• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar bugun geç girebildim çok isim vardi temizlik, yemek derken bitmedi bu saate kadar...

dun sabahki menumu yazmistim , oglen canim hiiççç bisey istemedi agzima 3 dilim sucuk attim sadece :31:

aksamsa 1 tabak kiyma muhlamasi , 2 dilim ekmek , 1 bardak fanta:17: ve salata yedim...

bu sabah 1 kase kellogs k (sutle)

oglense 2 dilim ekmek ,2 dilim marul, 2 tatli kasigi labne peyniri ve 1 dilim salamla yapilmis bir sandviç yedim....aksama hafif biseyler yerim artik.... :31:

bunlarda bugun yediklerimin ozeti bu saate kadar sadece 564 kalori almisim...

1] dost süt 1 200ml 59
[2] Kellogs Special Tam Tahıllı 153
[3] Çay 2 ADET 10
[4] Ekmek 3 DİLİM 195
[5] Marul (Kıvırcık) 2 yaprak 4
[6] Labne Peyniri 20 GRAM 40
[7] Salam 20 GRAM 103.6

Toplam : 564.6 kal.

Gayet iyi gidiyorum sanirim.....:66::66::66:

hafifim, midem tika basa dolu degil ama açda degilim, huzurluyum keyifliyimmmm....:62: :62: :62: yasasin saglikli beslenmek:62::62::62:

Mrb kizlar ben geldim, bilgisayar yok hala telden giriyorum ve nefret ediyorum telden girip bisey yazmaya okadar zamanımı aliyo, bide gittikce cok fena yaramazlasan bir kizim var , neyse ben bugun 3. Gunüm tam Diyetteyim,2 gun karatay yaptim bugunde evde ceviz yok mağazada bulamayınca normal yapmaya karar verdim, baktim cogunluk kalori hesaplamaya baslamis bende onu yapsam iyi olur , karatayda yasaklar olunca insan bazen yapamiyor ama kalori hesaplamada istediğimizi yiyip ona gore hesaplariz da ben telden kalori sepetinde kalori hesaplaşmadım yada detaylı incelemedim diyim. Simdi siz gunde kac kolori yiyorsunuz 1000 mı, ben hem emziriyorum hemde haftada 1 kilo vermek istiyorum , sizce benim kac kolori almam gerekir. Bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz hep birlikte daha guzel kilo verecez insallah, yanliz ben hic spor yapamiyorum ama aksama kadarda popom yer gormuyor :)

Mehay canim sen simdi listeyle ilgilen suan telle ben bisey yapamam , bilgisayar yapılırsa tablo yaparim (esim diyor bilgisayarin ekrani değişecekmiş 100e geçerse yaptırmam diyor insallah geçmezde yaptırır) Benim dunku karatay diyetindeki yediklerim. 1 cay bardağı ceviz, 1 domates , 10 tane yeşil zeytin,bir dilim peynir, 2 haslanmis yumurta ve sekersiz bol cay. Oglen 1 tabağa yakin patlıcan yemeği , ara 1 dilim ekmek, aksam 2 kepçe corba, bir Tabak bulgur pilavı salata, ara yine cay tabi bol su.

Bugun sabah 1 tane haslanmis yumurta , 1 dilim ekmek ve beyaz peynir, 6 tane yeşil zeytin, 1 tane domates, 1 cay kasigi reçel ve sekersiz cay Oglen bir tabağa yakin dunden kalan bulgur pilavı , 1 kasık yogurt ,ara olarak cay icerim , aksamda tavuk var bı tane buyuk bud yerim , yaninda bir tas corba , bide buharda patates haslarım ondan yesem cokmu olur. Yorumlarınızı bekliyorum sunu ye yada yeme dediklerinizi.

Bende cogaliyi biraz diye sevindim Kimseler gelmemis. Aksam yemegim bir 2 kepce ayran corbasi , bir buyuk tavuk bud yaninda buharda haslanmis brokoli ve karnibahar, bikac kasik salata. Ara olarakta yesil cay ve bol suyla gunu bitirdim

