• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

masallah guzelim sana ya fistik gibisin ay cok zarifsin valla bende koyarim tabi azcukta vereyim kilo eski halim yeni halim olarak koycem o gunu sabirsizlikla bekliyem calisiyorsun galiba arka fon sirkete benziii benim icin tekrar resim ekledigin icin cok tisikur ederim canimcim mucux

masallah guzelim sana ya fistik gibisin ay cok zarifsin valla bende koyarim tabi azcukta vereyim kilo eski halim yeni halim olarak koycem o gunu sabirsizlikla bekliyem calisiyorsun galiba arka fon sirkete benziii benim icin tekrar resim ekledigin icin cok tisikur ederim canimcim mucux
:utangac: teşekkürler tatlım :1hug:
ama ben şimdi istiyomm resmini :1closedeyes: :jeyyar:
evet çalışıyorum işyerinde çekildim dün a.s
rica ederim ni demek yerimseniben

koyarimda suanda oyle boydan resmim yok olsa hemen eklerdim ikincisi suanda yeni kalktim malum saat farki iki saat atiyor burasiyla orasi pijamaliyim afedersinlaelaelaelaelae ama okula giderken giyindigimde cekerim insallah ondan sonra eklerim oka.s

gnaydın hanımLar a.s.
bu sabah 3 eti form kızarmış ekmekler varya onlardan yedim 1 dilim peynir ve domates yedim öğlede mercimek çorbası yerim iyi gidiyo diyet hadi bakalım dans da ederim bugün :dance:

gnaydın hanımLar a.s.
bu sabah 3 eti form kızarmış ekmekler varya onlardan yedim 1 dilim peynir ve domates yedim öğlede mercimek çorbası yerim iyi gidiyo diyet hadi bakalım dans da ederim bugün :dance:

oooh oh afiyet olsun canim yarasin dansda etcen eee bundan iyisi samda kayisi oylemiydi bu soz yaw -tatlicadiarzu-

bende bu sabah 1 dilim borek 1dilim kepek ekmegi 5 adet zeytin domates ve satatalik arti cay

simdide pc basindayim kalksamda bende dans etsem bekaydirigubbakcemile2

sağolasın musoncuğum, haklısın dimplehawkcığım şükür ki sağlıklıyız ve işimiz var

günaydın bambaşkaben , afiyet olsun kuzum iyi kıvır , bol çalkala :))

koyarimda suanda oyle boydan resmim yok olsa hemen eklerdim ikincisi suanda yeni kalktim malum saat farki iki saat atiyor burasiyla orasi pijamaliyim afedersinlaelaelaelaelae ama okula giderken giyindigimde cekerim insallah ondan sonra eklerim oka.s
o zaman tamamdır arkadaşım :lepi:
sağolasın musoncuğum, haklısın dimplehawkcığım şükür ki sağlıklıyız ve işimiz var
çok şükür Rabbim'e :1rolleyes:

herkese tunaydin,
bir saat yuruyusumu yaptim geldim.yuruyuse gitmeden once bir elma yedim,gelincede muz yedim.sogan suyumuda kaynattim sogumasini bekliyorum.onu içtikten sonra sole guzel bi kahvalti yapcam.

afiyet olsun şekerler ne güzel ya yürüyüşde yapıyorsunuz dans da.
bu arada benim rakibem yok ortalıklarda nerede bu sempatik gelsinde bi kulaklarını çekeyim şunun

kizlarrrrrrrrr hah soyle simdi gozume girdiniz bak ne guzel paylasimda bulunuyosunuz,
valla benim hic vakit yok simdiye kadr isler vardi onu yaptim simdide ceyiz goturuyoruz onu yerlestircez saat 4 te iki saat araba surcem sonra tekrar ise gelcem ofki of
hepinize tek tek yazamadm kusura bakmayin ,zamnim olunca girerim
resim ekleyen olursa ben gormeden sakin kaldirmasin
ve herkesin resimlerini bekliyorum :) :)

afiyet olsun şekerler ne güzel ya yürüyüşde yapıyorsunuz dans da.
bu arada benim rakibem yok ortalıklarda nerede bu sempatik gelsinde bi kulaklarını çekeyim şunun

geldim rakibecim ama gelmeden geri gidicem ,suanda beni alcaklarda onlari bekliyorum az bi zamnda bakim dedim
anam bu hafta biliyosun yogunum ,kulagimu falan cekme elim ayagima dolasio ,hala elbiseyi bitiremedim bide yetmez araba suruyorum ,iste zamnim olunca yazarim size

kizlarrrrrrrrr hah soyle simdi gozume girdiniz bak ne guzel paylasimda bulunuyosunuz,
valla benim hic vakit yok simdiye kadr isler vardi onu yaptim simdide ceyiz goturuyoruz onu yerlestircez saat 4 te iki saat araba surcem sonra tekrar ise gelcem ofki of

hadi iyisin kılpayı kurtuldun elimden kaydirigubbakcemile

kolay gelsin şekerim

kolay gelsin sympatquecim.isin zor valla.

ya arkadaslar siz resimleri nasil koyuyosunuz? bende su sisko halimi koyayim demistim beceremedim.

35 dk dans ettm geldm oy çok terledm şimdi su içiyorum :) sonra televizyonda vakit geçiririm bir şey yememek için :roflol: umarım 53 ten kurtulurum bu hafta :1closedeyes:

haticeciğim mesajı yazdığımız yerin aşağılarında eklenti ekle diye bir buton var ben ordan ekledim ama başka nasıl oluyor bilmiyorum.
bu gayretle 53 den kurtulursun şekerim ama sende resim ekle bakayım şuraya senide görelim,dans ederkende çekebilirsin :))

haticeciğim mesajı yazdığımız yerin aşağılarında eklenti ekle diye bir buton var ben ordan ekledim ama başka nasıl oluyor bilmiyorum.
bu gayretle 53 den kurtulursun şekerim ama sende resim ekle bakayım şuraya senide görelim,dans ederkende çekebilirsin :))

eklerm bende bir ara canım umarım kurtulurum snn diyet nasıl gidiyo :dilcikar:

tesekkur ederim canim buldum ama benim resmin boyutu fazla geliyo o yuzden yukleyemedim.resim boyutlarini kucultmek için bi program vardi ama ben yapmasini bilmiyorum,ogrenince koyarim artik.

Back