Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

GÜNAYDIN KIZLARR

Akşam yemekteydik eşimle ne varsa yedim valla.içkide içtim tabi.sabah tartıda belli oldu.yaaa ilk zaman 2 hafta sıkıyom işte sonra böle oluyonapcam ben yaaaa.motivasyonum gitti.sabahta erken kalkamadım işe geldim.yarım simiti yedim..offfff

GÜNAYDIN KIZLARR

Akşam yemekteydik eşimle ne varsa yedim valla.içkide içtim tabi.sabah tartıda belli oldu.yaaa ilk zaman 2 hafta sıkıyom işte sonra böle oluyonapcam ben yaaaa.motivasyonum gitti.sabahta erken kalkamadım işe geldim.yarım simiti yedim..offfff

Canım benim motivasyon için burdayız
Dün bende nişanlımla dışarı çıktım ne bulduysak yedim
akşam yemeği+tatlı+içki
Bu sabah da nişanlım bana poğaça almış biraz ye diye
O zayıflama mı istemiyor ben beğeniyorum böyle istiyorum diyor
suskunprensin dediği elma kürünü dene istersen
Gün içinde kaç Lt su içiyorsun??

kızlarrrr günaydın.ne güzel herkes sevgilisi eşi nişanlısıyla zaman geçirmiş.facede bakyorum bütün arkadaslarım çiçek resmi koymuş falan.ama bizde bişi yok tabi.

:20::20::20:
Aç Kalarak Zayıflanmazzzzzzz:19::19::19:
Beğenmedim hıhhhhhhhhhh:50::50::50::33::33::33:
Bir daha böyle birşey duymayalaım kahvaltımızı yapıyoruz
Sonra kan şekerin düşüyor
Çikolata yiyorsunuz Merve Hanımmmmmmm:25::25::25:

evet gerçektende öyle oluyo.eskiden diyodumki diyetisyenlerin verdiği listelerle insan kilo alır ne öle zırt pırt yicekmişiz diyodum ama şimdi anlıyorum sebebini.insan aç kalınca daha çok iyyo.az az sık sık yiyince hem az yemiş,hemde hiç aç kalmamış oluyosun.daha dikkatli olcam canımmm

günaydın kızlarrr
bildirimi unuttuğum için özür dilerim :18: ama zaten malum durum oldu, şişkinlikten patlıycam:18::19:
onun dışında hep aynıyım,sanırım bu yüzden unutuyorum bildirimi :1:

Back