Mrb kizlar ben geldim, bilgisayar yok hala telden giriyorum ve nefret ediyorum telden girip bisey yazmaya okadar zamanımı aliyo, bide gittikce cok fena yaramazlasan bir kizim var , neyse ben bugun 3. Gunüm tam Diyetteyim,2 gun karatay yaptim bugunde evde ceviz yok mağazada bulamayınca normal yapmaya karar verdim, baktim cogunluk kalori hesaplamaya baslamis bende onu yapsam iyi olur , karatayda yasaklar olunca insan bazen yapamiyor ama kalori hesaplamada istediğimizi yiyip ona gore hesaplariz da ben telden kalori sepetinde kalori hesaplaşmadım yada detaylı incelemedim diyim. Simdi siz gunde kac kolori yiyorsunuz 1000 mı, ben hem emziriyorum hemde haftada 1 kilo vermek istiyorum , sizce benim kac kolori almam gerekir. Bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz hep birlikte daha guzel kilo verecez insallah, yanliz ben hic spor yapamiyorum ama aksama kadarda popom yer gormuyor :)
demek kizin yaramazlasti ha:emir_bebek: dur hele bir yurumeye baslasin sen yaramazlik ne o zaman goreceksin...Allah kolaylik versin sana o zaman...
canim evet kalori hesaplamayla daha iyi zayifliyor insan hemde istedigini yiyorsun ama sen emzirdigin için bisey diyemiycem gunde kac kere emzirdigine bagli...bir emzirme 500 kalori yaktiriyormus diyorlar ortalama 3 kere emzirsen mantiken bizden 1500 kalori fazla alman gerekir ki bu sekilde de fazla kilo veremezsin bence...ne desem bilemedimki:44: yanlis bilgi vermek istemiyorum sutun kesilir sonra yine:31:
Mehay canim sen simdi listeyle ilgilen suan telle ben bisey yapamam , bilgisayar yapılırsa tablo yaparim (esim diyor bilgisayarin ekrani değişecekmiş 100e geçerse yaptırmam diyor insallah geçmezde yaptırır) Benim dunku karatay diyetindeki yediklerim. 1 cay bardağı ceviz, 1 domates , 10 tane yeşil zeytin,bir dilim peynir, 2 haslanmis yumurta ve sekersiz bol cay. Oglen 1 tabağa yakin patlıcan yemeği , ara 1 dilim ekmek, aksam 2 kepçe corba, bir Tabak bulgur pilavı salata, ara yine cay tabi bol su.
tamam canim simdilik liste bende o zaman bildirimler yine cumadan cumaya olacak sanirim kizlar oyle istiyorlar...bana kalsa pazartesi yapacaktim cunku cuma bildirim sonrasi millet haftasonunun ve bildirimin sona ermesinin verdigi rahatlikla yiyorda yiyor 2 gun sonra bir haftanin çabasi bosa gitmis oluyor:31:neyse benim için farketmez ben diyetimi bozmamaya kararliyim bu sefer..:ssz:
Bende cogaliyi biraz diye sevindim Kimseler gelmemis. Aksam yemegim bir 2 kepce ayran corbasi , bir buyuk tavuk bud yaninda buharda haslanmis brokoli ve karnibahar, bikac kasik salata. Ara olarakta yesil cay ve bol suyla gunu bitirdim
canim hafta içi daha yogundu aslinda çogaldik sadece bazi arkadaslar isyerinden giriyorlar evlerinde internet yok o yuzden hafta sonu burasi sanirim hep boyle olacak....belirli kisiler disinda kimse gelmeyecek hafta sonu...:50:

bugun yediklerim

[1] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
[2] un kurabiyesi 3 adet 195

Toplam : 348 kal.

kurabiyeleri oglum yiycem diye parcaladi birakti çope atmamak için yedim...gitti bugunku ara ogunlerim:31:

Diyete basladigimdan beri sutum baya az aldi , bol su cay icim été calisiyorum, diger yemekleride dogru durust yiyen bi cocugum yok ki bir iki kasik tan sonrasi iskence, normal yemekleri yemis olsa tam yetecek, bol su cay falan birazdaha idare edeyim insallah kesilmeden verebilirim kiloyu. Emzirmeler hep emzirmede 500 kalori yaktığına ben inanmıyorum ben dikkat etmesem alicam o halde bile veremiyorum, yada sizlerden birazdaha fazla yemem gerekiyor, ornegin senin yediğin kurabiye acayip sut yapar :). Kalori hesaplamayı nasil yapiyosun bana bı anlatsana telden bisey anlamadim.

