Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam arkadaşlar ben 80 kilo 175 boyundayım görünüşte aşırı kilolu görünmüyorum ama yinede kıyafet konusunda zorlanıyorum göbegimden ve kalçamdan kurtulmak istiyorum bunun için bana yardımcı olacak biri varmı acaba şimdiden teşekkürler

canım bölgesel egzersizlere agırlık vermelisin bence bi de hafif bi diyet :4::4::4:

ben geldiimmmmmm
öğlende
-1 kase mercimek çorbası
-1 tabak taze fasulye (buzluktan çıkarılmış yapmış taze derken :1::1::1:)
-1 minnacık kase de puding
(puding çok hafifti.normalde 3,5 bardak sütle yapcakken ben 5 bardakla yapmışım :52: beceriksiz merve :22::24:

eneemmmm kuzumda gelmiş..

Merrveeeeeeeeeee benim tansiyonum düşüyo yaa az bişi çikolata yesem olur mu???

Afiyet olsun canım
Ellerine sağlık

merhaba kızlar
ne güzel az yiyorsunuz bende dikkat etmeye çalışıyorum..bu günlerde 8dk karın ve kalca egzersizleri var onları yapmaya başladım bacaklar ve karnım gidik durumda..ama devam edicem..günde 16 dk ediyor önümüzdeki hafta sabah akşam yapmaya başlicam inşş..

aslında spor salonuna gitmeyi çok istiyorum ama burda arkadaşlarım üye oldular ve gitmiyorlar parada boşa gitmiş oluyor...

merhaba kızlar
ne güzel az yiyorsunuz bende dikkat etmeye çalışıyorum..bu günlerde 8dk karın ve kalca egzersizleri var onları yapmaya başladım bacaklar ve karnım gidik durumda..ama devam edicem..günde 16 dk ediyor önümüzdeki hafta sabah akşam yapmaya başlicam inşş..

aslında spor salonuna gitmeyi çok istiyorum ama burda arkadaşlarım üye oldular ve gitmiyorlar parada boşa gitmiş oluyor...

canım yürüyüşü tek geçerim.bi de mekik.ilk baslarda zor gelsede zamanla alışıyosun.yürüyüşden sonra fazla yemek yiyemiyosun çünkü kendine acıyosun o kadar spor yaptım boşa mı gitvek yazık günah diyosun.yürüyüş yap zamanın varsa

merhaba kızlar

canım o spor işine bende karıştım ma inan olmuyor para boşuna giidyor gidemedim :50::50:

evet para boşa gidiyor.o yüzden bende evde bişeyler yapmaya çalışıyorum..bu 8 dakikada göbek ve kalça egzersizlerini tavsiye ederim kızlar..youtube var ben yapmaya başladım çok etkili..hem süresi kısa olduğu için hemencecik bitiyo.

Back