Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar mrb. bende zayıflamak istiorum milyon kere başlayıp bıraktım.26 yaşındayım 98 kiloyum:( artık bu son olsun istiorum. bugün başladım daha ve programım şu: varsa yanlış gördüğünüz bir şey beni uyarır mısınız.

Sabah:(08.00)
-kalkıncı 1 günkurusu
-bir kase sade nesfit
Ara:(10.00)
- bir probiyotik yoğurt
-2 adet günkurusu
Öğle:(14.00)
-peynir,domates,salatalık,biber ve yeşilliklerden oluşan kepekli sandviç(bazen de haşlanmş yumurta ekliorum)
Ara:(17.00)
-bir meyve
Akşam:(20.00)
-1 tabak sebze yemeği
-1 kase yoğurt

kızlar mrb. bende zayıflamak istiorum milyon kere başlayıp bıraktım.26 yaşındayım 98 kiloyum:( artık bu son olsun istiorum. bugün başladım daha ve programım şu: varsa yanlış gördüğünüz bir şey beni uyarır mısınız.

-kalkıncı 1 günkurusu
-bir kase sade nesfit
- bir probiyotik yoğurt
-2 adet günkurusu
-peynir,domates,salatalık,biber ve yeşilliklerden oluşan kepekli sandviç(bazen de haşlanmş yumurta ekliorum)
-bir meyve
-1 tabak sebze yemeği
-1 kase yoğurt

Merhaba, kilona göre sanırım düşük kalorilik bir diyet sanırım. Dikkat et metabolizmani yavaşlatma!!!

hmmm. haklısınız galiba. fakat spor yapmaya vaktim yok inanın o yüzden az yemeye çalışıorum.ama sporsuz da olmuyo işte. temmuzda kpssye giricem. işten eve gelince ders çalışıorum sınavdan sonra ders çalışma gibi bişi kalmayacak o zaman spor yapıcam ama o zamana kadar hiç değilse az yiyerek düzene sokmak istiorum kendimi.

hmmm. haklısınız galiba. fakat spor yapmaya vaktim yok inanın o yüzden az yemeye çalışıorum.ama sporsuz da olmuyo işte. temmuzda kpssye giricem. işten eve gelince ders çalışıorum sınavdan sonra ders çalışma gibi bişi kalmayacak o zaman spor yapıcam ama o zamana kadar hiç değilse az yiyerek düzene sokmak istiorum kendimi.

Hızlı kilo verme fikri çok horta ne bileyim bende korkuyorum sonrasında, diğer forumlarda kilo vermenin durmasından, tekrar almalardan bahsedenler var. Forumda bir diyetisyen var başlıklarda görürsün bir ona dansı istersen. Sınav oncesi çok stres yapma sınava odaklan. Ben lanet edip bıraktım KPSS yıl sana kolay gelsin....

Mehay selam canım ben seni biryerlerden hatirliyorum? 2009 yilinda beraber diyet yapmis olabiliriz:) ne guzel tanidik isimler gormek. Ama dedigin gibi kimsecikler yok burda:)
Neler yaptin canım kac kilosun verdin mi kilo? Ben o zamanlar 67den 55e dusmustum. Hatta 54e. Simdi 58.8 im tekrar diyete devam... Omur boyu yapmam gerekse de yapacagim:))))
canim benim meraba ben seni hatirlayamadim ama nickini mi degistirdin???ben diyeti birakmistim simdi yeniden baslamaya karar verdim ne zayiflamasi canim sistimde sistim...oglumun dogumundan sonra super kilo vermistim butun dogum kilolarimi vermistim ve hatta fazlasini bile ama simdi geri aldim 1 senedir de ayniyim...gecen sene 58 iken simdi63-64 arasi gidip geliyorum...sen nasil vermistin o kadar kiloyu masallah ne azimliymissin???boy kacti senin birde yas?? hiç hatirlayamadim inan canim yaa:17::17::31::31:
merhaba aranıza yeni katıldım .
meraba hosgeldin sefalar getirdin....:16::16:
merhaba hatunlar,bende mehay ve excity i birkaç sene önce zayıflama topiklerinden hatırlıyorum.nasılsınız? ben iyiyim çok şükür.o seneler ideal kiloma ulaşıp bir sene korudum ama bu sene 8 kg aldım hiç farkına varmadan..... şimdide o sekiz kiloyu vermeye çalışıyorum ama önceki seneler gibi kolay olmuyor.diyet ve dengeli beslenme kısmında zorluk yaşamıyorum ,eskisi gibi de spor yapamıyorum.iş hayatım çok tempolu ve yorucu,eve beynim ağrıyarak gidiyorum.bir buçuk ay önce diyete başladım ve 3 kg verdim.iki haftadır aynı kilodayım.pes etmedim diyete devam ediyorum ama spor :5:
ben kendi adima iyiyim canim sen nasilsin??masallah 1 sene korumussun kilonu ne guzel ...bendeki sorunda kilo verememek degil koruyamamak...kilolari verince simarip abartiyorum sanirim....sen kac kilosun simdi ??