Bunlarda benim bugünkü yediklerim. Sabah: (pazar oldugu icin:)) 1 tane kucuk kepe icinde tost peyniri-kk beyaz peynir-5 yeşil zeytin- donates-2 kucuk sosis ve sekersin cay. Oglen: bir corba tası sutle karıştırılmış Mısır gevreği - ara: sekeriz yeşil cay , bikac üzüm Aksam:1 tas sehriye corbasi-3 kasık pirinç pilavı yaninda bir porsiyona yakin barbunya yemeği - domates, sogan. Ara yine 2 buyuk bardak cay , suan hala birisini iciyorum ve saat daha 7:30 bu saatten sonra yine bol su icerim, sanirim bukadar yeter acikirsamda meyva alirim. (hep cay diyorum ama oyle demli degil koca kupbardaga cok az dem koyup gerisini su koyuyorum malum sut icin)

günaydıın kızlar,mutlu haftalar hepinize :3::3:

hemen cumartesi pazar menümü paylaşıyım.maaşallahh hiç bozmadan kalori sınırımı aşmadan ve sporumuda yaparak çok iyi gidiyorum.bu gün reglim bitti ve ben hala 64 kiloyum.bir gram bile almadım buna inanamıyorum.ki benim için her regli en az 2 kilo demek.acayip şişerim çünkü.sanırım bu 9 gündür yaptığım sporun etkisi :27::27::27:

25.08.2012 (8.gün)
[1] Nescafe 2 si 1 arada 1 ADET 60
[2] mavi yeşil sütlü Çikolata (şekersiz) 0.5 40gr 97
[3] Havuç Salata 1 PORSİYON 144
[4] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[5] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[6] Meyveli Soda 1 ADET 46
[7] Şeftali 1 ADET 60
[8] Knorr Kremalı Tavuk Çorbası 1.5 PORSİYON 96
[9] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130
[12] Menemen 1 PORSİYON 179
Toplam : 1229 kal.

26.08.2012 (9.gün)
[1] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130
[2] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1.5 PORSİYON 300
[3] CEVİZ 2 adet 54
[4] Nescafe 2 si 1 arada 2 ADET 120
[5] Maydanoz 50 gr 20
[6] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Domates 1 ADET 14
[9] Köy Peyniri 100 GRAM 98
[10] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130
[11] yumurta 1 adet 80
Toplam : 989 kal.

:nazar:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar :)

Bende haftasonları dağda ki yazlığa gidiyorum o yüzden yazamıyorum kusura bakmayın.
Kilo bildirimi yapacakmıyız bugün yoksa cuma mı ?

Sabahleyin hemen terasa çıktım ve domates biber topladım. kahvaltıda bebeğim ile beraber yedik. Sebzelerimi ben kendim yetiştiriyorum büyük dev saksılarda. Evin üstünde organik tarım yapıyoruz :D

Sabah 1 dilim ekmek
2 domates
6 sivri biber
Yarım kibrit kutusu peynir
1 bardak süt

bunları tükettim. Kalorilerini bilmiyorum. Sizin gibi gidip o siteye bir baksam çok iyi olacak.

hepinize bol başarılar bu hafta insallah 2 ser kilo gider bizden ..

benim cumartesi gunu menum
kahvalti 1.5 dilim ekmek
haslanmis patates 1 adet
domates 1 adet
peynir 2 parmak
yesil cay

aksam yemegim 1 porsiyon tortellini:((
2 adet soda

spor sonrasi da 2 bardak ayran

pazar gunu kahvalti
yarim dukan krep
1 haslanmis yumurta
yarim domates
2 parmak light beyaz peynir
yesil cay

ara 2 kucuk gul tatlisi(miafirlikteydik maalesef)
bir kucuk pogaca

aksam mantar kavurmasi
domates salatasi

spor sonrasi
yarim seftali yarim elma

tortelliniyi yemeyeydim iyiydi ama kocam sagolsun bi gun kendimi odullendirsezsem daha sonra doysamda gozumun doymayacagini aklimda kalacagini soyledi o yuzden bi gunluk olabilirmis:16::16:

Merhaba arkadaşlar
haftasonu 2 doğum günü partisi ve 1 nişan kutlamasına gittim
kalori sınırımı fazlasıyla aştım alkol de aldım malesef onun da etkisiyle şiştim :((
hafta içi dikkat edecem
bugun yediklerim
[1] Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 75 gr 84.75
[2] Kuru Fasulye 0.75 PORSİYON 252
[3] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90
[4] sek tam yağlı süt 1 100 ml 57.4
Toplam : 484.15 kal.

