- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.141
kızlar mrb. bende zayıflamak istiorum milyon kere başlayıp bıraktım.26 yaşındayım 98 kiloyumartık bu son olsun istiorum. bugün başladım daha ve programım şu: varsa yanlış gördüğünüz bir şey beni uyarır mısınız.
Sabah08.00)
-kalkıncı 1 günkurusu
-bir kase sade nesfit
Ara10.00)
- bir probiyotik yoğurt
-2 adet günkurusu
Öğle14.00)
-peynir,domates,salatalık,biber ve yeşilliklerden oluşan kepekli sandviç(bazen de haşlanmş yumurta ekliorum)
Ara17.00)
-bir meyve
Akşam20.00)
-1 tabak sebze yemeği
-1 kase yoğurt
hmmm. haklısınız galiba. fakat spor yapmaya vaktim yok inanın o yüzden az yemeye çalışıorum.ama sporsuz da olmuyo işte. temmuzda kpssye giricem. işten eve gelince ders çalışıorum sınavdan sonra ders çalışma gibi bişi kalmayacak o zaman spor yapıcam ama o zamana kadar hiç değilse az yiyerek düzene sokmak istiorum kendimi.
canim benim meraba ben seni hatirlayamadim ama nickini mi degistirdin???ben diyeti birakmistim simdi yeniden baslamaya karar verdim ne zayiflamasi canim sistimde sistim...oglumun dogumundan sonra super kilo vermistim butun dogum kilolarimi vermistim ve hatta fazlasini bile ama simdi geri aldim 1 senedir de ayniyim...gecen sene 58 iken simdi63-64 arasi gidip geliyorum...sen nasil vermistin o kadar kiloyu masallah ne azimliymissin???boy kacti senin birde yas?? hiç hatirlayamadim inan canim yaaMehay selam canım ben seni biryerlerden hatirliyorum? 2009 yilinda beraber diyet yapmis olabiliriz:) ne guzel tanidik isimler gormek. Ama dedigin gibi kimsecikler yok burda:)
Neler yaptin canım kac kilosun verdin mi kilo? Ben o zamanlar 67den 55e dusmustum. Hatta 54e. Simdi 58.8 im tekrar diyete devam... Omur boyu yapmam gerekse de yapacagim:))))
meraba hosgeldin sefalar getirdin....merhaba aranıza yeni katıldım .
ben kendi adima iyiyim canim sen nasilsin??masallah 1 sene korumussun kilonu ne guzel ...bendeki sorunda kilo verememek degil koruyamamak...kilolari verince simarip abartiyorum sanirim....sen kac kilosun simdi ??merhaba hatunlar,bende mehay ve excity i birkaç sene önce zayıflama topiklerinden hatırlıyorum.nasılsınız? ben iyiyim çok şükür.o seneler ideal kiloma ulaşıp bir sene korudum ama bu sene 8 kg aldım hiç farkına varmadan..... şimdide o sekiz kiloyu vermeye çalışıyorum ama önceki seneler gibi kolay olmuyor.diyet ve dengeli beslenme kısmında zorluk yaşamıyorum ,eskisi gibi de spor yapamıyorum.iş hayatım çok tempolu ve yorucu,eve beynim ağrıyarak gidiyorum.bir buçuk ay önce diyete başladım ve 3 kg verdim.iki haftadır aynı kilodayım.pes etmedim diyete devam ediyorum ama spor
kızlar mrb. bende zayıflamak istiorum milyon kere başlayıp bıraktım.26 yaşındayım 98 kiloyumartık bu son olsun istiorum. bugün başladım daha ve programım şu: varsa yanlış gördüğünüz bir şey beni uyarır mısınız.
Sabah08.00)
-kalkıncı 1 günkurusu
-bir kase sade nesfit
Ara10.00)
- bir probiyotik yoğurt
-2 adet günkurusu
Öğle14.00)
-peynir,domates,salatalık,biber ve yeşilliklerden oluşan kepekli sandviç(bazen de haşlanmş yumurta ekliorum)
Ara17.00)
-bir meyve
Akşam20.00)
-1 tabak sebze yemeği
-1 kase yoğurt
Sabah08.00)
-kalkıncı 1 günkurusu
-bir kase sade nesfit
Ara10.00)
- bir probiyotik yoğurt
-2 adet günkurusu
Öğle14.00)
Ara17.00)
-bir meyve
Akşam20.00)
-1 tabak sebze yemeği
-1 kase yoğurt
Sabah08.00)
-kalkıncı 1 günkurusu
-bir kase sade nesfit
Ara10.00)
- bir probiyotik yoğurt
-2 adet günkurusu
Öğle14.00)
Ara17.00)
-bir meyve
Akşam20.00)
-1 tabak sebze yemeği
-1 kase yoğurt
biliyorum canimcim da evde meyve kalmadi almayada gidemedim ondan...yoksa cok severim meyveyi...senin aksamki menunde neden hic ekmek , yogurt yada salata tipi biseyler yok??sadece turlu neye yeter acikirsin gece...:26:merhaba hatunlar diyeceğim ama bi mehay var sanırımmenün gayet ideal ama meyve de yemelisin bence canım.en azından ara öğünlerine meyve eklemelisin.benim bugünkü menüm;
sabah;
- 1 dilim kepek ekmeği
- 1 domates
- 1 salatalık
- 1 kibrit kutusu kadar peynir
- 3 ad zeytin
- 1 bardak ça
ara; 2 adet diet bisküvi
öğle;
sebzeli fırın tavuk (1 baget 4 yemek kaşığı sebze)
1 tas cacık
ara; 6 tane eriğim var :)
akşam;
1 tabak zeytinyağlı türlü
biliyorum canimcim da evde meyve kalmadi almayada gidemedim ondan...yoksa cok severim meyveyi...senin aksamki menunde neden hic ekmek , yogurt yada salata tipi biseyler yok??sadece turlu neye yeter acikirsin gece...:26:
bu arada sabah tartildim 64 geldim çok uzuldummm
ekmek yiyemiyorum yaa midem mi küçüldü nedir,ekmek yesem yemeğim yarım kalıyor.salatadanda iki çatal ancak alıyorum ve buna rağmen buhafta 500 gr vermişim
üzülme canım ya,yapacak bişey yok devam edeceğiz diyete.zayıflamak isteyen zaten bi ikimiz varız,beraber zayıflayacağız inşallah
günaydın,dün akşama kadar yazdıklarımı tükettim.akşam yemeğinde 1 tabak patates yemeği,salata yedim.ara öğün olarak da 8-10 adet erik yedim. bu sabah yine aynı kahvaltıyı yaptım ; 1 domates,1 salatalık,1 kibrit kutusu kadar peynir,3 ad zeytin,1 bardak çay.öğle yemeğinde kurufasülye pilav varmış ama pilav yemeyeceğim.kuru fasülye ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?