Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mafya suratlı patroncugum gelmiştide çıkmak zorunda kalmıştım arkadaslarım :54::54::54:

kkontesss ya bi hastalıgım yok ondan çok takmıyorum sebebi belli şişkoluk :52::52::52::52:
kilo onu da mı etkiliyormuş aa bilmiyordum :30: yine de 3 ay çok kız ayy ben bi kaç gün gecikse bile çıldırıyorum sinir ve huzursuzluktan
günaydınn :34::34::34:
rapor veriyorumm akşam tarhana çorbası içtim bir iki çatal yanında kavrılmuş kıyma yedim sonra yatarken canım spor yapmak istemedi düz hareketlerle bende açtım müzigi bi güzel oynadım yarım saate yakın.:52::52::52:
sabahta
1 etimek
şekersiz çay
yumurta
4 zeytin
kib.kutusundan biraz az pynir
ve lor peynir
bir çay kaşıgından azda bal:17::17::17:

ohh sefan olsun :1:

herkese günaydınlarrr:72:
kahvaltıya gidiyorum ben :10:

kilo onu da mı etkiliyormuş aa bilmiyordum :30: yine de 3 ay çok kız ayy ben bi kaç gün gecikse bile çıldırıyorum sinir ve huzursuzluktan

ohh sefan olsun :1:

herkese günaydınlarrr:72:
kahvaltıya gidiyorum ben :10:

etkilemezmiiii :31: kilo herseyi etkiliyo kontesim :48: mesela kilolu kadın düzenli adet göremez %90 böyledir.ve hamile kalamaz bu da %80 böyledir.çünkü yag kaplar yumurtaları rahimi.kist oluşur adet gecikice falan.öle işte

etkilemezmiiii :31: kilo herseyi etkiliyo kontesim :48: mesela kilolu kadın düzenli adet göremez %90 böyledir.ve hamile kalamaz bu da %80 böyledir.çünkü yag kaplar yumurtaları rahimi.kist oluşur adet gecikice falan.öle işte
ay demee:26: üzüldüm şuan :5:
kız ne eti sabak sabak :27:
kız dün akşamdan kalmış ayıptır söylemesi :1:
kahvaltıda yaparız biz arada öyle, çok güzel olur, severim.
kurban bayramı kahvaltısı misali:72:

ay demee:26: üzüldüm şuan :5:

kız dün akşamdan kalmış ayıptır söylemesi :1:
kahvaltıda yaparız biz arada öyle, çok güzel olur, severim.
kurban bayramı kahvaltısı misali:72:

ama tahlillerimi yaptırdım ben.kilo ver zayıf ol istediğin zaman çocugun olur bi sıkıntın yok dedi doktor.
evet kahvaltılarda babamda sever eti arada :56:

ama tahlillerimi yaptırdım ben.kilo ver zayıf ol istediğin zaman çocugun olur bi sıkıntın yok dedi doktor.
evet kahvaltılarda babamda sever eti arada :56:

aman sağlıklı ol da:21:

bi çay daha + kitabımı alıp keyife gidiyorumm:10::3: karlı havaları en güzel değerlendirme şeklim :1:

öğle yemeğinde görüşürükkk:15:

bu arada sabah tartıldım ama söylemiycem :27: haftaya süprüzzz:52:

aman sağlıklı ol da:21:

bi çay daha + kitabımı alıp keyife gidiyorumm:10::3: karlı havaları en güzel değerlendirme şeklim :1:

öğle yemeğinde görüşürükkk:15:

bu arada sabah tartıldım ama söylemiycem :27: haftaya süprüzzz:52:
ouwwwwww :23::23::23::23::23::23:
Öğle yemeğimi yedim geldim

1kepçe mercimek çorbası
2 küçük ızgara köfte
1bardak light ayran

süper :46::46::46:

bende yedim geldim.
1 kase mercimek çorbası
6-7 kaşık pırasa
turşu