• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ve İşte benim 04.09.2012 tarihli kalori listem :))

[1] Elma 1 ADET 60
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[4] Karpuz 100 gr 26
[5] Caramio Çikolata 0.25 PAKET 51
[6] Pınar Doğal Yoğurt 0.5 ADET(200 GR) 71
[7] Prinç Lapası 125 GRAM 125
[8] Aerobik 45 dak 280.867
[9] Yoğurtlu Patlıcan 3 KAŞIK 30
[10] İzmir Köfte 1 PORSİYON 348
[11] sek tam yağlı süt 1 100 ml 57.4
[12] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[13] Sucuk 10 GRAM 45
Toplam : 641.533 kal.
:nazar:

Son düzenleme:
Mrb kizlar bende ancak girebildim minigin yemeklerini yap yedir içir disari gezmeye gotur , simdi biraz uyudu hemen Bügünki yediklerimi yazayım , bu arada arkadaslar özür dilerim kimseye alinti yapıp tek tek cevap veremiyorum, suan bunu yazmaya bile zorlanıyorum, benim Bügünki yediklerim Sabah: 1 dilim ekmek-birazcık sucuklu omlet, bir tane zeytin, bir dilim peynir,1 cay kasigi reçel ve domates. Ara: cok sutlu kahve yaninda 3 tane tahlili galeta. Oglen: bir porsiyon yeşil fasulye , bir lokma sogan ve ekmek. Aksamı birazdan yicez biraz sulu kofte suyundan daha fazla icerim, bikac kasıkta kendi yaptığımız peynirli eriste ve salata. Daha sonrada cay Olur

canim menun çok guzel bence gayet orantili besleniyorsun emziren bir anne olarak gayet iyisin...yalniz bir hatan var sulu koftenin suyundan daha çok içerim demissin hiçbir zaman yemeklerin suyunu kendisine tercih etme ...cunku butun tuzu ve yagi suyunda...ben genelde fasulye yemegi olsun sulu kofte olsun veya baska bir sebze yemegi olsun sebzenin yada yemegin kendisini tercih ediyorum haslanmis sebze veya kofte gibi yiyorum ve suyundan kimi zaman çoookk az kimi zamanda hiç koymuyorum....seninde aklinda bulunsun canim yemeklerin suyundan çok yeme...:34:

Ve İşte benim 04.09.2012 tarihli kalori listem :))

[1] Elma 1 ADET 60
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[4] Karpuz 100 gr 26
[5] Caramio Çikolata 0.25 PAKET 51
[6] Pınar Doğal Yoğurt 0.5 ADET(200 GR) 71
[7] Prinç Lapası 125 GRAM 125
[8] Aerobik 45 dak 280.867
[9] Yoğurtlu Patlıcan 3 KAŞIK 30
[10] İzmir Köfte 1 PORSİYON 348
[11] sek tam yağlı süt 1 100 ml 57.4
[12] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[13] Sucuk 10 GRAM 45
Toplam : 641.533 kal.
:nazar:

çok guzel canim super gidiyorsun bana rakipmi geliyor bu hafta yoksa yav korktum:18:ben birinci olucam diye sevinirken sen de atak yapmissin , uslu dur bakayim sen haftaya birinci olursun:27:herkes sirayla:51:

bu da benim dunku kalori sepetim :))

[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Sulu Patates Yemeği (etli) 1.5 PORSİYON 375
[3] Ezogelin Çorbası 0.7 PORSİYON 98
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Kellogg`s Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88
[6] nutella 0.10 100 gr 53
[7] Şeker (küp) 5 ADET 97.5
[8] Çay 3 ADET 15
[9] kruvasan UNO 1 adet 88.44
[10] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[11] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[12] Reçel 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[13] Ekmek 2 DİLİM 130

Toplam : 1199.94 kal.

masallah dinazor gibi yemisim :60::60::60:

hersey mumkun canim sen fazla çay kahve tuketmiyorsun sanirim dimi??:44:

Canım ben siyah çayı sevmiyorum
Yeşilçay içiyorum gün içinde onda kalori olmadıgı için listeye eklemiyorum
Nescafede mideme dokunuyor oyüzdn onu da içmiyorum
ama türk kahvesine bayılırım,
bol bol su içiyorum ben içecek olarak :)) yada ayran

Canım ben siyah çayı sevmiyorum
Yeşilçay içiyorum gün içinde onda kalori olmadıgı için listeye eklemiyorum
Nescafede mideme dokunuyor oyüzdn onu da içmiyorum
ama türk kahvesine bayılırım,
bol bol su içiyorum ben içecek olarak :)) yada ayran

evet bende çok su içerim sudan guzel bisey olamaz zaten...ama arada insan agzi tatlansin istiyor bunu en az kaloriyi alarak atlatmanin yoluda ya meyve yemek yada çay-hahve benim için...evdede bisey kalmadigi için çay kahve içiyorum bu aralar hep...bugun alisveris gunu bol bol sebze meyve alip bu hafta sebze meyve agirlikli beslenicem...

