• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sen nesin biliyonmu
sen bikerem siskosun anam yaaaaaalaelaelaelaelaenaniknaniklülülülülülü
saka kiz saka zayif olsak bizim isimiz ne burda
hafif topluyiz bizyerimseniben
hani balik etli olanindan ,ama ne baligi tartisilir dimi:roflol:

ton baligi olabilir mi zanimca oyle dusunuyorum CADIARZU yerimseniben:delphin: puhh bayilazam be

bak sana ne dicem seneler once bi tanidigim vardi hem spor yapardi kalcasina buyuktu
kalcasini duvara vururdu baya
oyle biraz kuculmustu
sende soyle sagdan soldan vur anamhihoyyythihoyyyt

sonrada kizin kalcasi morarsin dimi :tomato: o careyi bende duydum ama hhic denememistim laelaelaelaelae

günaydın hatunlar,çok işim var raporumu vereyim daha sonra gelirim

dünki yediklerim;
sabah : klasik kahvaltı
öğlen: 1 tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık bulgur pilavı
ara:4-5 adet kuru üzüm
akşam: 1 tas ezogelin çorba
1 tabak sebzeli hamsi
ara:4-5 adet fındık

herkese kolaylıklar dilerim

günaydın kızlar birazdan kahvaltımı yapacam ama öncesinde gelip buraya yazim dedm
sempatiğim okudum kalçayı duvara vurmayı denicem bacaklarım içinde yapacam hadi hayırlısı :roflol:

işlerimi yoluna koydum ve geldim ki kimsecikler yookk
afiyet olsun bambaşkaben,kuzum bu delilere uyup oranı buranı duvarlara vurma sen.gel beni dinle güzel güzel yürüyüş yap,dasn et küçülür o canım.hava güzelmiş trabzonda , in sahile şöyle güzel hava eşliğinde hem yürü hem enerji topla misss misss

gunaydin kizlarrrr gunaydin rakibem nasilsiniz bakem gorusmeyeli
beni sorarsaniz ayni kosusturma ,aksam ayagimin agrisindan yatamadim, cok yorulmusum ,bugunde ayni olur , yine isleri yapiyorum bi bakim dedim

bambaskaben canim ben lisedeyken yapiyolardi ,kac kisi kilo vermisti ,bende denedim kesinlikle bisey olmuyo ,bence faydasini gorursun ,az bi dene duvara yaslan ,yavas yavas kalcani vur , tabi benden soylemesi uygulamak istersen ,benim sorun goguslerde malesef onlari vuramiyorum duvarlarakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dunku yediklerimi bende yazim rakibecim
sabah ve ara :2 kuason bir bardak sutlu kahve
oglen:az peynirli omlet ,azicikta ekmek
ara:bi tane elma
aksam:3 kasik pilav ,2 tavuk kanadi
ara bir bardak cay
bikac cilek
dun spor yaptim ama bugun yapamadim hem daha evde isler vardi hemde yorgundum ,
bu hafta yine fazla yapapam insallah haftaya yine baslicam gerci bu hafta bikac kez yaptim spor oda yeter

gunaydin kizlarrrr gunaydin rakibem nasilsiniz bakem gorusmeyeli
beni sorarsaniz ayni kosusturma ,aksam ayagimin agrisindan yatamadim, cok yorulmusum ,bugunde ayni olur , yine isleri yapiyorum bi bakim dedim

bambaskaben canim ben lisedeyken yapiyolardi ,kac kisi kilo vermisti ,bende denedim kesinlikle bisey olmuyo ,bence faydasini gorursun ,az bi dene duvara yaslan ,yavas yavas kalcani vur , tabi benden soylemesi uygulamak istersen ,benim sorun goguslerde malesef onlari vuramiyorum duvarlarakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dunku yediklerimi bende yazim rakibecim
sabah ve ara :2 kuason bir bardak sutlu kahve
oglen:az peynirli omlet ,azicikta ekmek
ara:bi tane elma
aksam:3 kasik pilav ,2 tavuk kanadi
ara bir bardak cay
bikac cilek
dun spor yaptim ama bugun yapamadim hem daha evde isler vardi hemde yorgundum ,
bu hafta yine fazla yapapam insallah haftaya yine baslicam gerci bu hafta bikac kez yaptim spor oda yeter

iyiyim canım,benimde işler çok yoğun ve stresli bu aralar eve 8 den sonra gidiyorum zaten ölü gibi düşüyorum bikaç gündür spor yapamadım ama pazartesiden itibaren tam gaz devam yine kaydirigubbakcemile2

Back