Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ünaydın canlarımm güzel bi güne başlamak dilegiylee menümü yazıyorum
dün akşam
bi kase kadar çorba
2-3 yada 4 de olabilir çubuk makarna
2 kaşıkta kuru fasulye

sabahta
4 zytin
1 k.k.dan birazck az peynir
1 cvz
bir çay kaşıgı kadar belki o kadar yok bile bal
1 from etimek ve bir minik kepekli grisini
sucuklu yumurta
domates

bundan sonrası elma ve akşam evde ne varsa artık öpüldünz kıssslar

Tünaydın herkese.Bugün nedense çok uyuşuğum ya.Hiç bişi yapasım yok.Mutfak dandini toparlamam lazım ama hiç halim yokk.Spor da yapmam lazımm
Bugün ki menüm şöyle
Sabah(8:00)
bir dilim penir
küçük bir dilim kaşar
3 zeytin
yoğurt
1 küçük sosis
domates

Ara: yarım poğaça

Öğle (12:30)
4 tane ızgara köfte
yarım kase yoğurt

şimdi yeşil çayımı içiyorum
akşamda bi kase çorba ve yoğurt yemeyi planlıyorum
:54:

Son düzenleme:
pazar günü abartıp pizza yemiştim dengelemek için dün sabah tost öğlen şitinzel yedim aman yarabbim brokoli haşladım iki çataldan fazlası gitmedi bıraktım bende akşamda bir şey yemedim. Pazarı dengeliyor olmasını umuyorum. Dün 45 dakika sporda yaptım 1 mil yürüyüş yarım saati de leslie ile yer hareketleri.
Bugüne gelirsek sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek yedim. arada bir portakal yedim sanırım. Sonra ödev için 12de geçtim notlarımın başına 17.30 itibariyle bitti ne yemek ne su ne ara öğün hepsi uçtu gitti. Çok sağlıksız bir düzen oldu bu üç gündür içime sinmedi.:/ şimdi de şinitzel yiyeceğim yanında ayran ekmeksiz 9da kuru kayısı yerim üç tane günü bitiririm umarım.

Son düzenleme:
merhabalar akşam menüm;
1 haşlanmış patates orta boy
1 haşlanmış yumurta
1 su bardağı ayran
1 dilim kızarmış ekmek yedim
2 şekersiz çay içtim
dayanamadım tartıldım biraz önce 64.6 çıktım
:16:

selam kizlar

benimle 1 ay yarisicak kimse ariyorummmm :))) spor +diyet

kisaca kendi diyet serüvenimden bahsedeyim..suan 68-69 kiloyum 7 aylik bir bebegim var..1.ayin 10da diyete baslamistim 74 kilo ile dukan diyetinin guclendirme evresiyle basladim
sonrasinda kendi programlarimla devam ettim 67 ye düstüm 1 aydir sürekli grip nezle olunca diyeti biraktim..simdi 68 -69 oynuyorum hedef kilom aslinda 57 ama 60da olabilir:)

bebegim ve 2 cilgin cocugum daha oldugu icin enerjiye ihtiyacim oluyor cok birde is derken neyse iste durum budur cok bi acelem yok ama 65 olmak icin ciddi acelem var diger 5 kilo yazakadar yavas yavas gidebilir

ay ne yazdigimida bilmiyorum..iste benimle 1 ay yarisicak bir babayigit var mi?;)

günaydın kızlarrr
dün akşam menüm
kuru fasulye az bişey yedim
lahana sarması
yogurt
salata
sonra elma ve çay içtim
akşam sadece her ayak için 30ar tane çapraz mekik çekebildim

sabah hergünki gibi
ilk kalktıgımda 2 bardk oda sıcklıgında su ve yarım elma
sonra kahvaltıda
4 zytn
1 from etimek
1 k.k. kadr peynir
birz lor
1.5 ceviz
biraz sucuklu yumurta
2-3 tane tuzlu kraker
işe gelmeden yine her ayak için 30ar tane çapraz mekik
akşama kadar elmaa ve akşam evde ne varsa artık onuda yarın yine böyle yazrım kıslarrr

selam kizlar

benimle 1 ay yarisicak kimse ariyorummmm :))) spor +diyet

kisaca kendi diyet serüvenimden bahsedeyim..suan 68-69 kiloyum 7 aylik bir bebegim var..1.ayin 10da diyete baslamistim 74 kilo ile dukan diyetinin guclendirme evresiyle basladim
sonrasinda kendi programlarimla devam ettim 67 ye düstüm 1 aydir sürekli grip nezle olunca diyeti biraktim..simdi 68 -69 oynuyorum hedef kilom aslinda 57 ama 60da olabilir:)

bebegim ve 2 cilgin cocugum daha oldugu icin enerjiye ihtiyacim oluyor cok birde is derken neyse iste durum budur cok bi acelem yok ama 65 olmak icin ciddi acelem var diger 5 kilo yazakadar yavas yavas gidebilir

ay ne yazdigimida bilmiyorum..iste benimle 1 ay yarisicak bir babayigit var mi?;)

benden pek rakip olamasa da yarışabiliriz aslında:) güzel de olur.
Artık kimse buraya yazmıyor neden ama ya:)
Bu sabah yumurta ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim. Değişiklik oldu 10da ettim kahvaltıyı. 12de bir portakal yiyeceğim sonrasında leslie ile 45 dakikalık hareketlenme saat 2de kuru fasülye yoğurt 2 dilim ekmek. Saat 4te bir tane minik muz. Akşam altıda zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt. Saat dokuzda bir bardak süt ve günün kapanışı:)

Günaydın herkese.
hakkikaten ama ya kimse uğramıyor artık pek fazla.
Bu ara herkesin kadınlar günü kutlu olsun:23:
Bu sabah biraz geç uyandım.Eşim kaldırmamış giderken:47:.Kalkar kalkmaz sirkeli suyumu içtim.sonrasında.1 dilim kepek ekmeği,1 dlim peynir,3 zetin,yoğurt,bir küçük sosis,haşlanmış yumurta yedim.
Ara:kuru kayısı
Öğlende ızgara köfte ve yoğurt yiyicem.Akşam da yine hafif bişiler yerim
Ve yeşil çay.
Dün akşam yemeğinde tam ölçüyü fazla kaçıracaktım kiii benim sıpamm "anne çok yeme tombili olursun" dedi bana:52:Bende tabi çatalı bırakmamla onun yanaklarını ısırmam bir olduu:1::16:
Birde her gören sen ne kadar zayıflamışsın böyle.Çok değişmişsin diyince nasıl mutlu oluyorum anlatamam.Zayıflamak gibisi yok:)
yaza kadar bi 5 kilo daha versem süper olacak.
Hepinize ii günler diliyorum kızlaarrr:54:

dün akşam
bir kase tarhana çorbası
2 parça yumurtalı kızartılmış karnıbahar ve salata
bir iki çatal yogurlu kızartılmış patates yogurdundan çok yedim

ondan sonrası vahim işte bi parça yas pasta yedim :18::18::18::18::((

bu sabahta
1 k.k daz az pynr
2 ceviz
domates
4 zeytin
biraza lor