ama acaba bugun kendimi biraz simartsammi diyorum :ssz: bugun dogum gunum belki ufak bir pasta alip esim, oglum ve arkadasimla ufak bir kutlama yaparim:27:ama bir yandanda bu kadar iyi giderken bu pasta isi bozar diyorum:26:

Son düzenleme:
evet bende çok su içerim sudan guzel bisey olamaz zaten...ama arada insan agzi tatlansin istiyor bunu en az kaloriyi alarak atlatmanin yoluda ya meyve yemek yada çay-hahve benim için...evdede bisey kalmadigi için çay kahve içiyorum bu aralar hep...bugun alisveris gunu bol bol sebze meyve alip bu hafta sebze meyve agirlikli beslenicem...

ama acaba bugun kendimi biraz simartsammi diyorum :ssz: bugun dogum gunum belki ufak bir pasta alip esim, oglum ve arkadasimla ufak bir kutlama yaparim:27:ama bir yandanda bu kadar iyi giderken bu pasta isi bozar diyorum:26:

Yaa demek bugün doğum günün :))
Doğum günün kutlu olsun canım mutlu huzurlu bir ömür geçirmeni dilerim
Valla pasta olayı kulağa hoş geliyor ye sen, bu hafta ben birinci olayım hehehe :52:
Şaka bi yana akşam yemeğini hafif geçirirsen ye tabiki canım ben olsam yerdim doğum günümde

Yaa demek bugün doğum günün :))
Doğum günün kutlu olsun canım mutlu huzurlu bir ömür geçirmeni dilerim
Valla pasta olayı kulağa hoş geliyor ye sen, bu hafta ben birinci olayım hehehe :52:
Şaka bi yana akşam yemeğini hafif geçirirsen ye tabiki canım ben olsam yerdim doğum günümde

tesekkur ederim canim ....:16::16:
evet pasta olayi kulaga da damaga da çok hos gelir:56: ama minicik bir dilim yiyeyimde yine birinci ben olayim heheheheh:52::52:
saka bir yana midem almiyor artik eskisi gibi alisiyor insan az yemeye sonra fazlasi rahatsizlik veriyor:31:

tesekkur ederim canim ....:16::16:
evet pasta olayi kulaga da damaga da çok hos gelir:56: ama minicik bir dilim yiyeyimde yine birinci ben olayim heheheheh:52::52:
saka bir yana midem almiyor artik eskisi gibi alisiyor insan az yemeye sonra fazlasi rahatsizlik veriyor:31:

Yazın sıcaklarda diyet yapması zor olmuyor
sıcaklardan bnm canım zaten yemek istemiyor
ama havalar serinledi mi yandık, kışın bnm iştahım açılıyor :((
aman kızlar birbirimizi frenleyelim de verdiklerimizi bari almayalım

Yazın sıcaklarda diyet yapması zor olmuyor
sıcaklardan bnm canım zaten yemek istemiyor
ama havalar serinledi mi yandık, kışın bnm iştahım açılıyor :((
aman kızlar birbirimizi frenleyelim de verdiklerimizi bari almayalım

evet canim bende oyleyim ...birde kisin biyere gidilmiyor evdeyiz hep, can SIKINTISINDAN yiyip duruyor insan...ama bu kis burdayiz hep yavas yavas veririz onumuzdeki yazada manken gibi çikariz hiç suphen olmasin :34: ama bunun için birbirimizin listelerini takip edip fikirlerimizi soylemeliyiz, hatalarimizi duzeltiriz boylece....

lesliyi de deniycem oglum okula baslasin ve alissin da :ssz:

Bence mutlaka başlamalısın hergün yarım saat bile yapsan faydası oluyor
Umarım oğluşun en kısa zamanda alışır okula
kaç yaşında seninki 6 mı?

Canım bu arada bnm dikkatimi çekti sen nerdeyse hergün nutella yiyorsun
bence iki günde bir e indirsen daha iyi olur
ben sabahları tarçınlı süt içiyorum aç karnına
bunu yapmaya başlayalı tatlı krizim pek tutmuyor
onu da bana forumdan bir arkadaş önermişti

Bence mutlaka başlamalısın hergün yarım saat bile yapsan faydası oluyor
Umarım oğluşun en kısa zamanda alışır okula
kaç yaşında seninki 6 mı?