-kalkıncı 1 günkurusu
-bir kase sade nesfit
- bir probiyotik yoğurt
-2 adet günkurusu
-bir meyve
-1 tabak sebze yemeği
-1 kase yoğurt

hosgeldin aramiza canim masallah aynen boyle devam....:34:

Hadi kizlar birbirimize destek olup motive edelim hep birlikte zayiflayalim...yaza güzel hatunlar olarak girelim , herkes bize imrenerek baksin...:89::89:ne dersiniz , ben kendi adima soyleyeyim yarin basliyorum baska kimler var???bakalim kim kaç kilo verecek? kim saglikli beslenecek?:56: kim abartacak?:111:hatalarimizi gorup biririmizi uyaralim varmisiniz hergun paylasimda bulunarak zayiflamaya???

kimler benimle???:92::92:

-kalkıncı 1 günkurusu
-bir kase sade nesfit
- bir probiyotik yoğurt
-2 adet günkurusu
-bir meyve
-1 tabak sebze yemeği
-1 kase yoğurt

Merhaba , diyetini tesadüfen gördüm , kilona göre çok düşük kalorili besleniyorsun ... Kendimden örnek vereyim , kilo verilmeyecek olsa ben veremezdim , çünkü su spor ekmek şeker yoktu benim hayatımda , sadece öğlen ve akşam ekmeksiz ucundan yiyen , uzun süre aç kalıp oturup yemeye saldırmayan ! biri olmama rağmen kilo alıyor veremiyordum , akşamları da çikolata kaçamakları elbette :9: 2 ay gibi bir sürede susuz sporsuzzz 10 kilo verdim , 29 yaşındayım ve şu an 66 kiloyum 3 aydırda bu kiloyu koruyorum .... öncelikle kendini tanımalı ve yeme düzenini değiştirmelisin bedenini şaşırtarak kilo vermelisin ... alışkanlıklarını değiştirmelisin .... metabolizmayı hareketlendirmek gerekiyor öncelikle ... ama acıkmıyorum diyceksin , evet acıkmasanda yiyeceksin ! düşük kalorili bir diyet uygularsan beden alması gereken kalorinin çok altında kalori aldığı için o kadarlık enerji sarfeder , yani anlıycağın şekilde söylim deli gibi spor yap kalori yakcam diye hopla zıpla zorlanırsın veremezsin versende kısa sürede geri alırsın ... diğer bir konu diyet sıkıcı olmamalı ... sabah erken uyan , 8 -9 gibi kahvaltı alışkanlığın yoksa bile 1-2 dilim kepek buğday çavdar ekmeklerinden birinin arasına peynir koy ye , erken saatlerde yapılan kahvaltılar gün içinde yediklerini daha hızlı yakmana ve metabolizmanın çalışmasına sebep olur :9: acıkırsan 10 gibi 1-2 meyve ye yada kuru meyve mesela 4 tane kuru kayısı yada bir kaşık kuru üzüm .... öğleyin yine 1-2 dilim ekmek biraz et yada 3-4 kaşık susuz kuru baklagil , 3-4 kaşık susuz sebze yemeği , 1 kase çorba yada 3 kaşık pilav yiyebilirsin yalınz bunlarında ekmek yerine geçtiğini unutma! ikindin yine bir ara öğün yap , akşam 6-7 gibi yine öğlenki gibi beslen , 9 da 1 meyve yiyebilirsin 11 gibide yani yatmadan önce süt içebilirsin :9: demek istedigim metabolizmanı çalıştırmak için az ve sık yemeli kahvaltı yapmalısın ... acele bir kilo verme çaban yoksa bu formül sana 1 ayda en az 5-6 kilo verdirir eminim ki , ben 1 dilim ekmekle 2 haftada 5 kilo verdim bu şekilde beslenerek ... imkanın varsa bir diyetisyenden yardım almalısın ... ben annemi götürdüm ve alışkanlıklarımı söyledim , ekmeği tamamen kesme ve sık beslen demişti bana çünkü ben hiç ekmek yemiyor öğlen ve akğam yiyordum öğün olarak 2 öğün besleniyordum yani :9: faydam oldumu bilmiyorum ama acele kilo vereyim çaban olmasın .... hedefim 62 yada 60 fakat boy 170 , dogum yapmış biri olarak şu anki kilom ideal yinede vermek istiyorum :9: ha unutmuşum , öğünlerinde mutlaka 3 kaşık kadar yoğurt göbeğini eritir :9: salata ekleyebilirsin , kahvaltına yeşillik domates vs ekleyebilirsin , sabah sıkı yapıp akşama doğru azaltınca verilir biz türk milleti sabah fakir beslenip akşama coşarız ondan kilo alırız :9:

