• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

eklerm bende bir ara canım umarım kurtulurum snn diyet nasıl gidiyo :dilcikar:

benim diyet aynen devam ediyor diyet kısmında sorun yokda spor kısmında takılıyorum reglden dolayı yapamıyorum.bu haftada yerimde sayarım sanırım

rica ederim hatice , paintte kedini kırp sadece renk kaliteni düşür belki boyutun düşer o zaman

ayy bu sempatik alem kadın ya ne güldürdü beni iki arada açmış pc yi bize yazıyor canım yaa :roflol:

ahanda ben yuzumu cekmedim cunku esim istemiyo.bunu bile koymami istemedi o yuzden kendim aynadan cekmek zorunda kaldim.simdilik bununla idare edin artik.
boy 1.55 kilo 67 yorumlarinizi bekliyorum.simdiden oha bu kilo da ne boyle ben senin yerine olsam hiç bisey yemem der gibi seyler duyuyorum:utangac:

Eklentiler

• $Photo0109.jpg
    $Photo0109.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 19
  • $Photo0110.jpg
    $Photo0110.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 19
selam kıslar görüşmeyeli nassınınız

merhaba whitehalciğim ben iyiyim canım sen nasılsın?

haticeciğim hiçde top gibi değilsin,boy kısa olduğu için dezavantaj işde dahada kilolu duruyoruz.hatta benim 58 olduğuma inanmıyorlar daha fazlasın diyorlar . benim gibi sende de kalça var ama diyet ve sporla halledersin sen fazlalıklarını şekerim , yeterki iste ve bırakma kaydirigubbakcemile5

merhaba whitehalciğim ben iyiyim canım sen nasılsın?

haticeciğim hiçde top gibi değilsin,boy kısa olduğu için dezavantaj işde dahada kilolu duruyoruz.hatta benim 58 olduğuma inanmıyorlar daha fazlasın diyorlar . benim gibi sende de kalça var ama diyet ve sporla halledersin sen fazlalıklarını şekerim , yeterki iste ve bırakma kaydirigubbakcemile5

aaaah aaah o kalcalar neyle eriyecek bilmiyorum.bakalim yuruyuse devam bide yakin yerlere bisikletle gidiyorum.insallah vericem yaza kadar.

ahanda ben yuzumu cekmedim cunku esim istemiyo.bunu bile koymami istemedi o yuzden kendim aynadan cekmek zorunda kaldim.simdilik bununla idare edin artik.
boy 1.55 kilo 67 yorumlarinizi bekliyorum.simdiden oha bu kilo da ne boyle ben senin yerine olsam hiç bisey yemem der gibi seyler duyuyorum:utangac:
bencede hiç top gibi değilsin haticecim
boy kısalığının dezavantajı işte :1no2:
ama sakın bırakma azmet kaydirigubbakcemile
daha çok gençsin anladığım kadarıyla a.s
kendine güvenin gelsinn, başar şu işi inş. :lepi:

bencede hiç top gibi değilsin haticecim
boy kısalığının dezavantajı işte :1no2:
ama sakın bırakma azmet kaydirigubbakcemile
daha çok gençsin anladığım kadarıyla a.s
kendine güvenin gelsinn, başar şu işi inş. :lepi:

insallah canim ya,bu sefer slkl tutucam isi,yoksa olmuyo bole bi basla bi birak.

evet a.s
mooncuğumu kaptanın ilan ediyorumm :smiley-cool: :sm_cool:
bundan sonra onun gözetiminde olacaksınn :lepi: tamam mı :mymeka:

insallah canim ya,bu sefer slkl tutucam isi,yoksa olmuyo bole bi basla bi birak.

dimplehawkcığım doğru söylemiş haticeciğim sakın bırakma ve azmet, ben 60 ın altına düşeceğimi hayal bile edemezdim ama çok şükür daha da verdim. işin özü devamlılık ve istek.zayıflamaya destek olarak 5 i 1 yerde çayı içebilirsin ,toparlanmaya yardımcı oluyor cidden

dimplehawkcığım doğru söylemiş haticeciğim sakın bırakma ve azmet, ben 60 ın altına düşeceğimi hayal bile edemezdim ama çok şükür daha da verdim. işin özü devamlılık ve istek.zayıflamaya destek olarak 5 i 1 yerde çayı içebilirsin ,toparlanmaya yardımcı oluyor cidden
insallah bende senin gibi veririm ya.bundan sonra buradan ayrilmayacagim hergun ugrayacagim yoksa insan kendi basina yapamiyor.bide sizin verdiginizi gordukce motive oluyorum.

