- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.721
sabah ayaküstü atııstırdım canım çayı iş yerine gelince içtimsana da afiyet olsun bebemmmm
çay da mı yok kuzummm
canım ya ben adet dönemindeyim ve aynı kilodayım bu hafta yazmıyayım dimi.
en zor donemleri simdi oturtmuyorlar insani hic...inan ben bazen ne yemek yiyebiliyorum ne bir keyif cayi icebiliyorum soyle bacaklarimi uzatip nede rahat rahat tuvalete girebiliyorum her an pesimde ...bir adim arkamda dolasip duruyor bunaldim iyice...bebislerimiz hemen hemen ayni yastalar benim oglumda 2.5 yasinda benimki eylulde anaokuluna baslayacak mecburi burda 3 yasinda ...ama insallah kreste oldugu gibi ordada aglayip beni zor duruma sokmaz yoksa ne yaparim bilmem tek umudum okul su an yoksa deliricem yani o derece....kizin cok yaramazmi? sen kac yasindaydin canim unuttum annen falan yakin degillermi sana???Okula daha cok var canim.3 yasinda krese de gondermices anaokuluna kadar benimle
Bizim kiz rahat birakmio o varken yapamiyorum egzersiz vs. Onu uyutunca yada babasiyla oynarken yapiorum hizlica.8 dakika cabuk geciyo...onumuzdeki hafta sabah aksam yapicam toplamda 32dakika eder hic yapmamaktan iyidir... ARtik firsat buldukca yuruyuse cikicam.arada komsuyada birakcam boyle eve kapandikca rehavet cokuyor
günaydın kızlarr ben aynıyım oldugum yerde saytıyorum.adet olamadım ondan mı bilmiyorum bu hafta daha bi sıkı tutmam lazım askımın yanına gitmeme 1 ay kaldı.
lütfen bildirimlerinizi yapın kızlar.geçen haftayıda yazın ki karışıklık yanlışlık olmasın
sabah ayaküstü atııstırdım canım çayı iş yerine gelince içtim
canım adet döneminde bildirim yapmak zorunda değilsin
dün akşam bir kase çorba içtim bi kaç çatal makarna yanına ve közlenmiş biberle birlikte pancar turşusu içtim
misafirler vardı yarım portakal ve yanında az kuruyemş yedim:18::18:
Bu sabah itibariyle
1 dlm from ligt etimek
1.5 k k kadar peynir
6 zeytin felan (ama zeytinler boncuk gibi napıyım)
bide 1 çay kaşıgından az bal yedim (gerçekten az dı ama)
bir bardk dms nar meyve suyu
arada işte oldugum için şekersiz çay içtimm
günaydın kızlarrr
nasılsınızzz
listeyi beğenmedim
Nasıl yani başka veren yok???
Merveeee düğün yok herhalde 1ay sonraa
kızlar aynı olanlarda bildirim yapsın lütfen
kontesim nolduuu
tugceee dayak istiyorum galiba ben
maşallah canım ya sen ii k,lo vermişsin.tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?