Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlarrrrr.tuğçecim annem çoğu zaman henüz kahvaltı yapmamış oluyo beni bekliyo mecbur öyle oluyo.ama tembhledim anne böle zayıflayamam çorba ısıt dedim tmm dedi.bu sabahda kahvaltı hazırlamış benim kalkmamı bekliyodu.

-2 dilim tuzsuz ekmek
-2 kk beyzz peynir
-1 domates
-çay

Günaydın canım
Ayyyy anneler bir başka oluyor:16::16:
Konuşmakla iyi yapmışsın canım
Afiyet olsun

Bende Kahvaltımı yaptım
Sıcak sıcak 300 Ml sıcak çayım
250 Ml süte shake karışımım
2 Bardak su içtim..

Bugün iş yerinde arkadaşım çiğ köfte almış ben dün canım çekti demiştim oda dayanamamış almış..
Öğlen yiyeceğiz birlikte..

Dün akşam tatlı kaçamağı yaptım
Nişanlımın canı pasta istemiş bende ona tramisu yaptım
Çok güzel görünüyordu bende yedim azcık 3 çatal
Yağsız sütten yaptım
hafif oldu şekerini de daha az kattım
Light Tramisu :)))

günaydın kızlar..

bugünkahvaltı yapamadım.etiform yiyorum.
afiyet olsun canımmm :56:
Günaydın canım
Ayyyy anneler bir başka oluyor:16::16:
Konuşmakla iyi yapmışsın canım
Afiyet olsun

Bende Kahvaltımı yaptım
Sıcak sıcak 300 Ml sıcak çayım
250 Ml süte shake karışımım
2 Bardak su içtim..

Bugün iş yerinde arkadaşım çiğ köfte almış ben dün canım çekti demiştim oda dayanamamış almış..
Öğlen yiyeceğiz birlikte..

Dün akşam tatlı kaçamağı yaptım
Nişanlımın canı pasta istemiş bende ona tramisu yaptım
Çok güzel görünüyordu bende yedim azcık 3 çatal
Yağsız sütten yaptım
hafif oldu şekerini de daha az kattım
Light Tramisu :)))
havada aşşşkkkkkkkk kokusu varrrrrr :69:
benim nişanlımda benim rus salatama baylıyo,elmalı kurabiyemi ve yaş kekime hasta :1: annem senin kadar güzel yapamıyo diyo :52::52::52::52::52:

benim nişanlımda benim rus salatama baylıyo,elmalı kurabiyemi ve yaş kekime hasta :1: annem senin kadar güzel yapamıyo diyo :52::52::52::52::52:

hımmmm
Benim nişanlımın ailesi İzmir dışında Kilo aldı iyi bakıyorum canım şunu istiyo dediği anda yaparım ikinci kez söyletmem:16::16::16:
Annesinden daha güzel yemek yaptığımda kesin yedim çünkü :19::19::19:

Şanslı bizim kocişlerimiz şanslıııııı:1::1::1:

hımmmm
Benim nişanlımın ailesi İzmir dışında Kilo aldı iyi bakıyorum canım şunu istiyo dediği anda yaparım ikinci kez söyletmem:16::16::16:
Annesinden daha güzel yemek yaptığımda kesin yedim çünkü :19::19::19:

Şanslı bizim kocişlerimiz şanslıııııı:1::1::1:

ayyy bana da öyle geliyo çünkü nişanlım yemeklerimin daha güzel oldugunuda söyler.çünkü annesi salçayı azcık katar baharat kullanmaz yağı az katar bulyon bilmez.
mesela anneside rus salatası yapıyo ama köy yoğurduyla ve 1 paket makarnayla 1 kavanoz garnitürle.
ama ben karnitür turşu mısır mayonez herşeyi koyuyorum makarna koymuyorum.eğer çok fazla kalabalık misafir gelcekse 1 avuç atıyorum makarna ki bol olsun.annesi malzemeden kısıyo benimkide yemiyo nişanlandıktan sonra istanbula geldi 2 kere 3 er günlüğüne.
ki gelişindede 3 günde 2 kilo aldı gitti :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ayyy bana da öyle geliyo çünkü nişanlım yemeklerimin daha güzel oldugunuda söyler.çünkü annesi salçayı azcık katar baharat kullanmaz yağı az katar bulyon bilmez.
mesela anneside rus salatası yapıyo ama köy yoğurduyla ve 1 paket makarnayla 1 kavanoz garnitürle.
ama ben karnitür turşu mısır mayonez herşeyi koyuyorum makarna koymuyorum.eğer çok fazla kalabalık misafir gelcekse 1 avuç atıyorum makarna ki bol olsun.annesi malzemeden kısıyo benimkide yemiyo nişanlandıktan sonra istanbula geldi 2 kere 3 er günlüğüne.
ki gelişindede 3 günde 2 kilo aldı gitti :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