bişey dedik dimiiii :mymeka:
işene mi gelmedi hanfendi :dilcikar: :dilcikar:

yeni gmrdük heralde hemende trip yapıyon naniknanik

memnuniyetle olurum tabii,elimden geleni yaparım.
öncelikle haticeciğim bana söz vermelisin demelisinki ben gerçekden sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum . gerisini hep beraber halledeceğiz inşallah. ben şimdi çıkıyorum yarın görüşmek üzere hayırlı akşamlar şekerler

Sympathique kullanıcısından alıntı
kizlarrrrrrrrr hah soyle simdi gozume girdiniz bak ne guzel paylasimda bulunuyosunuz,
valla benim hic vakit yok simdiye kadr isler vardi onu yaptim simdide ceyiz goturuyoruz onu yerlestircez saat 4 te iki saat araba surcem sonra tekrar ise gelcem ofki of
hepinize tek tek yazamadm kusura bakmayin ,zamnim olunca girerim
resim ekleyen olursa ben gormeden sakin kaldirmasin
ve herkesin resimlerini bekliyorum :) :)

seni kacak nerelerdesin la:mymeka: neyse mazeretin var su elbiseyi bitirde koy bakalim bizde he gi bugun cosmus topik yarin sabah resmimi koycem ona gore :dilcikar:kankilerim haberiniz olsun

yeni gmrdük heralde hemende trip yapıyon naniknanik

memnuniyetle olurum tabii,elimden geleni yaparım.
öncelikle haticeciğim bana söz vermelisin demelisinki ben gerçekden sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum . gerisini hep beraber halledeceğiz inşallah. ben şimdi çıkıyorum yarın görüşmek üzere hayırlı akşamlar şekerler

tamam canim sana söz veriyorum.pilavdan dönenin kasigi kirilsin.eger her hafta kilo veremezsem kafama:oklava: ok.
yarin gorusuruz iyi aksamlar.

seni kacak nerelerdesin la:mymeka: neyse mazeretin var su elbiseyi bitirde koy bakalim bizde he gi bugun cosmus topik yarin sabah resmimi koycem ona gore :dilcikar:kankilerim haberiniz olsun
yarin sabah ben evde olmicam ogleden sonra koy olur mu?yada hemen kaldirma.bak göremezsem yeniden koymani isterim.sana iki kere zahmet olmasin yani o açidanyerimseniben

günaydın hatunlar,nasılsınız bakalım bugün? sevgili rakibem henüz yok ortalıklarda dün çok yoruldu heralde . haticeciğime teşekkür ederim sözünden dolayı ama o daha beni tanımıyor neler yapacağım ona neler bilmiyor :)) princess of rain senide merakla bekliyorum :))

günaydın hatunlar,nasılsınız bakalım bugün? sevgili rakibem henüz yok ortalıklarda dün çok yoruldu heralde . haticeciğime teşekkür ederim sözünden dolayı ama o daha beni tanımıyor neler yapacağım ona neler bilmiyor :)) princess of rain senide merakla bekliyorum :))

gunaydin canim nasilsin ya resmimi koycemde kimsecikler yok be anam neyse azcuk sonra ekleyeyim ekle kaldir olmasin bana simcik:dilcikar: oooff nerdesiniz loo birde dunden haber ittik dimi koymayacam vazgectim-tatlicadiarzu-

gunaydin canim nasilsin ya resmimi koycemde kimsecikler yok be anam neyse azcuk sonra ekleyeyim ekle kaldir olmasin bana simcik:dilcikar: oooff nerdesiniz loo birde dunden haber ittik dimi koymayacam vazgectim-tatlicadiarzu-

iyiyim şekerim,herkesin işi var sanırım yaa , sempatik eminim dünden kalmadır o şimdi çok yorulmuştur :)) sen koy yine resmini kaldırırsın öğleden sonra yahu dursun burda ne olacakki , benim resim hala duruyor tombiş tombiş:))

Back