Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar.

sabah:
-1 parça ekmeğe 1 çay kasıgı labne sürdüm yedim

ara:
-çay

öğlen:
-1 tabak bezelye yemeği
-küçük bi kase komposto
-yine bi parça ekmeğe labne.

Kızlarrrr
NEW FX15 kullananlar diye bir form açtım..
Ben bugün kullanmaya başladım. Bendeki gelişmeleri an an yazacağım.
İlgilenenler gelsin lütfen..

yran detoksunu yeniden uygulamaya karar verdim
sabah kahvaltımı 2 kepekli etmimek arasına yarım k.k. kadar peynir koydum 3 de zeyt,n yedim 1 çay bardagıda dimes nar meyve suyu içtim ögleden itibaren ayranımıda içmeye başlarım

günaydın canım sen nasılsın?

sabah yarım poğaça yedim.evde kahvaltı yapamadım
iyi diyelim iyi olsun canım afiyet olsun
canım bu detoksun faydasını gördünmü tadı nasıl biraz anlatabilir misin

iyi diyelim iyi olsun canım afiyet olsun

canım bu detoksun faydasını gördünmü tadı nasıl biraz anlatabilir misin

evet görmüştüm 1 kilodan geçik kilo vermemi saglamıştı arada kendimi toparlamam için iyi oluyor tadı kotü degil ben üzerine kuru nane ye biraz kırmızı pul biber ekeliyorum daha rahat içiliyo

kızlar ben bisiklet çevirme hareketleri kas yapar diye duyduğumdan pek denemek istemiyordum daha sonra internetten bi doktordan kadınların kas yapmalarının zaten çok zor olduğunu bu yüzden korkmamaları gerektiğini iki yağ giderse ancak bir kas geleceğini öğrendikten sonra her gece yatmadan 20-30 dakika kadar düzgün karın nefesleri alarak yani burundan alıp ağızdan verirken (çünkü zaten okulda ancak oksijenle yağ yakıldığını öğrenmiştim) bisiklet çevirme, bacaklarımı indirip kaldırma bacaklarımı yukarı kaldırarak dairesel hareketler çizme gibi hareketler yaptım ayrıca kalçanın şekillenmesi için kalça kaslarını sıkıp birkaç saniye beklemek gerekiyor bu süre zarfında karın nefesi alıp verin ben zayıflayacağıma pek inanmıyordum çünkü bir iki yıldır 61 62 kilo arasında gidip geliyordum 64 65'e çıktığım da oldu en düşük 59'a inebiliyor neredeyse hiç yemek yemesem de daha fazla zayıflayamıyordum bu hareketleri yapmaya başladım bir nevi plates gibi baktım ki kilom bir haftada 1 kilo düşüyor 58 57 56 bugün baktım 55 resmen işe yarıyor çok şaşırdım boyum 172 ve bu kilo benim için gayet düşük eskiden üzerime oturan pantolonum düğmesini açmadan oluyor üzerime ve tutmasam düşüyor neymiş demek ki bölgesel fazlalıklardan bölgesel hareketlerle kurtulunurmuş zaten belim çok çok çok ince karnım hiç yoktu. Biraz da geniş leğen kemiğimin etkisiyle basenlerim genişti ama oldu 2 3 yıldır veremediğim kiloyu düzgünce veriyorum su içmek de önemli diyorlar çok içemesem de içiyorum yine de habire zayıflıyorum aldı başını gidiyor kilolar iskelet gibi kalmayim de annem zayıflama hastalığına yakalanacam diye korkuyor

Selam kızlarrr
Sabah:1 hamburger ekmeği,peynir,çay
öğlen;1 kase z. yağlı pırasa ,4 mercimek köftesi
akşam ;2 yumurtalı sade omlet, 2 dilim ekmek
akşamda meyve yicem

Kizlar ben pazartesi gunleri tartilmayi unutuyorum bakalim esimde kilo vermek istdegini soyledi bundan sonrasi icin biraz daha kolay olabilir kilo vermek inssss
Neslihan boyuna gore kilon az bence daha zayiflama :26:

akşam yemeğimi saat 16 'da yemiştim o yüzden şimdi acıktım
eti form müsli yaptım sütle
ay bu ne iğrenç bi şey
sanırım yiyemeyeceğim:18::18::18:
sarmalara dadancam gidip!

sevgili arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama üzülerek zaman kaybediceğine zamanı çok iyi kullan gerçekten zayıflarken sağlığını tehlikeye düşürmemeni isterim daha çok gençsin azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz.sebze formu çok arkadaşım kullandı diyetle birlikte çok güzel zayıflatıyor herşyden önce vucudu ilk 1. ay temizliyor karaciğeri böbrekleri bağırakları her yeri temizleyip onarıyor şekere çok iyi geliyor kolestrol ve tansiyonu dengeliyor kanı temizliyor ayrıca anti depresan sinir hastalıklarına iyi geliyor cildin öyle güzelleşiyorki şaşırıcaksın süper bir ürün öyle aşırı kilolar verdirtmiyor yavaş yavaş ama doğru olanıda budur aniden verilen kilolar sonra 2 katı kilo olarak geri dönüşüm yapıyor.ama sebze formda öyle bir sorun yok bu ürünü sadece hamile bayanlar ve emzirenler kullanamaz söktürücü ve temizleyici özelliğinden dolayı sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce bol su ile alıyorsun böylece vucuda faydalı bir şekilde dağılıyor o kadar çok faydası varki bunu anlatmaya kalksam çok uzun sürer kısaca harika bir ürün tavsiye ederim.bol şanslar dilerm ve başarı dolu bir hayat diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya benim ayran detoksu giiti maleseff
dünden bu yan a raporumu veriyorum hazır ol
eve gidince galiba ögleyin yemek yemedigimden açıktım yarım portakal yedim sonra sofrayı kurduk 2 kepçeden az tarhana çorbası 2 parça yumurta ile kızartılöış ve yogurtlanmış karnıbahar yemek yerkende dolu dolu degilde normal yemek yer gibi 4 veya 5 kaşıktı galiba domatesti taze börülce yemegi.sonrası vahim :)akrabamız umreye gidecekti ona ziyarete gittik orda şekersiz çay içtim elma portakal birazda kuruymş yedim abooo ne çok şey yemişim ben yaa :44::44::44:

sabahtaa şekersiz çay.1 dilim from etimek-1 yumurta-yarım kibrit kutusundan daha az peynir çatalın ucuylada lor peynir

bu arada akşam sporumu yapamadımm yorgun geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…