dun bi kanlada egzersizler uzerine yapilan arastirmalarla ilgili bir program izledik esimle bi kadinin ev islerini daha hizli ya da telde konusurken oturarak yerine evde dolsarak konusmasi metroda bir durak once inip bir durak once binmesi sene 10 kilodan fazla vermesini sagliyordu. ben de gecen hafta ev islerimi byle yapmaya baslamistim demekki dogru biseler yapiyomusum dedim esime:) kizlar ev isi her halukarda yapiyoruz bari bunlari egzersiz haline donusturelim. ben mesela sofrayi toplarken hepsini teker teker getirip goturuyorum boylece daha cok yurumus oluyorum evde:)

bir de hic spor yapmayi sevmeyen biri uzerinde bir deney yaptilar adam 1.5 saat yuruyus bandinda hizli yurume yapti sonra yaktigi yag miktarina baktilar 19 gr cikti sadece. ve gunluk yeme aliskanliklari hersey ayni 1.5 saatlik yuryusten sonra hic bir egzersiz falan yapmamis. ve ertesi sabah geldiginde yine olcumleri yapildi ve adam 49 gr yag daha yakmis. bunun sebebi de egzersiz yaparken karbonhidrat yakiyormusuz ve yakilacak karbonhidrat kalmiyormus vucutta ve 24 saat boyunca vucut yag yakmaya devam ediyormus. o programi izledikten snra daha keyifli yapiyorum yuruyuslerimi ve pilatesimi bence sadece diyetle olacak is deil kilo vermek egzersiz sart tabi vaktiniz varsa..
hepimize hizli zayiflamalar:16::16:

Diyete basladigimdan beri sutum baya az aldi , bol su cay icim été calisiyorum, diger yemekleride dogru durust yiyen bi cocugum yok ki bir iki kasik tan sonrasi iskence, normal yemekleri yemis olsa tam yetecek, bol su cay falan birazdaha idare edeyim insallah kesilmeden verebilirim kiloyu. Emzirmeler hep emzirmede 500 kalori yaktığına ben inanmıyorum ben dikkat etmesem alicam o halde bile veremiyorum, yada sizlerden birazdaha fazla yemem gerekiyor, ornegin senin yediğin kurabiye acayip sut yapar :). Kalori hesaplamayı nasil yapiyosun bana bı anlatsana telden bisey anlamadim.
canim kalori sepeti sitesine uye oluyorsun sonrasini anlarsin zaten asama asama anlatiliyor, kolay yani...anlamadigin bir sey olursa onu anlatirim ben sana ...
Günaydın arkadaşlar :)

Bende haftasonları dağda ki yazlığa gidiyorum o yüzden yazamıyorum kusura bakmayın.
Kilo bildirimi yapacakmıyız bugün yoksa cuma mı ?

Sabahleyin hemen terasa çıktım ve domates biber topladım. kahvaltıda bebeğim ile beraber yedik. Sebzelerimi ben kendim yetiştiriyorum büyük dev saksılarda. Evin üstünde organik tarım yapıyoruz :D

Sabah 1 dilim ekmek
2 domates
6 sivri biber
Yarım kibrit kutusu peynir
1 bardak süt

bunları tükettim. Kalorilerini bilmiyorum. Sizin gibi gidip o siteye bir baksam çok iyi olacak.

hepinize bol başarılar bu hafta insallah 2 ser kilo gider bizden ..
sebze yetistirmek çok zevkli bir is gerçekten...heleki insanin emeginin karsiligini almasi, onla doymasi gibisi yok...hemde dogal , taptaze:46::46: bravo sana....
tortelliniyi yemeyeydim iyiydi ama kocam sagolsun bi gun kendimi odullendirsezsem daha sonra doysamda gozumun doymayacagini aklimda kalacagini soyledi o yuzden bi gunluk olabilirmis:16::16:
olsun bir seferden bisey olmaz ama aliskanlik edinme bence:34:
Merhaba arkadaşlar
haftasonu 2 doğum günü partisi ve 1 nişan kutlamasına gittim
kalori sınırımı fazlasıyla aştım alkol de aldım malesef onun da etkisiyle şiştim :((
hafta içi dikkat edecem
bugun yediklerim
[1] Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 75 gr 84.75
[2] Kuru Fasulye 0.75 PORSİYON 252
[3] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90
[4] sek tam yağlı süt 1 100 ml 57.4
Toplam : 484.15 kal.

iste ben bu yuzden pazartesiyi onermistim bildirim gunu olarak...hastasonu bildirim sonrasi sapiticak herkes bir haftada yapilan diyet bosa gidecek....:31:

Back