:1::1::1::1:
Ohhhh ohhhh ellerine sağlık kuzucummmmm
Güzel güzel yemekler yapalım kocişlerimize afiyetle yiyelim inşallahhh

:1::1::1::1:
Ohhhh ohhhh ellerine sağlık kuzucummmmm
Güzel güzel yemekler yapalım kocişlerimize afiyetle yiyelim inşallahhh

inşallah canımmmm.zaten en büyük hayalim ona yemek hazırlayıp güzel masalar kurup onu beklemek,kalpli kurabiyeler yapmak,ekmekleri kalpli kesmek ona sürprizler yapmak.benimki biraz ilgi manyagıdır bayılır ilgiye :23::23::23::23:

ay ne güzel ya,böyle şeyleri severek yiyen bir de yapanı öven bir erkeğe sahip kadınları çok şanslı buluyorum.övünmek gibi olmasın,mutfakta özellikle hamur işlerinde mükemmelimdir,misafirlerim bi taraftan yer bi taraftan tarif yazarlar ama benim eşim tadına bile bakmaz.birgün doğumgünü diye ona sürpriz pasta pişirdim,mum dikip getirdim ayy ben yemesem olur mu dedi.peki ben bu pastayı suratına yapıştırsam nasıl olur dedim.o kadar yani.neyse konuyla alakasız bir mesaj oldu :)

inşallah canımmmm.zaten en büyük hayalim ona yemek hazırlayıp güzel masalar kurup onu beklemek,kalpli kurabiyeler yapmak,ekmekleri kalpli kesmek ona sürprizler yapmak.benimki biraz ilgi manyagıdır bayılır ilgiye :23::23::23::23:

:16::16::16:
Allah inşallah nasip eder
Bende çok isityorum sevdiğimizle geçireceğimiz güzel günleri düşünsene..ne kadar güzel ve heyecan verici...
Seneye yemek tarifleri veriirz birbrimize :1::1::1:
Benim nişanlımda öyle bebek gibi ilgileneyim ister
Bende yengeç burcuyum biraz sahipci yapım vardı
Bebeğim gibi ilgilenirim onunlaa Özledim yaa galiba
Daha sabah görüştük :16::16::16::16:

ay ne güzel ya,böyle şeyleri severek yiyen bir de yapanı öven bir erkeğe sahip kadınları çok şanslı buluyorum.övünmek gibi olmasın,mutfakta özellikle hamur işlerinde mükemmelimdir,misafirlerim bi taraftan yer bi taraftan tarif yazarlar ama benim eşim tadına bile bakmaz.birgün doğumgünü diye ona sürpriz pasta pişirdim,mum dikip getirdim ayy ben yemesem olur mu dedi.peki ben bu pastayı suratına yapıştırsam nasıl olur dedim.o kadar yani.neyse konuyla alakasız bir mesaj oldu :)

Senin yaptıklarını mı yemiyor??
Dışarda yiyormu merak ettim

Bu arada ellerine sağlık canım,Yemesin yiyen olur :19::19::19:

Bu arada düğünden sonra kilo almamak çok çok zor.aman kocacığıma mükemmel yemekler pişireyim diye uğraşıyorsun,pişirip te yememek mümkün olmuyor oturup eşlik ediyorsun,sonra bir bakıyorsun birkaç yıl içinde o düğün resmindeki gelin damat siz değilsiniz.dikkat edin

günaydın kızlarr
sabah 2 ç.b. şekersiz çay
1 dilim etimek
veee:50::50: sucuklu yumurta

ve akşam kek yapmıştım birazda ondan tırtıkladım:50::53::53::53:

hep karbnhitrat olmuş demiii

:60::60: ayyy canım çok güldüm şu kırmızıyla işaretli yere alemsin :9::9::9::9::9: benimki yiyo begeniyo yemeklerini özledim diyede arada sölüyo sağolsun

