Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

en zor donemleri simdi oturtmuyorlar insani hic...inan ben bazen ne yemek yiyebiliyorum ne bir keyif cayi icebiliyorum soyle bacaklarimi uzatip nede rahat rahat tuvalete girebiliyorum her an pesimde ...bir adim arkamda dolasip duruyor bunaldim iyice...bebislerimiz hemen hemen ayni yastalar benim oglumda 2.5 yasinda benimki eylulde anaokuluna baslayacak mecburi burda 3 yasinda ...ama insallah kreste oldugu gibi ordada aglayip beni zor duruma sokmaz yoksa ne yaparim bilmem tek umudum okul su an yoksa deliricem yani o derece....kizin cok yaramazmi? sen kac yasindaydin canim unuttum annen falan yakin degillermi sana???

canim dun bildirmistim ama yazayim yine ...
gecen hafta 63.5
bu hafta 64.1
600 gr almisim:2::2::2:

kızlar öğlen yemeğimi yedim geldim.
-1 kase yayla çorbası
-3 kaşık kara lahana yemeği
-1 dilim kepekli ekmek
sonra annem ıhlamur kaynatmış 2 bardak da ıhlamur içtim

sabah:2 dilim ekmek peynir ,çay
öğlen :3 köfte, 2 kaşık pilav,salata
akşam: taze fasulye
şimdi de şekersiz çayla minik bir kuru incir:)

günaydın kızlar dün bildirime gelmeyenler için bekliyim dedim ama hala yapmamış bildirim yapmayanlar.neyse öğlene kadar yapcam listeyi.ve haftaya bu kadar bekletmicem.

----------------- başlangıç ----------- geçen hafta -------- bu hafta---------
emyay_8990 ----------97---------------------93 -----------------93 ----------aynı
mehay ---------------65 --------------------63,7 ---------------64,1 --------400 gr almış
love my ---------------63 --------------------58 ------------------??? --------bildirim yapmadı
kkontes ---------------64 --------------------:26: ----------------60,7 ------- ?:26::26:
tgcgny ----------------78,9 ------------------73 ------------------71,6 -------1.400 gr vermiş
arda 201112 -----------83---------------------79,3 --------------- ???---------bildirim yapmadı
özgeözge1907----------? ----------------------?--------------------?---------?:26:

haftanin birincisi: tgcgny - 1.400 gr ile:65
haftanın ikincisi ve üçüncüsü yok baska kg veren yok çünkü.herkes bildirimini yapmadı saçma sapan bi liste oldu malesef kızlar

dün akşam bir kase çorba içtim bi kaç çatal makarna yanına ve közlenmiş biberle birlikte pancar turşusu içtim
misafirler vardı yarım portakal ve yanında az kuruyemş yedim:18::18:
Bu sabah itibariyle
1 dlm from ligt etimek
1.5 k k kadar peynir
6 zeytin felan (ama zeytinler boncuk gibi napıyım)
Bide 1 çay kaşıgından az bal yedim (gerçekten az dı ama)
Bir bardk dms nar meyve suyu

arada işte oldugum için şekersiz çay içtimm

maşallah canım ya sen ii k,lo vermişsin.tebrikler

Arkadaşlar bir sorum olacak regl döneminde kilo verilemiyormu ?????? ben dün başladım elma diyetine ve dün 1. günümdü beklesemmi sizce ???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…