Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Mervecim
ben bulgur lapamı yiyyorum :))
Marul+salatalık+domates doğradım
Pek lezetli yahuu
üstünede çayımı içicem

Ay canımda mercimek köftesi istedi.

Bu arada annem aradı ağladı telde bende ağladım açıldım sankim biraz
Düşünmeyeceğim artık yaa bu güzel günlerimin tadını cıkarmak istiyorum

afiyet olsun tuçeemmmm.ya ben yapmadım lapamı.çinkim regl olmuşum.cumartesi yapcam sanırım galiba.
ağlar tabi kuzum annenin facede yazdıgı yorumu görünce benm bile gözlerim doldu
allah yardımcımız olsun

Tamam canım
Geçmiş olsun bu arada
C.tesi bende yaparım tekrar sana destek adına o halde ama mutlaka yap lütfen kilo verdiğini görmek istiyorum

karnım agrıyo regl olduguma hiç bu kadar sevinmemiştim 3 ay olmadım çinkim.sanırım karnım falan da bundan dolayı şişti.adetle birlikte havam indi gibi oldu aynı tektaşım barnaamda döniyi

Tamam canım
Geçmiş olsun bu arada
C.tesi bende yaparım tekrar sana destek adına o halde ama mutlaka yap lütfen kilo verdiğini görmek istiyorum

pazartesi kesinlikle kilo vermiş olucam söz veriyorum.eğer veremezsem 1 gün boyunca sadece form çay içcem ceza olarak.bu cezayı çekmektense dikkat ederim :)) yusuf yusuf

Kızlarr bu arada akşam menülerimizi çoğumuz yazmıyoruz lütfen onlarıda bildirelim..

evet yaaaa yazmıyoruz sanırım kaçırıyomuyuz neyiz :))

ben sabah 1 lokma kepek ekmeğiyle 1 çatal beyaz peynir yemiştim.
öğlende:
1 dilim tost makinasında yagsız kızartılmış kepek ekmeği peynir zeytin domates salatalık yedim annem dışardaydı öğlene kadar.canı kahvaltı çekmiş.öyle işte.

aksamada:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata

bunu aşmicam asla söz veriyorum

evet ben dün akşam bir yedim aman allahım ne yemekti
Ama sarma vardı napiimmmmm yaaa

Hoşgeldin canımm
Ama burda bazı şartalr var
günlük menünü paylaşıyorsun
Spor yapıyorsan+Diyetini naısl uyguladığını
Ve her Pazartesi kilonu bildiriyorsun
listeyi emyay_8990 yapıyor

menüleri paylaşırım
spor yapıyorum diyet de yapıyorum
ama sadece güzel arkadaşlara ihtiyacım varr
25 yaşındayım öğretmenim evliiyim 66.2 kiloyum hedefim 60 a inmek çizelge yapmayı unuttum aslında çizelge yapsam güzel olur.

O zaman kesin kilo verirsin
Neden olamadın
Doktora gittin mi?
ben yaklaşık 2 sene önce yine böle oldum.doktora gittim.bana bi adet söktürücü verdi adını söylemiyim.kullandım 1 hafta sonra regl oldum.3.günümde test yapıldı.
doktor dediki kilon var yumurtalıklarını yag kaplamış.zayıfla hiçbi sorun kalmicak dedi.hocam ilerde sorun olur mu bebek istediğimde falan dedim.hayır olmaz sen zayıfla istediin an hamile kalırsın dedi.
o seneden sonra düzene girdi 70lere düşmüştüm her ay günü gününe oldum.bu kış yine basladı düzensizlik.zayıfladıkça girer tekrar düzene tuçecimm

Yusuf kapıya gelmiş anlaşıldı :)

aylardır kapıdada tınlamıyodum :)) kapıyı tıklatıyodu çinkim :) şimdik tekmeliyo kapıyı

canım aramıza hoşgeldin.çok fazla kilon yokmuş çok şanslısın.düzenli ve az az yiyerek kısa sürede kurtulcaksın allahın izniyle.burda çok tatlı sıcak samimi arkadaslıklar kurduk allah dewamını nasip etsin.hergün bekliyoruz.

Çizelge zorunlu değil
Ama ben onu görerek motive oluyorum
Tamam canım günlük paylaşımlarını yapabilrisin

Hmm tamam o zaman önemli bir neden yoksa..
Tekmelisin kırsın hatta
evet çok güzel arkadaşlıkalrımız var

karnım agrıyo regl olduguma hiç bu kadar sevinmemiştim 3 ay olmadım çinkim.sanırım karnım falan da bundan dolayı şişti.adetle birlikte havam indi gibi oldu aynı tektaşım barnaamda döniyi

3 ay mı oh my god!

sabah kahvaltımı unuttum,yazamıyorum o yüzden :26:
pc'deki tüm fotolarım silindi, 7 yıllık arşivim, akşamdan beri onun derdindeyim
birazdan öğle yemeği yiyeceğim
patates kavurma ve köfte
bayadır yemiyordum, dibine vururum muhtemelen
spor yapıcam bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…