Senin yaptıklarını mı yemiyor??
Dışarda yiyormu merak ettim

Bu arada ellerine sağlık canım,Yemesin yiyen olur :19::19::19:

yok canım yemez sevmez,ne evde ne dışarda.pasta,çörek,tatlı,kek,kısır falan öyle çayın yanına yapılan hiçbirşeyi yemez,sarımsaklı hiçbirşeyi asla yemez,çorba içmez taa 20sene önce içmiş içinden tırnak çıkmış diye,karnıbahar pırasa lahana kabak patlıcan brokoli havuç kıyma sucuk sosis hiçbirini yemez.bir yediği kahvaltılıklar,pizza,balık,et,tavuk.
Yemek seçen erkek çok zor çoook

:16::16::16:
Allah inşallah nasip eder
Bende çok isityorum sevdiğimizle geçireceğimiz güzel günleri düşünsene..ne kadar güzel ve heyecan verici...
Seneye yemek tarifleri veriirz birbrimize :1::1::1:
Benim nişanlımda öyle bebek gibi ilgileneyim ister
Bende yengeç burcuyum biraz sahipci yapım vardı
Bebeğim gibi ilgilenirim onunlaa Özledim yaa galiba
Daha sabah görüştük :16::16::16::16:
bende özledim ne yalan sölimm :17::17::17::17::17: martın sonuna dogru gidicemya evimizde basbasa zaman geçirelim diyoruz.hiçbişey yok boş ev ama olsun plastik tabak çatal :))) hevesimiz var napalım :27:
Bu arada düğünden sonra kilo almamak çok çok zor.aman kocacığıma mükemmel yemekler pişireyim diye uğraşıyorsun,pişirip te yememek mümkün olmuyor oturup eşlik ediyorsun,sonra bir bakıyorsun birkaç yıl içinde o düğün resmindeki gelin damat siz değilsiniz.dikkat edin
ayyyyyy :18::18::18::18::18::18::18:
günaydın kızlarr
sabah 2 ç.b. şekersiz çay
1 dilim etimek
veee:50::50: sucuklu yumurta

ve akşam kek yapmıştım birazda ondan tırtıkladım:50::53::53::53:

hep karbnhitrat olmuş demiii
olsun canım aksama dengelersn :56::54:

yok canım yemez sevmez,ne evde ne dışarda.pasta,çörek,tatlı,kek,kısır falan öyle çayın yanına yapılan hiçbirşeyi yemez,sarımsaklı hiçbirşeyi asla yemez,çorba içmez taa 20sene önce içmiş içinden tırnak çıkmış diye,karnıbahar pırasa lahana kabak patlıcan brokoli havuç kıyma sucuk sosis hiçbirini yemez.bir yediği kahvaltılıklar,pizza,balık,et,tavuk.

ayyyyyyyyyyy :53::53::53::53::53::53: cidden çok zormuş herşeyi seçiyoooo :53::53::53::53:
benim nişanlım sadece nohut ve pırasa sevmiyomuş.bide bana bi kere bulgur pilavıda sevmiyorum demişti.ben yapimde sen yeme demiştim.yaptım.şöleee pul biberli salçalı domatesli bulyonlu.
dediki az tadına bakim dedi.yarım tabak koydum.sonra 1 tabak daha istedi :9::9::9::9::9::9::9::9:
aynı şey havuç salatasındada oldu.annem yapmaz hiç yenmiyo bizde dedi.
anan sevmediği için sizede yedirmiyodur dedim yaptım en çok o yedi :52::52::52::52::32::32::32::32::23::23::23::23::23::23::23:

Son düzenleme:

İşin cok zor yaaa,Offf okurken kasıldım

Ne yiyo peki :)))

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyy :53::53::53::53::53::53: cidden çok zormuş herşeyi seçiyoooo :53::53::53::53:
benim nişanlım sadece nohut ve pırasa sevmiyomuş.bide bana bi kere bulgur pilavıda sevmiyorum demişti.ben yapimde sen yeme demiştim.yaptım.şöleee pul biberli salçalı domatesli bulyonlu.
dediki az tadına bakim dedi.yarım tabak koydum.sonra 1 tabak daha istedi :9::9::9::9::9::9::9::9:
aynı şey havuç salatasındada oldu.annem yapmaz hiç yenmiyo bizde dedi.
anan sevmediği için sizede yedirmiyodur dedim yaptım en çok o yedi :52::52::52::52::32::32::32::32::23::23::23::23::23::23::23:

Hahahaha Mervecim alemsin sende yaa
Fenayız biz valla
Nasıl gelin olcaz :1::1::1::1:

Doğru dikaat etmek lazım ilk zayıflayalımda,sonra dikkat ederiz inşallah

Back