- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.881
aslında 54 kiloya düşmem lazım ama öncelik 60 a inmek benim içincanım aramıza hoşgeldin.çok fazla kilon yokmuş çok şanslısın.düzenli ve az az yiyerek kısa sürede kurtulcaksın allahın izniyle.burda çok tatlı sıcak samimi arkadaslıklar kurduk allah dewamını nasip etsin.hergün bekliyoruz.
teşekkür ederimmÇizelge zorunlu değil
Ama ben onu görerek motive oluyorum
Tamam canım günlük paylaşımlarını yapabilrisin
günaydın kızlarr nasılsınız
hoşgeldn canımmm
menüleri paylaşırım
spor yapıyorum diyet de yapıyorum
ama sadece güzel arkadaşlara ihtiyacım varr
25 yaşındayım öğretmenim evliiyim 66.2 kiloyum hedefim 60 a inmek çizelge yapmayı unuttum aslında çizelge yapsam güzel olur.
aslında 54 kiloya düşmem lazım ama öncelik 60 a inmek benim için
hergün burdayım inş.
teşekkür ederimm
hoşbulduk canım ii sonuçlar alırız inş hep beraber en kısa zamnda
günaydın kızlarrrrrr.tuçeeeemm olsun kuzum fazla kaçırmamışsın ki.ben rus salatası manyagıyım valla çok seviyorum iyi tutmuşsun kendini yinede maşallah
ben çorba ve salata demiştim annemde nezgit yaptı bende hiç bi eti ve balıgı yemem normalde ama nezgiti seviyorum yedim biraz.öle işte.
Sabah da:
-1 dilim kepekli ekmek
-2 tel peynir
tugcem sen güzel gidiyosun bu ara masallah
ay yok yaa
İzinde dağıttık ama bu hafta toparlamam lazım benimde
Şu ayran detoksunu denicem önümüzdeki hafta
Biraz vücuduu hareketlendircek birşeyler lazım napsam ki???
valla lahana çorbasındaki hayal kırıklıgımdan sonra değişik şeyler denemeye cesaretim yok tüçee
anca bulgur yaparım
Lahana çorbasını denemedim ama görmem bile tiksinmem neden
nasıl iğrenç bişey o anlatamam taaa.o kereviz haşlanıp blendırdan geçirilince iplik iplik oldu uzadı saçma sapan bi hal aldı ayyy midem yemin ederim kalkıyo düşündükçeannemde dalga geçiyo arada yap koklaman yeter diyo
hahahahhah Annenin dediğine çok güldüm yaaa katılıyorum
annem çok dikkat eder kaç yasına geldi hala günde 2 bardak form çayını içer yıllardır kepek ekmeği yer tuzu az kullanır falan maşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?