- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.741
iyi diyelim iyi olsun canım afiyet olsungünaydın canım sen nasılsın?
sabah yarım poğaça yedim.evde kahvaltı yapamadım
canım bu detoksun faydasını gördünmü tadı nasıl biraz anlatabilir misinyran detoksunu yeniden uygulamaya karar verdim
sabah kahvaltımı 2 kepekli etmimek arasına yarım k.k. kadar peynir koydum 3 de zeyt,n yedim 1 çay bardagıda dimes nar meyve suyu içtim ögleden itibaren ayranımıda içmeye başlarım
iyi diyelim iyi olsun canım afiyet olsun
canım bu detoksun faydasını gördünmü tadı nasıl biraz anlatabilir misin
en zor donemleri simdi oturtmuyorlar insani hic...inan ben bazen ne yemek yiyebiliyorum ne bir keyif cayi icebiliyorum soyle bacaklarimi uzatip nede rahat rahat tuvalete girebiliyorum her an pesimde ...bir adim arkamda dolasip duruyor bunaldim iyice...bebislerimiz hemen hemen ayni yastalar benim oglumda 2.5 yasinda benimki eylulde anaokuluna baslayacak mecburi burda 3 yasinda ...ama insallah kreste oldugu gibi ordada aglayip beni zor duruma sokmaz yoksa ne yaparim bilmem tek umudum okul su an yoksa deliricem yani o derece....kizin cok yaramazmi? sen kac yasindaydin canim unuttum annen falan yakin degillermi sana???
Mesajini gormemisim.yok canim benim kiz yaramaz degil allahtan yoksa yerdim kafayi. Annemlerde yakin ama 15-20 dk mesafede arabayla... 31 yasindayim ...sende soylemistin ama bende unuttm:26: bu cocuklar insanda akil birakmiyo...sen 3 yasinda gondereceksen az kalmis ...ilk zamanlar zorluk yasarsiniz belki ama zamanla alisir....ben 2 yasinda oyun grubuna gondermistim biraz acele ettim gitmek istemedi ..simdide gitmeyi istior ama hem maddi hem manevi acidan erken bizm icin...
Ben bunaldigim zaman anneme birakabiliorum biraz dolasiyorum alisveris falan iyi geliyor senin kimsen yok mu ?
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?