Son düzenleme:

-kalkıncı 1 günkurusu
-bir kase sade nesfit
- bir probiyotik yoğurt
-2 adet günkurusu
-bir meyve
-1 tabak sebze yemeği
-1 kase yoğurt

aslında diyetin çokta kötü değil , fakat kalorisi düşük bir diyet bu bence ... sen yinede bir diyetisyene danış derim :10:

günaydın hatunlar,işin içinde destek,azim ve zayıflama varsa bende varım mehay cığım :16: 1 sene korudum kilomu ama sonrasında kilo aldım.şuan 63 kg yum.5 kg vermem gerekli.dün yediklerimi yazıyorum ;

sabah;

- 1 dilim kepek ekmeği
- 1 domates
- 1 salatalık
- 1 kibrit kutusu kadar peynir
- 3 ad zeytin
- 1 bardak çay

ara yok

öğle;

- 1 tabak sulu köfte
-yarım tas yoğurt
-4 adet acı biber turşusu :))

ara;
- 2 adet diet bisküvi ile 1 kupa çay

akşam;

- 1 tabak pazı yemeği
- yarım tas yoğurtlu mısır çorbası

ara;

-1 küçük kase kiraz

malesef hiç spor yapamadım :30: siz neler yaptınız ?

selam kizlar kusura bakmayin hafta sonlari cok yogun oldugum için girip paylasimda bulunamadim ama hafta ici hergun burdayim merak etmeyin....henuz kahvalti yapmadim arkadasla kahve ictik ve bir biskuvi yedim yaninda birazdan kahvaltimi yapip yediklerimi paylasirim yavas yavas egzersizlerede baslamam lazim...sadece az yemekle olmaz dimi ama??

evet kahvaltimi yaptim geldim :)) menumde : yarim salatalik,5 zeytin, 1 kk peynir, bir yumurta( 1 tatli kasigi yag ile pismis) ve 1 dilimde ekmek vardi....

oglene 4-5 kasik pirasa yemegi 1 cay bardagi yogurt

aksamada 7-8 tane uzum yapragi sarmasi ve salata var...

merhaba hatunlar diyeceğim ama bi mehay var sanırım :3: menün gayet ideal ama meyve de yemelisin bence canım.en azından ara öğünlerine meyve eklemelisin.benim bugünkü menüm;

sabah;
- 1 dilim kepek ekmeği
- 1 domates
- 1 salatalık
- 3 ad zeytin
- 1 bardak ça

ara; 2 adet diet bisküvi
öğle;

sebzeli fırın tavuk (1 baget 4 yemek kaşığı sebze)
1 tas cacık
ara; 6 tane eriğim var :)

akşam;
1 tabak zeytinyağlı türlü

merhaba hatunlar diyeceğim ama bi mehay var sanırım :3: menün gayet ideal ama meyve de yemelisin bence canım.en azından ara öğünlerine meyve eklemelisin.benim bugünkü menüm;

sabah;
- 1 dilim kepek ekmeği
- 1 domates
- 1 salatalık
- 3 ad zeytin
- 1 bardak ça

ara; 2 adet diet bisküvi
öğle;

sebzeli fırın tavuk (1 baget 4 yemek kaşığı sebze)
1 tas cacık
ara; 6 tane eriğim var :)

