
bu arada hayırlı cumalar dilerim,bol bereket ve huzur...

herkese hayirli cumalar.
bu sabah pazara gittim geldim.yuruyus yapmadim bir gun ara verelim dedik arkadasla.ama ben ogleden sonra cikabilirsem bisiklet binecegim.
biraz once kahfaltimi yaptim.simit almistim bi tane simit yedim.bir tane kiri peynir,zeytin,salatalik,domates.
prensescim yaa ben gormedim resmini.

moonserose napcan kiz bana,simdiden korkutma gozumu bakim yoksa kacarim heee.saka saka ne yaparsam kendime,bana destek oldugunuz için size cok tesekkur ederim arkadaslar.

kizlarrrrrrr ben geldim allahim ya ne yorucu ve yogun gunler geciriyorum ,her dk gzumun onunde nete var ama acip yazmaya vakit yok buraya dalinca isleri yapamiyorum
neysem rakibem valla bu hafta beni mazur gor biliyosun mazeretim varnaniknanikasabiyim benlaelaelaelaelae
dun araba surup geldim yoruldum ,aksam fazla bisey yemedim yatmadan once bir saat kadr spor yaptim o yogunlugun arasinda tabi spola oldum bittim
sabah erkenden araba surmem gerekliydi yine 7den 9 a kadar araba surdum sinav icin deneme yapti tabi sinir stres tyaptim ,ordan ise gel acil isler vardi onlari yap daha elbise bitmedi onun stresi derken sinir oldum moral kalmadi
daha kilo verdigim yok yorucu geciyo fazlada yemiyorum ama ayni duruyorum

prensescim resmini gordum canim biliyosun zaten seni gordum ben ,gelinlik resmin gibi olsan daha ne istersin incecik dedigin gibi gelinlik sanki uzerinden dusecek gibi
cok abartilcak kadar kilon yok seninde benim gibi biraz fazla gogusler var:delphin: tabi fazlaliklarda var insallah boyle gidersen incecik olursun eminim

hatice canimcim bak devamli burda olunca insan motive oluyo dimi ,iste boyle hergun paylasimda bulunmaya calis, burdayken daha iyi motive olunuyo ,seninde resmini gordum dogruya dogru hani seninde var fazlaliklar insallah bizlerle vericeksin bunlari ,bu hizla devam edersen senin buraya zayif halini eklemis olarak gorcez insallah

sempatim yafrum dimik cok yoruldun canim benim olsun kiz iyi kilo vermissindir hadi yine iyisin he gi o emmiklerle benimde basim belasa emme zayifladimi onlarda azcuk kusuluyor ne yapalim anam yaradan boyle yarattim cok sukur bir eksigimiz yok arti fazlaligimiz var dil cikar similisi

Son düzenleme:
merhaba şekerler,hoşgeldin sempatikciğim ne kadar yoğunsun bu aralar ALLAH kolaylık versin.
gelelim haticeciğim sana, öncelikle beden ölçülerini alıp not ediyorsun sonra her gün neler tükettin zayıflamak adına neler yaptın rapor ediyorsun.sıkıysa fazla ye fazla kaçır yersin oklavayı valla :((

kizlarrrrrrr ben geldim allahim ya ne yorucu ve yogun gunler geciriyorum ,her dk gzumun onunde nete var ama acip yazmaya vakit yok buraya dalinca isleri yapamiyorum
neysem rakibem valla bu hafta beni mazur gor biliyosun mazeretim varnaniknanikasabiyim benlaelaelaelaelae
dun araba surup geldim yoruldum ,aksam fazla bisey yemedim yatmadan once bir saat kadr spor yaptim o yogunlugun arasinda tabi spola oldum bittim
sabah erkenden araba surmem gerekliydi yine 7den 9 a kadar araba surdum sinav icin deneme yapti tabi sinir stres tyaptim ,ordan ise gel acil isler vardi onlari yap daha elbise bitmedi onun stresi derken sinir oldum moral kalmadi
daha kilo verdigim yok yorucu geciyo fazlada yemiyorum ama ayni duruyorum

prensescim resmini gordum canim biliyosun zaten seni gordum ben ,gelinlik resmin gibi olsan daha ne istersin incecik dedigin gibi gelinlik sanki uzerinden dusecek gibi
cok abartilcak kadar kilon yok seninde benim gibi biraz fazla gogusler var:delphin: tabi fazlaliklarda var insallah boyle gidersen incecik olursun eminim

hatice canimcim bak devamli burda olunca insan motive oluyo dimi ,iste boyle hergun paylasimda bulunmaya calis, burdayken daha iyi motive olunuyo ,seninde resmini gordum dogruya dogru hani seninde var fazlaliklar insallah bizlerle vericeksin bunlari ,bu hizla devam edersen senin buraya zayif halini eklemis olarak gorcez insallah

dimi ama cok fazlam var.insallah vericem,buraya zayif halimide ekliycem.zayiflamak isteyenlere motivasyon olur.

evet tatlim gostermiyor olabilirim ama gercekten kiloluyum senağlamainsallah burada hep beraber vercez

kizlar sizinde cumaniz mubarek olsun canlarim bunlarda benden sizlere mucux

ytp3163y.gif

merhaba şekerler,hoşgeldin sempatikciğim ne kadar yoğunsun bu aralar ALLAH kolaylık versin.
gelelim haticeciğim sana, öncelikle beden ölçülerini alıp not ediyorsun sonra her gün neler tükettin zayıflamak adına neler yaptın rapor ediyorsun.sıkıysa fazla ye fazla kaçır yersin oklavayı valla :((
abooo korktum valla kiz o ne oyle.
hemen simdi gidip olculerimi aliyorum.oklava yemektensecokacimcoook yememeyi tercih ederim

abooo korktum valla kiz o ne oyle.
hemen simdi gidip olculerimi aliyorum.oklava yemektensecokacimcoook yememeyi tercih ederim

yok anacığım yememeyi değil sağlıklı beslenmeyi tercih edeceksin. mümkünse 6 öğün yiyeceksin . varmı bir diyet listen yoksa sende benim gibi kafana göremi kendi listeni düzenliyorsun ?

merhaba kızlar ya ben hep kaçırıyorum resimleri :çok üzgünüm: bugün okula geç kalıyordum o yzden kahvaltı yapamadım okulda 1paket tuzlu çubuk yedm öğlede tostburger yedm lülülülülülü şimdide bulgur pilavı yicem sonra bir şey yemem bugn spor yapasım yok yapamıcam büyük ihtimalle öptm szi :1hug:

Back