Canım bu arada bnm dikkatimi çekti sen nerdeyse hergün nutella yiyorsun
bence iki günde bir e indirsen daha iyi olur
ben sabahları tarçınlı süt içiyorum aç karnına
bunu yapmaya başlayalı tatlı krizim pek tutmuyor
onu da bana forumdan bir arkadaş önermişti

bende hayret kimsenin dikkatini çekmiyor diyordum :27: onunda farkeden olmus....canim ben normalde diet disindayken hergun tatli yerim , mutlaka evde hazir kek pasta tatli olur, olmassada ben yaparim...sekerim normalde cok dusun buda tansiyon sorunu yapiyor bende...SIK SIK bayildigim oldu bir donem, simdi iyiyim cok sukur ama bu tatli yeme aliskanligimi tamamen kesemiyorum ...tatlisiz bir hayat dusunemiyorum sabahlari nutella yemesem reçel yiyorum mutlaka...evde olmasa iyi ama aliyoruz mecburen oglum istiyor , bende hiç aklimda yokken bile onun ekmegine surerken canim istiyor, kasigin ucuyla azicik aliyorum...ama hepsi bu ...onuda kesicem insallah 2 yada 3 gunde 1 yesem daha iyi olur haklisin:34:
bu arada oglum 3 yasinda canim burda 2-3 yaslarinda basliyorlar okula çocuklar...aslinda geçen sene baslayacakti ama tuvalet egitiminde zorlamak istemedim o yuzden bu sene baslayacak 11 ekimde 3 yasina girecek yain okula basliyor:nazar::nazar:

bende hayret kimsenin dikkatini çekmiyor diyordum :27: onunda farkeden olmus....canim ben normalde diet disindayken hergun tatli yerim , mutlaka evde hazir kek pasta tatli olur, olmassada ben yaparim...sekerim normalde cok dusun buda tansiyon sorunu yapiyor bende...SIK SIK bayildigim oldu bir donem, simdi iyiyim cok sukur ama bu tatli yeme aliskanligimi tamamen kesemiyorum ...tatlisiz bir hayat dusunemiyorum sabahlari nutella yemesem reçel yiyorum mutlaka...evde olmasa iyi ama aliyoruz mecburen oglum istiyor , bende hiç aklimda yokken bile onun ekmegine surerken canim istiyor, kasigin ucuyla azicik aliyorum...ama hepsi bu ...onuda kesicem insallah 2 yada 3 gunde 1 yesem daha iyi olur haklisin:34:
bu arada oglum 3 yasinda canim burda 2-3 yaslarinda basliyorlar okula çocuklar...aslinda geçen sene baslayacakti ama tuvalet egitiminde zorlamak istemedim o yuzden bu sene baslayacak 11 ekimde 3 yasina girecek yain okula basliyor:nazar::nazar:

Aaa inanmıyorum küçücükmüş oğluşun
ben seni türkiyedesin sanıyordum, yurt dışındamıydın sen
bnm eşim de aynı senin gibi tatlı hastası
geçen sene ekimde evlendik, her gün tatlı yapıyordum ama hergün
bn çok düşkün değilim tatlıya ama o istiyor diye yapınca bende yiyordum
diyete başlayalı işte 3 aydır falan yapmıyorum desem yalan olmaz
anca misafir geldiğinde hafif sütlü tatlı yapıyorum ve az yiyorum
tatlının yanında hamur işide çok yaptım ondan düğünden sora 7 kilo civarı aldım :((
Ama çok şükür yavaş yavaş gidiyo kilolar iyi ki var kadınlar kulübü

Aaa inanmıyorum küçücükmüş oğluşun
ben seni türkiyedesin sanıyordum, yurt dışındamıydın sen
bnm eşim de aynı senin gibi tatlı hastası
geçen sene ekimde evlendik, her gün tatlı yapıyordum ama hergün
bn çok düşkün değilim tatlıya ama o istiyor diye yapınca bende yiyordum
diyete başlayalı işte 3 aydır falan yapmıyorum desem yalan olmaz
anca misafir geldiğinde hafif sütlü tatlı yapıyorum ve az yiyorum
tatlının yanında hamur işide çok yaptım ondan düğünden sora 7 kilo civarı aldım :((
Ama çok şükür yavaş yavaş gidiyo kilolar iyi ki var kadınlar kulübü

evet fransadayim ben, 9 senelik evliyim bir tanede kucucuk oglum var:emir_bebek::nazar::1:
benim tatliya duskun oldugumun yarisi kadar tatliyi sevseydi esim ben asla 60 i gecmezdim hayatimda...1 tepsi yapsam 1 tabak yer daha da agzina surmez , hepsi bana kalir....sonrada gelsin kilolarr:26:evlendigimde55- 56 kiloydum kendimi sisman saniyordum 1.70 boy 55 kilo mankenmisim meger:26: ahh kafam ahh bunu simdi anliyorum ama...aslinda ne olduysa bu sene oldu , hamileyken de çok kilo almadim sadece 13 kilo aldim sonrada hemen verdim oglum 1 yasindayken ben 59-60 kiloydum ...taa ki bu senenin kisina kadar...kisin aldim yazinda hiç durmadan yedim aldim sonra ramazan geldi geç saatte iftar açtik burda ssat 21.50 lerdeydi iftar ilk zamanlar...eee dogal olarak yine kilo aldim ve oldum 65....:31:

merhaba kıslar nasılsınız diyetler okuduğum kadarıyla iyi gidiyor galiba
benimde hiç fena deil tartı yüzümü güldürmeye devam ediyor azar azar da olsa gidiyor sonuçta :nazar:
ara ara girip okuyorum sizleri takipteyim :34:
kolay gelsin hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum :16::16:

Back