akşam;
1 tabak zeytinyağlı türlü
biliyorum canimcim da evde meyve kalmadi almayada gidemedim ondan...yoksa cok severim meyveyi...senin aksamki menunde neden hic ekmek , yogurt yada salata tipi biseyler yok??sadece turlu neye yeter acikirsin gece...:26:

biliyorum canimcim da evde meyve kalmadi almayada gidemedim ondan...yoksa cok severim meyveyi...senin aksamki menunde neden hic ekmek , yogurt yada salata tipi biseyler yok??sadece turlu neye yeter acikirsin gece...:26:

ekmek yiyemiyorum yaa midem mi küçüldü nedir,ekmek yesem yemeğim yarım kalıyor.salatadanda iki çatal ancak alıyorum ve buna rağmen buhafta 500 gr vermişim :14:

bu arada sabah tartildim 64 geldim çok uzuldummm:43::43:

üzülme canım ya,yapacak bişey yok devam edeceğiz diyete.zayıflamak isteyen zaten bi ikimiz varız,beraber zayıflayacağız inşallah :21:

ekmek yiyemiyorum yaa midem mi küçüldü nedir,ekmek yesem yemeğim yarım kalıyor.salatadanda iki çatal ancak alıyorum ve buna rağmen buhafta 500 gr vermişim :14:

üzülme canım ya,yapacak bişey yok devam edeceğiz diyete.zayıflamak isteyen zaten bi ikimiz varız,beraber zayıflayacağız inşallah :21:

evet canim insallah...azimle devam edelim biz....

sabah 1 kase kellogs k yedim 1 bardak sut katip canim bisey istemedi...

oglenede kahvaltilik biseyler yerim heralde... yazarim neler yedigimi sonra simdi kararsizim...sen ne yemeyi dusunuyorsun bugun???

günaydın canım,benim kahvaltım genelde aynıdır . 1 dilim kepek ekmeği
1 domates,1 salatalık,1 kibrit kutusu kadar peynir,3 ad zeytin,1 bardak çay birde haşlanmış yumurta yedim.tıka basa tok hissediyorum şuan kendimi.ara öğün yemeyi düşünmüyorum.öğlene şirkette bulgur pilavi,mercimek çorbası,bezelye yemeği varmış.az bulgur pilavıyla bezelye yemeyi düşünüyorum.bakalım kısmet :)

günaydın,dün akşama kadar yazdıklarımı tükettim.akşam yemeğinde 1 tabak patates yemeği,salata yedim.ara öğün olarak da 8-10 adet erik yedim. bu sabah yine aynı kahvaltıyı yaptım ; 1 domates,1 salatalık,1 kibrit kutusu kadar peynir,3 ad zeytin,1 bardak çay.öğle yemeğinde kurufasülye pilav varmış ama pilav yemeyeceğim.kuru fasülye ve yoğurt yemeyi düşünüyorum :23:

günaydın,dün akşama kadar yazdıklarımı tükettim.akşam yemeğinde 1 tabak patates yemeği,salata yedim.ara öğün olarak da 8-10 adet erik yedim. bu sabah yine aynı kahvaltıyı yaptım ; 1 domates,1 salatalık,1 kibrit kutusu kadar peynir,3 ad zeytin,1 bardak çay.öğle yemeğinde kurufasülye pilav varmış ama pilav yemeyeceğim.kuru fasülye ve yoğurt yemeyi düşünüyorum :23:

selam canim bugun biraz gec girebildim cok isim vardi...
bende bugun dogru beslendim desem yalan olur yediklerim soyle oldu bugun:

sabah 2 dilim kepek ekmegi, yumurta 1 tatli kasigi krem peynir, 3-4 dilim domates ve o kadarda salatalik...

oglen: 1 peynirli krep yedim ( disarda oldugum için) ve birde dondurma ( cok ozlemistim)

aksamda buyuk bir kase yesil salata icine peynir kattim birazda ekmeksiz yedim birazda yogurt...

selam!!!

bu sabah 2 dilim kepek ekmegi ,2 haslanmis yumurta 2 kucuk domates ve 1 tatli kasigi beyaz surme peynir yedim....

oglene: salata yerim yada 1 kase kellogs k canim bisey istemiyor

aksamada ustunde haslanmis tavuklu yesil salata ve yogurt...

canim protein diyeti hakkinda ne dusunuyorsun???çok guzel kilolar vermis bazi arkadaslar bu diyetle.....bende yapmayi dusunuyorum....:44:

Back